Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Igrat ce protiv sjeverne irske, bolje da ga nije zvao sad ce mu porast apetiti a tek je poceo dobro igrat.....
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Tragični smo, jebat ga...nowitzki wrote:Rijeka je mali klub, a od velikog hajduka ovo je vec smijesno.....ajde da imamo budjet 100x veci od hajduka pa smo toliko jaci, ali 5 godina ne dobit jednu malu rijeku moras priznat da je malo smijesno i malo tragicnofridrih_niche wrote:A otkad je Rijeka osvojila zadnje prvenstvo, već su se dica... Oh, wait!nowitzki wrote:Neki su se u medjuvremenu rodili i skoro u skolu krenulimuckodjubre wrote:Ali sta jest jest da je rijeka nabila hajduku kompleks...kad ih je hajduk zadnji puta dobio?
:^O
Al bit ce bolje...
;)
Guest- Guest
misliš na mladoženju? Pa igra je i lani dobro, u kontinuitetu i zaslužija je poziv (ja nikad nisam sporija njegove mogućnosti dok je bija u Hajduku već nešto drugo) prije onog balavca Čorića...nowitzki wrote:Igrat ce protiv sjeverne irske, bolje da ga nije zvao sad ce mu porast apetiti a tek je poceo dobro igrat.....
Guest- Guest
Niche pičko, nisam ti ni čestita na onome, vidija sam... :)fridrih_niche wrote:
Tragični smo, jebat ga...
Al bit ce bolje...
;)
Javin se na face-u, bte. koliko je Livaja zabija...
Guest- Guest
Ne, za bradarica govorim jer si napisao da je pozvan i da nece igrat, a igrat ce sigurno protiv sjeverne irske jer ekipe iz liga petica neda da igraju njihivi igraci prijateljske usred jeseniamper1950 wrote:misliš na mladoženju? Pa igra je i lani dobro, u kontinuitetu i zaslužija je poziv (ja nikad nisam sporija njegove mogućnosti dok je bija u Hajduku već nešto drugo) prije onog balavca Čorića...nowitzki wrote:Igrat ce protiv sjeverne irske, bolje da ga nije zvao sad ce mu porast apetiti a tek je poceo dobro igrat.....
nowitzki-
2014-04-27
A ha, a nisam reka da neće igrati u prijateljskoj. Samo kažem da je prije triba zvati mladoženju, a ne Čorića... A i poziv Bradariću nema nekog smisla, ali puno toga nema pa sad...nowitzki wrote:
Ne, za bradarica govorim jer si napisao da je pozvan i da nece igrat, a igrat ce sigurno protiv sjeverne irske jer ekipe iz liga petica neda da igraju njihivi igraci prijateljske usred jeseni
Guest- Guest
kojih 13 laganih pobjeda?jasambrend wrote:13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
najlakše su pobijedili dinamo, a kontra lokomotive, osijeka, intera i zadnju tekmu kontra hajduka je moglo otići i na drugu stranu.
druga je stvar što su tovarski novinari zastali s pljuvanjem po dinamu i počeli s glorificiranjem rijeke i njezine igre kako bi stvorili atmosferu koja pomaže rijeci.
kako je rajko rekao: ostane li i 6 bodova fore za rijeku na kraju jeseni dinamo neće imati nikih problema u obrani titule.
jebala vas deica i alač vam ga metnuo u pakšu, vas i vašu objektivnost...
sitting_bull-
2015-09-28
Evo i gavranovic dobio poziv za svicu (nije bas da je zasluzio jer je kriminalan zadnje vrijeme)
To je to sti se prica, kek voli otpisane igrace i od njihove volje za dokazivanjem radi ovakve rezultate
To je to sti se prica, kek voli otpisane igrace i od njihove volje za dokazivanjem radi ovakve rezultate
nowitzki-
2014-04-27
budala i dalje vrti svoj film...amper1950 wrote:Čujem da Hanžeković kaže da je sve spremno za privatizaciju, i sad kao nešto senilni pedofil pokušava pišati po drugima a opet je ispišao sam sebe.. :): Pa za privatizaciju je sve spremo već cca godinu dana, od one skupštine lani. I kaže da je sad sve na skupštini, a skupština je u prosincu 2015 donjela odluku da se ide u privatizaciju, a čelni ljudi najavili da će sve biti gotovo kroz 6 miseci. Još uvik se čeka odgovor gdje je nastao problem, zašto se sve zaustavilo i koji je razlog o tome. O čem ni riječi od ljudi iz kluba. A tome se ne smi pričati, ni to pitanje postaviti da se neki ne dignu na noge...
sitting_bull-
2015-09-28
Mali Coric stvarno nema sta tražit u repki...
S ovakvim stavom kakvim pokazuje nema sta tražit ni u Dinamu...
;)
;)
Guest- Guest
koliko vas ide u tuce, tovaru?fridrih_niche wrote:Ovo i ja primjetih...jasambrend wrote:13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
Ne znam samo sta bi bilo da nije "jedva"...
Možda da Rijeka ima 28 bodova prednosti do sad?
Svetina i objektivnost, udarni dio same ne-logike...
Može s Zekom i njegovim 'malim' utakmicama ruku pod ruku...
;)
jesi li gledao tekme rijeke, ili ti je izvor deica, dario i alač sa svojim interpretacijama?
rijeka može biti prva samo ako kontra dinama do kraja uzme minimalno 4 boda, a ovakva rijeka će se poslije prvog poraza urušiti kao i hajduk u doba ante miše...
sitting_bull-
2015-09-28
Nema me na fejsu već dva miseca...amper1950 wrote:Niche pičko, nisam ti ni čestita na onome, vidija sam... :)fridrih_niche wrote:
Tragični smo, jebat ga...
Al bit ce bolje...
;)
Javin se na face-u, bte. koliko je Livaja zabija...
:D
Al fala!
<3
Je, razočaran san s brojem golova, al san prezadovoljan s igrom koju pruža...
U dobrom je klubu, uredno igra i to je najvažnije...
(Y)
Guest- Guest
Zato san gleda utakmice Dinama koji je preloš i gubit ce hrpu bodova od Rijeke, Hajduka i Osijeka...sitting_bull wrote:koliko vas ide u tuce, tovaru?fridrih_niche wrote:Ovo i ja primjetih...jasambrend wrote:13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
;)
jesi li gledao tekme rijeke, ili ti je izvor deica, dario i alač sa svojim interpretacijama?
rijeka može biti prva samo ako kontra dinama do kraja uzme minimalno 4 boda, a ovakva rijeka će se poslije prvog poraza urušiti kao i hajduk u doba ante miše...
Ko je tebi izvor koji ti sugerira da ce Dinamo zaredat sa 20 pobjeda?
Zeko?
Ja bi volija da Dinamo bude isprid Rijeke, al to se može dogodit samo uz maksimalan doprinos ljudi u crnom...
Kvalitativno niste na razini Rijeke, jer je evidentno da su jači od vas...
Ako Mamić jos ima snagu, uz sve švicarske jugonostalgičare i druge petokolonase, onda možda i izvučete titulu na kraju...
Jer ako se samo pouzdate u igračku kvalitetu, onda ništa od toga...
;)
Guest- Guest
Dakle, još jednom ćemo ponoviti za blesavog laprdogovornika Hajduka koji nemože razumijeti jednu običnu rečenicu i to onu koju je upravo on citirao. Pa idemo : Na skupštini GNK Dinamo Zagreb prihvaćen je PRIJEDLOG, pa opet PRIJEDLOG, pa opet PRIJEDLOG, pa ponovo PRIJEDLOG, pa ponovo PRIJEDLOG o preoblikovanju kluba. Dakle, opet za blesana : PRIHVAĆEN JE PRIJEDLOG.amper1950 wrote:[size=47]Dinamo u privatizaciju: Na skupštini prihvaćen prijedlog o preoblikovanju kluba[/size]
I za normalnog čovjeka je potpuno NORMALNO ovo o čemu je Hanžeković pričao "da je sada sve na skupštini kluba. Jer, skupština kluba bi trebala donijeti ODLUKU, pa još jednom ODLUKU, pa opet ODLUKU, da GNK Dinamo Zagreb ide u privatizaciju, pa treba prihvatiti ELABORAT o procjeni GNK Dinamo Zagreb, pa treba DONIJETI odluku o cijeni dioniuce i na kraju treba raspustiti samu sebe, jer upravljanje klubom PREUZIMA SKUPŠTINA DIONIČARA. Ništa od toga, koliko znam skupština GNK Dinamo Zagreb JOŠ NIJE DONIJELA. SVE DO ODLUKA SKUPŠTINE GNK DINAMO ZAGREB PRETVORBA KLUBA NEMOŽE NI ZAKONSKI ZAPOČETI.
Jasno glupane ?
Zeko-
2015-08-26
cijela priča ove sezone je zbog toga što nisu nadoknadili ademija.fridrih_niche wrote:Zato san gleda utakmice Dinama koji je preloš i gubit ce hrpu bodova od Rijeke, Hajduka i Osijeka...sitting_bull wrote:koliko vas ide u tuce, tovaru?fridrih_niche wrote:Ovo i ja primjetih...jasambrend wrote:13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
;)
Ko je tebi izvor koji ti sugerira da ce Dinamo zaredat sa 20 pobjeda?
Zeko?
Ja bi volija da Dinamo bude isprid Rijeke, al to se može dogodit samo uz maksimalan doprinos ljudi u crnom...
Kvalitativno niste na razini Rijeke, jer je evidentno da su jači od vas...
Ako Mamić jos ima snagu, uz sve švicarske jugonostalgičare i druge petokolonase, onda možda i izvučete titulu na kraju...
Jer ako se samo pouzdate u igračku kvalitetu, onda ništa od toga...
;)
isto kao i u kužeovo doba kad se ozlijedio chago.
jednako tako lešković još nije od koristi, a u eksperimentu s cicom jedino je lova od ulaska u lp dobitak.
istovremeno je rijeka igranjem samo dvije utakmice i ispadanjem u kvalifikacijama od turaka sve svoje resurse okrenula isključivo na hnl, dok je dinamo poslije odigrao još 8 europskih utakmica i popunjavao sve hrvatske reprezentativne selekcije + bosna + chile + Alžir + slovenija.
napisah kako je dinamova igra nakon odlaska Eduarda, pjace i roga i zahvaljujući promjenama trenera najlošija u zadnjih 5, a možda i više godina i bilo bi nevjerojatno da tako i ostane. ukoliko se vrati lešković i pozitivno riješi situacija s ademijem opet će se napraviti kvalitativna razlika između dinama i ostatka lige, a ako se u zimskom roku dovede i poneko pojačanje igračka kvaliteta neće biti problem.
to kako je rijeka jača od dinama kao momčad stoji i to zahvaljujući keku koji si tako i komponira ekipu. kvaliteta je na Dinamovoj strani, ali iz dosta razloga ne dolazi do izražaja. proljeće će pokazati pravi odnos snaga.
jadne insinuacije kako suci pomažu dinamo može kreirati samo frustrirani mozak tako da tom konstrukcijom nisam iznenađen.
sitting_bull-
2015-09-28
svakako.fridrih_niche wrote:Ukratko, Rijeka je jača od vas i postali ste im 'mala' utakmica...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
kako će plakati riječani kada TATA vrati svoje DIJETE:
fridrih_niche wrote:Mali Coric stvarno nema sta tražit u repki...
;)
sat2-
2015-09-28
svakako.fridrih_niche wrote:Drago mi je da se slažeš...
(Y)
sitting_bull-
2015-09-28
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50