Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Na pocetku sezone sam rekao da dinamo nikad goru ekipu nije imao, rijeka ima boljeg trenera, poslozili su kvalitetnu ekipu i nema tu zasluzeno smo prvi i plus osam bi bilo nekako realna razlika kad se gleda igra nas i dinama ove sezone
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
kurac a ne kvalitetna ekipa. imate najslabiju momčad od kad je došao onaj mafijaš iz nigerije. druga stvar kaj smo se mi raspali a hajduk je već odavno u kurcunowitzki wrote:Na pocetku sezone sam rekao da dinamo nikad goru ekipu nije imao, rijeka ima boljeg trenera, poslozili su kvalitetnu ekipu i nema tu zasluzeno smo prvi i plus osam bi bilo nekako realna razlika kad se gleda igra nas i dinama ove sezone
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Najslabija ekipa a u dvadeset utakmice ove sezone nismo izgubili niti jednu, onda je ovo godina kad su sve ekipe u kurcu lolkuracodigraca wrote:kurac a ne kvalitetna ekipa. imate najslabiju momčad od kad je došao onaj mafijaš iz nigerije. druga stvar kaj smo se mi raspali a hajduk je već odavno u kurcunowitzki wrote:Na pocetku sezone sam rekao da dinamo nikad goru ekipu nije imao, rijeka ima boljeg trenera, poslozili su kvalitetnu ekipu i nema tu zasluzeno smo prvi i plus osam bi bilo nekako realna razlika kad se gleda igra nas i dinama ove sezone
nowitzki-
2014-04-27
Vi ste u kurcu vec dvije sezone sve utakmice po 1-0 dobili samo i to je stalo
nowitzki-
2014-04-27
Bože siđi pa vidi. pa nije to zato debilde kaj ste vi tako jaki nego što su drugi svi slabiji nego prije. i onda kad opet dobite kurac u zube u europskim kvalama čudit ćete se ko pura drekunowitzki wrote:Najslabija ekipa a u dvadeset utakmice ove sezone nismo izgubili niti jednu, onda je ovo godina kad su sve ekipe u kurcu lolkuracodigraca wrote:kurac a ne kvalitetna ekipa. imate najslabiju momčad od kad je došao onaj mafijaš iz nigerije. druga stvar kaj smo se mi raspali a hajduk je već odavno u kurcunowitzki wrote:Na pocetku sezone sam rekao da dinamo nikad goru ekipu nije imao, rijeka ima boljeg trenera, poslozili su kvalitetnu ekipu i nema tu zasluzeno smo prvi i plus osam bi bilo nekako realna razlika kad se gleda igra nas i dinama ove sezone
2015-08-19
pa normalno da je stalo kad nemamo pjacu i roga da jednim potezom razbiju ove bunkerenowitzki wrote:Vi ste u kurcu vec dvije sezone sve utakmice po 1-0 dobili samo i to je stalo
2015-08-19
Nismo ih imali ni prije 2 godine.
Zeko-
2015-08-26
Nismo ni eruopi izgubili od trentuno najjace ekipe u turskoj
nowitzki-
2014-04-27
žalite se onda uefi kaj vas nisu pustili daljenowitzki wrote:Nismo ni eruopi izgubili od trentuno najjace ekipe u turskoj
2015-08-19
ne ali smo imali eduarda, šimunića, pinta, brozovića, ademija i čopa. daj se ne blamirajZeko wrote:Nismo ih imali ni prije 2 godine.
2015-08-19
Je, traje 5 godina i opet ništa posebno još uvik nisu napravili, nisu uzeli naslov.Rad'iša Trajković wrote:
ne bih rekao da je instant uspeh, to je prica koja traje vec 5 godina...
Obaveza bio 3-nje ulaganje u klub, a onda samoodrživost. No, Mišković i ekipa su vidili da to nije moguće pa zadnje 2 godine od Volpija uzimaju novac kao pozajmicu. Čisto sumnjam da Rijeka može, unatoč tome što je na zdravim nogama, biti samoodrživa i uspješna. Isto ko što će se i sam Mišković povući kad-tad, pogotovo ako uzmu naslov. Što poslje toga, samoodrživost? A triba i vratiti pozajmice!
Možda se varam, no mislim da je to instant uspjeh!
Guest- Guest
http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/ne-bjezimo-od-losih-rezultata-ali-vratit-cemo-se-na-vrh
predviđam grčevitu borbu za drugo mjesto sa hajdukom. rijeku nećemo dobiti a na poljudu također nećemo dobiti. kakav vrh moj pivke kad ste u kurcu. da imate neku igru pa da lopta neće ajde. ovo je užas i zato ove godine ništa od vrha
predviđam grčevitu borbu za drugo mjesto sa hajdukom. rijeku nećemo dobiti a na poljudu također nećemo dobiti. kakav vrh moj pivke kad ste u kurcu. da imate neku igru pa da lopta neće ajde. ovo je užas i zato ove godine ništa od vrha
2015-08-19
ne znam ima li rijeka dugova po pozajmicama, ili ne, ali kod rijeke se vide rezultati i na sportskom i na infrastrukturnom planu: trenutačno su vodeći i izgradili su rujevicu.amper1950 wrote:Je, traje 5 godina i opet ništa posebno još uvik nisu napravili, nisu uzeli naslov.Rad'iša Trajković wrote:
Obaveza bio 3-nje ulaganje u klub, a onda samoodrživost. No, Mišković i ekipa su vidili da to nije moguće pa zadnje 2 godine od Volpija uzimaju novac kao pozajmicu. Čisto sumnjam da Rijeka može, unatoč tome što je na zdravim nogama, biti samoodrživa i uspješna. Isto ko što će se i sam Mišković povući kad-tad, pogotovo ako uzmu naslov. Što poslje toga, samoodrživost? A triba i vratiti pozajmice!
osvoje li prvenstvo pa čak ako i ne osvoje prodati će par igrača i lakoćom vratiti pozajmice.
od, kako ti kažeš instant uspjeha zauvijek će ostati stadion i infrastruktura za razliku od nekih koji imaju samo dugove...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Je, traje 5 godina i opet ništa posebno još uvik nisu napravili, nisu uzeli naslov.Rad'iša Trajković wrote:
mali cmarper skace samom sebi u usta-prvo kaze da je rijeka instant uspeh-pa sada kaze da nije jer nisu nista napravili 5 godina.
a rijekina finansijska prica je puno zdravija nego hajdukovo brendiranje jogurta, piva i prosenja crkavice od igraca koji su nekada igrali za njih...
uostalom, lepo ti je rekao sitting-rijeka je uz partizan i dinamo, jedini klub na ovim prostorima koji ima trening kamp gde igraci mogu da rade, a talenti da se razvijaju.
i posle niche place o uzimanju talenata iz dalmatinskog bazena, a ta dalmatinska deca svoj potencijal mogu da ostvare jedino u klubovima koji im pruzaju uslove za dalji napredak, a to u hajduku sigurno ne mogu dobiti.
Guest- Guest
svi modeli su instant, ne valjaju samo je hajduk pravi a bez titule 11 godina a više ne mogu ni do drugog mjesta. kažu oni da će to jednom sve doći na svoje. kad? već je prošlo 11 godina u kojima je dinamo dominirao. sad će i mala rečica par godina. i onda kad osvoje 1 titulu u 20 godina onda će to biti kao veliki uspjeh. ostalih 19 godina kao da ne postojeRad'iša Trajković wrote:
mali cmarper skace samom sebi u usta-prvo kaze da je rijeka instant uspeh-pa sada kaze da nije jer nisu nista napravili 5 godina.
a rijekina finansijska prica je puno zdravija nego hajdukovo brendiranje jogurta, piva i prosenja crkavice od igraca koji su nekada igrali za njih...
uostalom, lepo ti je rekao sitting-rijeka je uz partizan i dinamo, jedini klub na ovim prostorima koji ima trening kamp gde igraci mogu da rade, a talenti da se razvijaju.
i posle niche place o uzimanju talenata iz dalmatinskog bazena, a ta dalmatinska deca svoj potencijal mogu da ostvare jedino u klubovima koji im pruzaju uslove za dalji napredak, a to u hajduku sigurno ne mogu dobiti.
2015-08-19
Ne vidim tu preveliki problem, jer igrači dolaze i odlaze i to je potpuno normalno, pogotovo za lige poput HNL-a. Ovdje se jedino možemo osvrtati na igrače koji su igrali i onda a igraju i sada i nitko ne može pobjeći od činjenice da su Soudani, Fernandes, Antolić, Angelo, Machado ...... prije godinu-dvije igrali daleko bolji nogomet nego što ga danas igraju i jedino u tome treba tražiti razloge ovosezonskih katastrofalnih dinamovih prezentacija. A zašto je to tako, jeli to određeno zasićenje igrača, jesu li to ova dva loša trenera nakon Zokija, jeli to Zdravko Mamić i njegova situacija, jesu li to promašena posljednja dva prelazna roka u kojima nitko nije doveden da se bar malo osvježi ekipa, to su pitanja i tu leži odgovor.. Nemogui nesmiju jedino odlazak Pjace i Roga biti razlog ovako drastičnog pada u igrama Dinama, jer odlazili su iz Dinama u proteklih 10-ak godina i bolji igrači od njih i to istovremeno, ali do ovakvog pada nikada nije došlo.kuracodigraca wrote:ne ali smo imali eduarda, šimunića, pinta, brozovića, ademija i čopa. daj se ne blamirajZeko wrote:Nismo ih imali ni prije 2 godine.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ne vidim tu preveliki problem, jer igrači dolaze i odlaze i to je potpuno normalno, pogotovo za lige poput HNL-a. Ovdje se jedino možemo osvrtati na igrače koji su igrali i onda a igraju i sada i nitko ne može pobjeći od činjenice da su Soudani, Fernandes, Antolić, Angelo, Machado ...... prije godinu-dvije igrali daleko bolji nogomet nego što ga danas igraju i jedino u tome treba tražiti razloge ovosezonskih katastrofalnih dinamovih prezentacija. A zašto je to tako, jeli to određeno zasićenje igrača, jesu li to ova dva loša trenera nakon Zokija, jeli to Zdravko Mamić i njegova situacija, jesu li to promašena posljednja dva prelazna roka u kojima nitko nije doveden da se bar malo osvježi ekipa, to su pitanja i tu leži odgovor.. Nemogui nesmiju jedino odlazak Pjace i Roga biti razlog ovako drastičnog pada u igrama Dinama, jer odlazili su iz Dinama u proteklih 10-ak godina i bolji igrači od njih i to istovremeno, ali do ovakvog pada nikada nije došlo. Jel gle, otišao je Dudu, došao je Mandžukić, otišao je Ćorluka došao je R. Kovač, pa Šimunić, otišao je Modrić, palicu je preuzeo Sammir, kakav-takav ali nitko mu nemože osporiti da je za Dinamo odigrao i dobar broj velikih utakmica. A sve su to odlazili bolji igrači a dolazili lošiji i sve je štimalo i bez prevelikih problema prvenstva su osvajana.kuracodigraca wrote:ne ali smo imali eduarda, šimunića, pinta, brozovića, ademija i čopa. daj se ne blamirajZeko wrote:Nismo ih imali ni prije 2 godine.
Zeko-
2015-08-26
Pa za njih ovo i je uspjeh, ali opet nisu ništa posebno napravili. To sam tija reći.Rad'iša Trajković wrote:
Rijekina financijska situacija je takav da im Volpi već 5 godina daje novac, 3 godine bespovratno, ali zadnje 2 godine kao pozajmicu. To je činjenica, danas je u Rijeci financijska situacija dobra, a sutra? Što će biti kad Volpi više ne bude financira, i kako vratiti pozajmicu?
Naravno da je kamp dobra stvar, ali opet ništa posebno. Koliko ima pomočnih terena, jeli svoj budući razvoj baziraju na omladinskoj školi? Nisam baš primjetija, a vidit čemo što će donjeti budućnost.
Hajduk od sljedeće godine bi triba (ako grad rješi sve dozvole) graditi novi pomočni teren s novim svlačionicama, sad minjaju umjetnu travu na pomočnom (mislim da tada uvjeti neće biti ništa puno slabiji od onih na Rujevici. Malen pomak, ali ipak (a kažem da Rijeka nema bog zna kakav kamp, koliko sam vidija). A i infrastrukturni uvjeti nisu jedini temelj za uspješnu omladinsku školu.
I da, netočno je to što slušaš što ti priča ova neznalica šiting Svetina, da Rijeka uz Dinamo i Partizan na ovim prostorima ima jedina trening kamp. Pa najsuvremeniji trening kamp u Hrvatskoj ima NK Zagreb, a gdje im je omladinska škola?
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50