Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
A ha još si i lažljivac...muckodjubre wrote:dobi si dogovor i imaš sreće da se nisi kladio tko više donese love dinamo ili jogurti i japankeamper1950 wrote:A ha, umisto odgovora na temu o kojoj smo tu pričali, pričaš o Mandžukiću...muckodjubre wrote:baj d vej ne valja mandžo gol u prvenstvu,gol u LP za osiguravanje pobjede i prolaza taman kad je sevilla krenula po bod
Nisi odgovorija na pitanje...
Guest- Guest
Dobija cifre iz članka koji demantira sam sebe. U naslovu piše pivo i jogurt 4 milje kuna, kasnije pivo miljun kuna, onda je jogurt 3... hahahamuckodjubre wrote:pa jesi pitaokoliko zarade od jogurta i japanki,rekao sam ti da sam siguran da više zarade od dinama...i dobio si cifreamper1950 wrote:Uvik si bio poznat po izbjegavanju odgovora. Pička...amper1950 wrote:Nisi odgovorija na pitanje, U članku piše jedno u nastavku drugo. Što je istina a što laž, pitanje je sad...muckodjubre wrote:točno je što sam rekao
Guest- Guest
Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
sat2-
2015-09-28
Kako god ... od Dinama 3 milijuna , a od silnog marketinga 4 milijuna!!! Pametnom dosta!amper1950 wrote:Dobija cifre iz članka koji demantira sam sebe. U naslovu piše pivo i jogurt 4 milje kuna, kasnije pivo miljun kuna, onda je jogurt 3... hahahamuckodjubre wrote:pa jesi pitaokoliko zarade od jogurta i japanki,rekao sam ti da sam siguran da više zarade od dinama...i dobio si cifreamper1950 wrote:Uvik si bio poznat po izbjegavanju odgovora. Pička...amper1950 wrote:Nisi odgovorija na pitanje, U članku piše jedno u nastavku drugo. Što je istina a što laž, pitanje je sad...muckodjubre wrote:točno je što sam rekao
sat2-
2015-09-28
Javija se odvjetnik...sat2 wrote:Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
Guest- Guest
Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna budaletino...sat2 wrote:
Kako god ... od Dinama 3 milijuna , a od silnog marketinga 4 milijuna!!! Pametnom dosta!
Guest- Guest
Zabranjeno ...?amper1950 wrote:Javija se odvjetnik...sat2 wrote:Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
sat2-
2015-09-28
Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna..sat2 wrote:
Kako god ... od Dinama 3 milijuna , a od silnog marketinga 4 milijuna!!! Pametnom dosta!
Guest- Guest
Moš si jaja pojest ... od Dinama ....amper1950 wrote:Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna budaletino...sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
nemoj jaja,salmonelasat2 wrote:Moš si jaja pojest ... od Dinama ....amper1950 wrote:Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna budaletino...sat2 wrote:
Da .... da .... od brendinga 4 milijuna ...amper1950 wrote:Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna..sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Ne, samo izvoli. Još jedna za blamiranje...sat2 wrote:Zabranjeno ...?amper1950 wrote:Javija se odvjetnik...sat2 wrote:Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
Ako pričamo o novcu, onda za klub znači koliko znači. Svaki pojedini. 3 milje kuna su 3 milje kuna, a 7 ipo - 7 ipo. Ne može za Hajduk 3 milje kuna biti veliki novac, 7 ipo mali...
Guest- Guest
Njegova ne mogu imati salmonelu ... nisu iz gaća izašla!muckodjubre wrote:nemoj jaja,salmonelasat2 wrote:Moš si jaja pojest ... od Dinama ....amper1950 wrote:Hahaha... Od Uefe 3 milje kuna, od marketinga 17 miljuna kuna budaletino...sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
Pričamo o marketingu, ja sam naveja službenu brojku, nisam neozbiljan da se vodim člancima koji demantiraju sami sebe...sat2 wrote:
Da .... da .... od brendinga 4 milijuna ...
Guest- Guest
Odvjetnik udara...sat2 wrote:
Njegova ne mogu imati salmonelu ... nisu iz gaća izašla!
Guest- Guest
Dobili ste VELIKIH 3 milijuna od Dinama, a za igrača malih 7,5 milijuna. U odnosu na 100 milijuna ... ne da je sića ... da ne govorim o 150 milijuna!amper1950 wrote:Ne, samo izvoli. Još jedna za blamiranje...sat2 wrote:Zabranjeno ...?amper1950 wrote:Javija se odvjetnik...sat2 wrote:Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
Ako pričamo o novcu, onda za klub znači koliko znači. Svaki pojedini. 3 milje kuna su 3 milje kuna, a 7 ipo - 7 ipo. Ne može za Hajduk 3 milje kuna biti veliki novac, 7 ipo mali...
sat2-
2015-09-28
Kad dokažeš da je Dinamo to uplatija, prićat ćemo...sat2 wrote:
Dobili ste VELIKIH 3 milijuna od Dinama,
Guest- Guest
Čovjek ti je rekao da je Hajduk od Dinama dobio više nego od prodje piva i japanki ... i bio je u pravu ... ma koliko ti to izvrtao. Kad dodaš sve proizvode opet je 3 mil. velik novac.amper1950 wrote:Pričamo o marketingu, ja sam naveja službenu brojku, nisam neozbiljan da se vodim člancima koji demantiraju sami sebe...sat2 wrote:
sat2-
2015-09-28
dinamo im donesao ko pola novca koji su uplatili za kredit ili pola vrijednosti ponajboljeg igrača...sat2 wrote:Dobili ste VELIKIH 3 milijuna od Dinama, a za igrača malih 7,5 milijuna. U odnosu na 100 milijuna ... ne da je sića ... da ne govorim o 150 milijuna!amper1950 wrote:Ne, samo izvoli. Još jedna za blamiranje...sat2 wrote:Zabranjeno ...?amper1950 wrote:Javija se odvjetnik...sat2 wrote:Tri milijuna , za koje ništa ne moraš raditi je velik novac, a 7,5 milijuna je sića za igrača, koji je bio glavni u klubu.
jogurta i japankisat2 wrote:Čovjek ti je rekao da je Hajduk od Dinama dobio više nego od prodje piva i japanki ... i bio je u pravu ... ma koliko ti to izvrtao. Kad dodaš sve proizvode opet je 3 mil. velik novac.amper1950 wrote:Pričamo o marketingu, ja sam naveja službenu brojku, nisam neozbiljan da se vodim člancima koji demantiraju sami sebe...sat2 wrote:
Da ne bi bilo sumnji o malverzacijama Dinamo je to obavio preko UEFA-e ..., ako ti je tako lakše ...amper1950 wrote:Kad dokažeš da je Dinamo to uplatija, prićat ćemo...sat2 wrote:
Dobili ste VELIKIH 3 milijuna od Dinama,
sat2-
2015-09-28
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50