Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
tko ima više naše dice u jatu kupa?bilih tića ili plavih tića?
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Pa to je samo kup koji je dinamo uvijek poklanjao kvarneru da se necemu radujunowitzki wrote:Standardno skidanje gaca toplaka
Ziil Los Dii ! wrote:Pa to je samo kup koji je dinamo uvijek poklanjao kvarneru da se necemu radujunowitzki wrote:Standardno skidanje gaca toplaka
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
super mi je kad vidim da se igrači trude i to mi je već veliko iznenađenje. odlična partija olma i vrlo dobra more i perića
2015-08-19
Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali dobri su bili Moro i Olmo. Šitum sve više raste. Mali Sosa je na lijevom već sad meni bolji od Pivarića.
Guest- Guest
ja sam zbrisao prije s posla da mogu odgledati čitavu tekmu. stvarno su me iznenadili pristupom. jedino kaj i dalje teško zabijamo. kraljevstvo za strijelca. al imamo plejadu tih mladih igrača koji stvarno imaju potencijal. pa daj pogledaj druge klubove. bez obzira na 8 "stranaca" mi izbacujemo najviše igrača iz svoje škole. pazi sad: šemper, pivarić, sosa, benković, soldo, antolić, pavičić, ćorić, knežević, gojak, šitum, moris, fiolić, moro. a tu su igrači tipa olmo ili perić koji će se kod nas oblikovati. sad samo treba pametno kad ZM odeTommy Ramone wrote:Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali dobri su bili Moro i Olmo. Šitum sve više raste. Mali Sosa je na lijevom već sad meni bolji od Pivarića.
2015-08-19
bosanca bi odavno nogom u dupe. nisam još ziher dal bi angelu dao još jedne pripreme ili i njemu cipelicaTommy Ramone wrote:Hodžić je drvo, Henriquez nikako da se vrati u nekadašnju formu.
2015-08-19
Ja bi Angela forsirao bez obzira zabijao ili ne. Nema mi logike da takav kiler kakav je on bio po dolasku u Dinamo sada nemože gola zabiti. On mora proraditi,
Zeko-
2015-08-26
A Tokić nije ...nowitzki wrote:Standardno skidanje gaca toplaka
sat2-
2015-09-28
Pa nije baš da je bila igra, koja je špice gurala u šanse ... ni najveći nemaju veliki postotak realizacija. Ne pamtim da su ove jeseni napadači nešto puno gurani u čiste šanse? Kada oni ne bi od pet-šest prilika dali gol onda bi problem bio samo u njima. No, tih pet šest njihovih šansi nema ...Tommy Ramone wrote:Hodžić je drvo, Henriquez nikako da se vrati u nekadašnju formu.
sat2-
2015-09-28
Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
:D
Koji mali klub...
Guest- Guest
Tek si sada to čitao ...fridrih_niche wrote:Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
sat2-
2015-09-28
u šoku je..treba razmisljat kako bjezat niz stepenice ko nekad sojic...sat2 wrote:Tek si sada to čitao ...fridrih_niche wrote:Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Jedino da san pa s Marsa ka i ovaj vuk...sat2 wrote:Tek si sada to čitao ...fridrih_niche wrote:Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
Notorna je činjenica da je Dinamo zajeba hrpu svojih legendi...
Ovo samo nabijan na nos onima koji su spominjali Baku i Hajduka i sudski proces...
;)
Guest- Guest
Nije hrpu ... samo dvojicu ... , a i to je Canjuga zajebao, a ne Dinamo ... kao što nije Hajduk nesposoban i lopovski već gradonačelnici (Splita i Trogira ...) i pekari ...fridrih_niche wrote:Jedino da san pa s Marsa ka i ovaj vuk...sat2 wrote:Tek si sada to čitao ...fridrih_niche wrote:Čitan u Sportskima kako Prosinečki tvrdi da ga je Dinamo zajeba za lovu i osta mu dužan...
Koji mali klub...
Notorna je činjenica da je Dinamo zajeba hrpu svojih legendi...
Ovo samo nabijan na nos onima koji su spominjali Baku i Hajduka i sudski proces...
;)
sat2-
2015-09-28
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50