Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
može...samo pogledaj svoje upiseamper1950 wrote:Kaže tip koji selektivno izvuće 2 artikla kad priča o marketingu... Može li jadnije?muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:
logika je ta da si dobio od dinamova sudjelovanja u LP skoro pola od onoga što je vraćeno gradu ili pola caktaševa transfera,transfera za ponajboljega igrača...a ovo dobiješ samo radi toga što mrski dinamo igra LP,znači ni oro ni kopo...pa sad uzmi korelaciju...naravno da je ovo sića za ponajbolje igrače kada ti dinamo zaradi toliko koliko zaradi i to za razvoj bilih tića kojima se klub kao trebao okrenuti u vremenu dok ste se sprdali dinamovom zoo,legiji stranaca
a dobro pošto ste specijalsiti za selektrivno prikazivanje i izrezivanje onoga što vam ne paše,sve je jasno ko dan...pa tako i tvoje korelacia zašto je ovo što vam dinamo donosi velik novac,a transferi koje radite sića
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:svi skupa proizvod skoro ko dinamo što vam donese...jogurti i japanke vam ne bi 10g donijele ko dinamo u jednoj godiniamper1950 wrote:Znači članak odkale si ovo kopira, ima naslov:muckodjubre wrote:Najizdašniji 'kobranding' proizvodi Hajduka u 2014.
- Pivo Hajduk - cca 1 milijun kuna
- Macron sportska odjeća - cca 1 milijun kuna
- Klupski kalendari - cca 0,5 milijuna kuna
- ''Pipi hajdučka limunada'' - cca 0,4 milijuna kuna
- Linija odjeće ''Naprid bili'' - cca 0,4 milijuna kuna
- Mils jogurti, mlijeko, namazi - cca 0,2 milijuna kuna
- Amazonas japanke - cca 0,1 milijun kuna
Zaradili 4 milijuna kn od piva i jogurta, a sad prodaju i boju
Pa sad razmisli...
amper1950 wrote:muckodjubre wrote:svi skupa proizvod skoro ko dinamo što vam donese...jogurti i japanke vam ne bi 10g donijele ko dinamo u jednoj godiniamper1950 wrote:Znači članak odkale si ovo kopira, ima naslov:muckodjubre wrote:Najizdašniji 'kobranding' proizvodi Hajduka u 2014.
Pa sad razmisli...
Čekaj, jeli pivo i jogurt 4 milje ili kako piše kasnije u tablici ? Što nije točno, pitanje je sad...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:svi skupa proizvod skoro ko dinamo što vam donese...jogurti i japanke vam ne bi 10g donijele ko dinamo u jednoj godiniamper1950 wrote:Znači članak odkale si ovo kopira, ima naslov:muckodjubre wrote:Najizdašniji 'kobranding' proizvodi Hajduka u 2014.
Pa sad razmisli...
muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:svi skupa proizvod skoro ko dinamo što vam donese...jogurti i japanke vam ne bi 10g donijele ko dinamo u jednoj godiniamper1950 wrote:Znači članak odkale si ovo kopira, ima naslov:muckodjubre wrote:Najizdašniji 'kobranding' proizvodi Hajduka u 2014.
Pa sad razmisli...
Dakle, jeli točno kako piše u tablici ili u naslovu? Samo pičke biže od odgovora ko ti cilo vrime...
Guest- Guest
točno je ono što sam rekao da sam siguran da više donese dinamo nego jogurt i japanke...a da ti pravo kažem nisam mislio da na kraju dinamo donese podjednako ko i SVI ovi proizvodi
muckodjubre wrote:logika ti je da dinamo hajduku donese više love nego njihov marketing jogurta i japanki
muckodjubre wrote:ne moram znati točno brojku da se mogu kladiti po što hoćeš da više zaradi dinamo nego jogurti i japankeamper1950 wrote:A ne znaš taj podatak?muckodjubre wrote:
kladim se manje nego što vam je dinamo zaradio...
amper1950 wrote:
Dakle, jeli točno kako piše u tablici ili u naslovu? Samo pičke biže od odgovora ko ti cilo vrime...
Guest- Guest
točno je što sam rekao
Hajduk od marketinga u 2014-oj priskrbija cca 17 miljuna kuna, a od Uefe oko 4 ipo miljuna kuna. Mislim da večinu osigura svojim igrama. Činjenica, napisana ne u nekom članku gdje na jednom mjestu demantiraju sami sebe u nastavku teksta... Nego službeni podaci...
Btw. samo se kod nas može jedan klub hvaliti da daje drugim klubovima na osnovu nagrada koja Uefe dili. Samo ti klubovi i njihovi pristaše...
Btw. samo se kod nas može jedan klub hvaliti da daje drugim klubovima na osnovu nagrada koja Uefe dili. Samo ti klubovi i njihovi pristaše...
Guest- Guest
Nisi odgovorija na pitanje, U članku piše jedno u nastavku drugo. Što je istina a što laž, pitanje je sad...muckodjubre wrote:točno je što sam rekao
Guest- Guest
muckodjubre wrote:hoćeš reći da klubovi HNLa nisu dobili novce od dinamovog sudjelovanja u Lp?amper1950 wrote:Koliki su to veliki novci? Koja cifra?muckodjubre wrote:
da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...
Vidim da Cibalija i Split od tih novaca žive ka bubrek u loju...
E da, dobro da si ponovno nalipija. 3 milje kuna veliki novci, a 7 ipo milja kuna sića...muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:hoćeš reći da klubovi HNLa nisu dobili novce od dinamovog sudjelovanja u Lp?amper1950 wrote:Koliki su to veliki novci? Koja cifra?muckodjubre wrote:
da,kad bi se taj drugi plasirao...ali teško...dinamo tu ima najbolje šanse,a samim time donosi velike novce svim klubovima u ligi...
Vidim da Cibalija i Split od tih novaca žive ka bubrek u loju...
Guest- Guest
baj d vej ne valja mandžo gol u prvenstvu,gol u LP za osiguravanje pobjede i prolaza taman kad je sevilla krenula po bod
muckodjubre wrote:muckodjubre wrote:logika je ta da si dobio od dinamova sudjelovanja u LP skoro pola od onoga što je vraćeno gradu ili pola caktaševa transfera,transfera za ponajboljega igrača...a ovo dobiješ samo radi toga što mrski dinamo igra LP,znači ni oro ni kopo...pa sad uzmi korelaciju...naravno da je ovo sića za ponajbolje igrače kada ti dinamo zaradi toliko koliko zaradi i to za razvoj bilih tića kojima se klub kao trebao okrenuti u vremenu dok ste se sprdali dinamovom zoo,legiji stranacaamper1950 wrote:Ne kažem da je ogroman novac, ali rekao si:"za siću". S druge strane, rekao si da Dinamo osigurava velik novac za klubove (3 miljuna kuna).muckodjubre wrote:npr.onoga caktaša,sušića...za koliko su ih prodali?
Caktaš(btw. ima je takav ugovor) je prodan za 7,5 miljuna kuna, Sušić za 15 miljuna kuna.
Pa sad, tebi je 3 miljuna kuna veliki novac (tako si rekao), a 7,5 miljuna i 15 miljuna kuna sića, pa jebem ti di je tu logika?
a dobro pošto ste specijalsiti za selektrivno prikazivanje i izrezivanje onoga što vam ne paše,sve je jasno ko dan...pa tako i tvoje korelacia zašto je ovo što vam dinamo donosi velik novac,a transferi koje radite sića
A ha, umisto odgovora na temu o kojoj smo tu pričali, pričaš o Mandžukiću...muckodjubre wrote:baj d vej ne valja mandžo gol u prvenstvu,gol u LP za osiguravanje pobjede i prolaza taman kad je sevilla krenula po bod
Guest- Guest
Uvik si bio poznat po izbjegavanju odgovora. Pička...amper1950 wrote:Nisi odgovorija na pitanje, U članku piše jedno u nastavku drugo. Što je istina a što laž, pitanje je sad...muckodjubre wrote:točno je što sam rekao
Guest- Guest
dobi si dogovor i imaš sreće da se nisi kladio tko više donese love dinamo ili jogurti i japankeamper1950 wrote:A ha, umisto odgovora na temu o kojoj smo tu pričali, pričaš o Mandžukiću...muckodjubre wrote:baj d vej ne valja mandžo gol u prvenstvu,gol u LP za osiguravanje pobjede i prolaza taman kad je sevilla krenula po bod
pa jesi pitaokoliko zarade od jogurta i japanki,rekao sam ti da sam siguran da više zarade od dinama...i dobio si cifreamper1950 wrote:Uvik si bio poznat po izbjegavanju odgovora. Pička...amper1950 wrote:Nisi odgovorija na pitanje, U članku piše jedno u nastavku drugo. Što je istina a što laž, pitanje je sad...muckodjubre wrote:točno je što sam rekao
A ha još si i lažljivac...muckodjubre wrote:dobi si dogovor i imaš sreće da se nisi kladio tko više donese love dinamo ili jogurti i japankeamper1950 wrote:A ha, umisto odgovora na temu o kojoj smo tu pričali, pričaš o Mandžukiću...muckodjubre wrote:baj d vej ne valja mandžo gol u prvenstvu,gol u LP za osiguravanje pobjede i prolaza taman kad je sevilla krenula po bod
Nisi odgovorija na pitanje...
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50