Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
amper1950 wrote:Boli njih kurac za titulu, i Mamića i ove njegove otpatke šta su ostali u klubu. No stvar je LP koja donese veliki novac...fridrih_niche wrote:Iskreno, ne znam sta je Mamić odlucija, stvarno ne znam...
Volija bi vise od ičeg da vas opet pokradu, al ka da se Glavi ne da osvojit titula ove godine...
Ne znan koji mu je kurac...
Btw. di je on uopće?
Ovakav silenzio stampa se ne pamti...
;)
da ga boli kurac za titulu, pustio bi vam barem jednu u poslednjih 11 godina...
Guest- Guest
Kakvo urusavanje dinama, vidi zeko i rajko ce se pobit...nemogu vjerovat, sta se ovo desavafridrih_niche wrote:.
Dinamo se raspada na 99%
nowitzki-
2014-04-27
Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Boli njih kurac za titulu, i Mamića i ove njegove otpatke šta su ostali u klubu. No stvar je LP koja donese veliki novac...fridrih_niche wrote:Iskreno, ne znam sta je Mamić odlucija, stvarno ne znam...
Volija bi vise od ičeg da vas opet pokradu, al ka da se Glavi ne da osvojit titula ove godine...
Ne znan koji mu je kurac...
Btw. di je on uopće?
Ovakav silenzio stampa se ne pamti...
;)
nowitzki-
2014-04-27
Kad je rijeka u pitanju onda pusta titule, da je hajduk u situaciji rijeke danas, bili tici, hajducka krv, igramo ka ludjaci
nowitzki-
2014-04-27
Moraš priznat da se nesto čudno događa s Dinamom...nowitzki wrote:Kakvo urusavanje dinama, vidi zeko i rajko ce se pobit...nemogu vjerovat, sta se ovo desavafridrih_niche wrote:.
Dinamo se raspada na 99%
Jel Glavi stvarno dolazi kraj?
Gadni su Švicarci kad te stisnu...
;)
Guest- Guest
ne postoje jalniji ljudi na svetu od tovara, pogodice onaj jadni split cunami od jala...
Guest- Guest
Jos uvik nisan skroz uvjeren da ce van pustit titulu...nowitzki wrote:Kad je rijeka u pitanju onda pusta titule, da je hajduk u situaciji rijeke danas, bili tici, hajducka krv, igramo ka ludjaci
Ka sta Amper kaže, LP im je bitna za egzistenciju...
Rec cu ti kad završi jesenski dio...
;)
Guest- Guest
Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
Guest- Guest
amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
Guest- Guest
amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
svakako, svakako...
i da hoce da vam pusti, isti kurac. vi puno slabije ekipe od dinama i rijeke ne mozete da dobijete.
a od rijeke svi mozete da ucite, doktorski su odradili stvari-jos ako sidje mamic sada, ceka vas period dominacije malene recice...
Guest- Guest
U dinami se nesto cudno dogadja vec 15 godina, a maminja nema u javnosti zadnje 2 i pol, tri godine.....trude se, ali ne ide....ko kaze da je dinamo jucer pustio istri ili da se namjerno odricu naslova prvaka je lud, neznam sta drugo recfridrih_niche wrote:Moraš priznat da se nesto čudno događa s Dinamom...nowitzki wrote:Kakvo urusavanje dinama, vidi zeko i rajko ce se pobit...nemogu vjerovat, sta se ovo desavafridrih_niche wrote:.
Dinamo se raspada na 99%
Jel Glavi stvarno dolazi kraj?
Gadni su Švicarci kad te stisnu...
;)
Rijeka je izgubila cetiri boda dosad, a dinamo zaostaje samo pet....nije da je dinamo previse kiksao nego mi igramo predobro
nowitzki-
2014-04-27
Jedan dan za jedno tristo godina kad bude hajduk bio iznad dinama, kako ces znat jel pusteno ili nije?amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
nowitzki-
2014-04-27
uostalom, ako rijeka sada iskoristi kiks dinama-mislim da nema vise sta mamic da pusta ili ne, sve je u njihovim rukama, a smatram da su dovoljno kvalitetna ekipa da i uz sudijske previde na svakoj utakmici, mogu do titule...
Last edited by Rad'iša Trajković on 19/11/2016, 16:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dinamo pusta rijeci, a hajduk vec 13 bodova zaostatka iza rijeke lol
nowitzki-
2014-04-27
Hajduk je već sad iznad Dinama, ako misliš ispred, pa mislim da mi nikad nećemo imati prostituirajući odnos s njima ko što ste vi, kad su vam u jednoj godini darovali odprilike 10 igrača pa vam se i Armada zapitala postajemo li filijala mrskog rivala. S toga, postavljaš glupo pitanje...nowitzki wrote:Jedan dan za jedno tristo godina kad bude hajduk bio iznad dinama, kako ces znat jel pusteno ili nije?amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
Guest- Guest
amper1950 wrote:Hajduk je već sad iznad Dinama, ako misliš ispred, pa mislim da mi nikad nećemo imati prostituirajući odnos s njima ko što ste vi, kad su vam u jednoj godini darovali odprilike 10 igrača pa vam se i Armada zapitala postajemo li filijala mrskog rivala. S toga, postavljaš glupo pitanje...nowitzki wrote:Jedan dan za jedno tristo godina kad bude hajduk bio iznad dinama, kako ces znat jel pusteno ili nije?amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
i to je rijeka super iskoristila, pa sada pisa po tom istom dinamu.
ponovo kazem, svi mozete uciti od rijeke...
Guest- Guest
Živi bili pa vidili...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Hajduk je već sad iznad Dinama, ako misliš ispred, pa mislim da mi nikad nećemo imati prostituirajući odnos s njima ko što ste vi, kad su vam u jednoj godini darovali odprilike 10 igrača pa vam se i Armada zapitala postajemo li filijala mrskog rivala. S toga, postavljaš glupo pitanje...nowitzki wrote:Jedan dan za jedno tristo godina kad bude hajduk bio iznad dinama, kako ces znat jel pusteno ili nije?amper1950 wrote:Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...Rad'iša Trajković wrote:
A ne piša Rijeka pod Dinamo nego su oni u kurcu. Šta će im se dogoditi pisa sam prije godinu dana pa su se neki smijali... A Rijeka je instant uspjeh.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Živi bili pa vidili...Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:Hajduk je već sad iznad Dinama, ako misliš ispred, pa mislim da mi nikad nećemo imati prostituirajući odnos s njima ko što ste vi, kad su vam u jednoj godini darovali odprilike 10 igrača pa vam se i Armada zapitala postajemo li filijala mrskog rivala. S toga, postavljaš glupo pitanje...nowitzki wrote:Jedan dan za jedno tristo godina kad bude hajduk bio iznad dinama, kako ces znat jel pusteno ili nije?amper1950 wrote:
Pričao sam u kontekstu toga da ga boli kurac da pusti Rijeci titulu, nego je stvar LP i novaca. A Hajduku znamo da nikad nebi pustili, ni ne tribaju, niti želimo. Mi ipak nismo filijala mrskog rivala, nikad bili...
A ne piša Rijeka pod Dinamo nego su oni u kurcu. Šta će im se dogoditi pisa sam prije godinu dana pa su se neki smijali... A Rijeka je instant uspjeh.
ne bih rekao da je instant uspeh, to je prica koja traje vec 5 godina...
Guest- Guest
Ne kontas me, Dirce...
Nisan reka da je Dinamo pustija Istri, dapače...
Al sve mi je ovo čudno...
Dinamo se naočigled raspada, a od Maminja se ni A ne čuje...
To tebi nije čudno?
A prije je za takve pizdarija saziva presice i urla po svim medijima...
;)
Nisan reka da je Dinamo pustija Istri, dapače...
Al sve mi je ovo čudno...
Dinamo se naočigled raspada, a od Maminja se ni A ne čuje...
To tebi nije čudno?
A prije je za takve pizdarija saziva presice i urla po svim medijima...
;)
Guest- Guest
Na pocetku sezone sam rekao da dinamo nikad goru ekipu nije imao, rijeka ima boljeg trenera, poslozili su kvalitetnu ekipu i nema tu zasluzeno smo prvi i plus osam bi bilo nekako realna razlika kad se gleda igra nas i dinama ove sezone
nowitzki-
2014-04-27
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50