Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Protiv Lyona pada rekord ...sitting_bull wrote:protiv lyona iz ove ekipe koja je igrala danas uzeti samo livakovića, fernandesa, fiolića, šituma i henriqesa.
ostale na transfer listu.
indolentni mužeki...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Kako su uoće ova trojica došla do prve lige ? Koje krive procjene ... koji kriterij?nowitzki wrote:Moram apomenut onaj ofsajde istre kad jd bio doslovno jedno 5 metara van ofsajda...jedva cekam opravdanje beusana kako je sudac bio ometan, najgora odluka pomocnig suca u povjesti nogometa, vidi se da je bio pogubljen u odlukama zajedno sa glavnim pa nije znao sta vise mora sudit, a sta ne
sat2-
2015-09-28
Pitaj Brunu Marića kako je on došao...sat2 wrote:Kako su uoće ova trojica došla do prve lige ? Koje krive procjene ... koji kriterij?nowitzki wrote:Moram apomenut onaj ofsajde istre kad jd bio doslovno jedno 5 metara van ofsajda...jedva cekam opravdanje beusana kako je sudac bio ometan, najgora odluka pomocnig suca u povjesti nogometa, vidi se da je bio pogubljen u odlukama zajedno sa glavnim pa nije znao sta vise mora sudit, a sta ne
Guest- Guest
dolazi mi iz dupeta u glavu ali to da ZM kao "navijač", ova uprava i vi smetlari iz lože namjerno urušavate klub ove godine. da li je to da bi dokazali da se kao "ne može" bez braće, da li to da možete krasti i dalje ili iz nekog trećeg ili četvrtog razloga boli me kurac. isti ste kao i bojsi, boli vas kurac za dinamo, vi ste jebeni egotriperi i lopovi i pizdurine. jučer sam vidio onog ZM-a kako se kezderi u onoj loži. pizda vam materina svima i vama i bojsima i onoj četvorci sa šimićem na čelu i tatinim sinovima tipa ćorić, kramarić, muri i slični. vi ste svi kurac a ne dinamo. dinamo su ovih 200 debila skup s menom i mlinkom kaj smo i jučer došli. a pol te ekipe na zapadu su ista ekipa koja je nekad išla na istok a nekad davno prije na sjever, od jednog Tonija i još par tih ljudi koje poznajem više manje više od 20 godina. ti ljudi su dinamo i nismo došli na zapad radi ZM-a nego jer su nas ulovile godine. zato se i ti svi vi oko ZM-a napušite kurca skupa sa Šimićem i ekipom koja sad bježi od tog dinama kad ga može kao preuzeti.Zeko wrote:Aha, dolazi pomalo iz dupeta u glavu da je Zoki za sve ove svemirski brod. Jedina šansa za osvojit ovo prvenstvo je njegov povratak. Isti ovi igrači zgazili bi sve do kraja. Alii inače, duboko smo mi potonuli kad smo prije 2-3 mjeseca spas potražili u treneru jednog Lugogorca (sa ostalima nije ništa ni napravio) iliti trenera koji dolazi iz zemlje čija je liga duplo slabija od HNL-a i koja, doslovno, u ligi ima jedan jedini ozbiljniji klub.kuracodigraca wrote:ovaj bugar je isto retardiran. držati ono drvo jonasa čitavu tekmu protiv istarskog bunkera. to mi je dovoljno da mu mogu reči da je debil bez obzira kaj smo inače u kurcu. nit imamo upravu, nit trnera, nit igrače nit igru. Bože siđi pa vidi
i nemoj mi ništa molim te odgovarati
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Rajkane, i meni je to prošlo kroz glavu - kako Nasmrkani namjerno rusi klub...
Cila ova sezona s vašeg aspekta mi nikako nije bistra...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Rajkane, i meni je to prošlo kroz glavu - kako Nasmrkani namjerno rusi klub...
;)
Izgubija tip živce, i sad našao dizati glas. Sad kad je rezultat počeja patiti, a svih ovi godina je bilo:"boli me kurac za Mamića, bitan je Dinamo, nama uvik nešto smeta". Pa da je bitan Dinamo onda bi se ranije digao glas protiv Mamića, a ne se dozvolilo da klub devastira, šta je našmrkani napravija jer mu je jedino bitan novac bez obzira na osvojene trofeje. Mene samo zanima što će biti s klubom kad jednog dana ne bude njega i "200 debila" kako ih je sam nazvao, tko će više uopće dolaziti jer klub je počeja gubiti generacije navijača...
Guest- Guest
ajde šibriamper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Rajkane, i meni je to prošlo kroz glavu - kako Nasmrkani namjerno rusi klub...
;)
Izgubija tip živce, i sad našao dizati glas. Sad kad je rezultat počeja patiti, a svih ovi godina je bilo:"boli me kurac za Mamića, bitan je Dinamo, nama uvik nešto smeta". Pa da je bitan Dinamo onda bi se ranije digao glas protiv Mamića, a ne se dozvolilo da klub devastira, šta je našmrkani napravija jer mu je jedino bitan novac bez obzira na osvojene trofeje. Mene samo zanima što će biti s klubom kad jednog dana ne bude njega i "200 debila" kako ih je sam nazvao, tko će više uopće dolaziti jer klub je počeja gubiti generacije navijača...
2015-08-19
pa to je očito. a znaš kaj mi je najčudnije, di je sad opozicija? kaj ti to nije čudno? pa sad kad je ZM kao na koljenima bi trebali još jače navaliti i bojsi i zzd koji više ne postoji i ona četvorka i ostale legende. tišina ko na mirogoju Bog te mazo. stvarno čudnofridrih_niche wrote:Rajkane, i meni je to prošlo kroz glavu - kako Nasmrkani namjerno rusi klub...
;)
i uopće me nije raspizdio X sa istrom, niti to kaj smo drugi i nećemo biti prvaci nego svi ovi kaj se kunu u klub a sad mu drže fige u džepu zbog svoji interesa. pazi Zoki je veliki stručnjak a ovo je ista momčad kao od prošle godine. daj umrite lažovčine jedne
2015-08-19
U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
Previše upitnika, a nigdi odgovora...
A Zekan prdi u vitar s Zoranom, to je bar jasno...
Jeba mater, Glava je stvarno odlucija poklonit prvenstvo Rijeci...
E sad je pitanje samo jel prisilno ili dobrovoljno...
;)
;)
Guest- Guest
Zašto država nije dozvolila da se četvorka i svi ostali učlane u udrugu građana i biraju tko će voditi klub? Zašto svi skupa nisu digli glas, zašto nisu išli silom ako neće milom, samo tražiti demokratsko pravo da budu članovi udruge i da biraju.fridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
Danas isti onaj koji je bio protiv njihovog aktiviranja tada, pita di su oni? Kako licemjerno. Koliko ja znam oni nisu tražili da im netko prepusti vođenje kluba nego su tražili biranje vodstva po modelu JEDAN ČLAN = JEDAN GLAS. Pošto to nitko nije omogučio jer je Hrvatska država u kojoj svatko može tumačiti zakon kako njemu paše, što bi sad oni trebali? Opet doći pred medije i opet tražiti isto? A neku veliku podršku ni tada nisu dobili...
Guest- Guest
vjerojatno je dogovorena privatizacija u kojoj će svi biti podmireni i onda bratski zagrljeni krenuti u nove radne pobjede.kuracodigraca wrote:pa to je očito. a znaš kaj mi je najčudnije, di je sad opozicija? kaj ti to nije čudno? pa sad kad je ZM kao na koljenima bi trebali još jače navaliti i bojsi i zzd koji više ne postoji i ona četvorka i ostale legende. tišina ko na mirogoju Bog te mazo. stvarno čudno :coffee:fridrih_niche wrote:Rajkane, i meni je to prošlo kroz glavu - kako Nasmrkani namjerno rusi klub...
;)
i uopće me nije raspizdio X sa istrom, niti to kaj smo drugi i nećemo biti prvaci nego svi ovi kaj se kunu u klub a sad mu drže fige u džepu zbog svoji interesa. pazi Zoki je veliki stručnjak a ovo je ista momčad kao od prošle godine. daj umrite lažovčine jedne
zato je zoki otišao s klupe, glava iz uprave, a nekadašnji neprijatelji i borci za dinamo utihnuli...
sitting_bull-
2015-09-28
ej ajde pozdravi casperlu kad ga vidiš. mogao bi baciti i koji osvrt na hajdukovu situacijufridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
2015-08-19
Pozdravit cu ga!
Al mislin da ga forum ne zanima vise...
Al nikad ne reci nikad...
;)
Al mislin da ga forum ne zanima vise...
Al nikad ne reci nikad...
;)
Guest- Guest
Daj se dogovori vise sam sa sobom, oce li pustit ili nece....to je onaj scenarij, dinamo ako bude prvi, ne smije rijeka, filijala......ako rijeka bude, pustilo, pokralo.....fridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Daj se dogovori vise sam sa sobom, oce li pustit ili nece....to je onaj scenarij, dinamo ako bude prvi, ne smije rijeka, filijala......ako rijeka bude, pustilo, pokralo.....fridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
licemer uvek govori kako mu odgovara...
Guest- Guest
Iskreno, ne znam sta je Mamić odlucija, stvarno ne znam...
Volija bi vise od ičeg da vas opet pokradu, al ka da se Glavi ne da osvojit titula ove godine...
Ne znan koji mu je kurac...
Btw. di je on uopće?
Ovakav silenzio stampa se ne pamti...
;)
Volija bi vise od ičeg da vas opet pokradu, al ka da se Glavi ne da osvojit titula ove godine...
Btw. di je on uopće?
;)
Guest- Guest
Kad već tražiš, neću ti ništa odgovarati, samo ću ti reči da sereš i od cijelog ovog sranja kaj si tu nadrobio istinite su ti točno 3 riječi.kuracodigraca wrote:dolazi mi iz dupeta u glavu ali to da ZM kao "navijač", ova uprava i vi smetlari iz lože namjerno urušavate klub ove godine. da li je to da bi dokazali da se kao "ne može" bez braće, da li to da možete krasti i dalje ili iz nekog trećeg ili četvrtog razloga boli me kurac. isti ste kao i bojsi, boli vas kurac za dinamo, vi ste jebeni egotriperi i lopovi i pizdurine. jučer sam vidio onog ZM-a kako se kezderi u onoj loži. pizda vam materina svima i vama i bojsima i onoj četvorci sa šimićem na čelu i tatinim sinovima tipa ćorić, kramarić, muri i slični. vi ste svi kurac a ne dinamo. dinamo su ovih 200 debila skup s menom i mlinkom kaj smo i jučer došli. a pol te ekipe na zapadu su ista ekipa koja je nekad išla na istok a nekad davno prije na sjever, od jednog Tonija i još par tih ljudi koje poznajem više manje više od 20 godina. ti ljudi su dinamo i nismo došli na zapad radi ZM-a nego jer su nas ulovile godine. zato se i ti svi vi oko ZM-a napušite kurca skupa sa Šimićem i ekipom koja sad bježi od tog dinama kad ga može kao preuzeti.Zeko wrote:Aha, dolazi pomalo iz dupeta u glavu da je Zoki za sve ove svemirski brod. Jedina šansa za osvojit ovo prvenstvo je njegov povratak. Isti ovi igrači zgazili bi sve do kraja. Alii inače, duboko smo mi potonuli kad smo prije 2-3 mjeseca spas potražili u treneru jednog Lugogorca (sa ostalima nije ništa ni napravio) iliti trenera koji dolazi iz zemlje čija je liga duplo slabija od HNL-a i koja, doslovno, u ligi ima jedan jedini ozbiljniji klub.kuracodigraca wrote:ovaj bugar je isto retardiran. držati ono drvo jonasa čitavu tekmu protiv istarskog bunkera. to mi je dovoljno da mu mogu reči da je debil bez obzira kaj smo inače u kurcu. nit imamo upravu, nit trnera, nit igrače nit igru. Bože siđi pa vidi
i nemoj mi ništa molim te odgovarati
Zeko-
2015-08-26
Ti si tu najveća picka na forumu...Rad'iša Trajković wrote:nowitzki wrote:Daj se dogovori vise sam sa sobom, oce li pustit ili nece....to je onaj scenarij, dinamo ako bude prvi, ne smije rijeka, filijala......ako rijeka bude, pustilo, pokralo.....fridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
Jedan trenutak si za Reala, idući si protiv...
Pa ti je Mourinho Bog, a onda je rupa...
I tako non stop...
Pa prisaltavanje s manchesterskih luzera na madridske i obrnuto...
A tek teorije zavjere u vezi drugog najboljeg tenisača...
Glava zaboli od toga...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ti si tu najveća picka na forumu...Rad'iša Trajković wrote:nowitzki wrote:Daj se dogovori vise sam sa sobom, oce li pustit ili nece....to je onaj scenarij, dinamo ako bude prvi, ne smije rijeka, filijala......ako rijeka bude, pustilo, pokralo.....fridrih_niche wrote:U vas je veći Twin Peaks nego u nas, to ti moran priznat...
;)
Jedan trenutak si za Reala, idući si protiv...
Pa ti je Mourinho Bog, a onda je rupa...
I tako non stop...
Pa prisaltavanje s manchesterskih luzera na madridske i obrnuto...
A tek teorije zavjere u vezi drugog najboljeg tenisača...
Glava zaboli od toga...
;)
lazes licemeru mrtvi, lazes cim zines.
lazes iz nemoci...
Guest- Guest
Boli njih kurac za titulu, i Mamića i ove njegove otpatke šta su ostali u klubu. No stvar je LP koja donese veliki novac...fridrih_niche wrote:Iskreno, ne znam sta je Mamić odlucija, stvarno ne znam...
Btw. di je on uopće?
;)
Guest- Guest
amper1950 wrote:Boli njih kurac za titulu, i Mamića i ove njegove otpatke šta su ostali u klubu. No stvar je LP koja donese veliki novac...fridrih_niche wrote:Iskreno, ne znam sta je Mamić odlucija, stvarno ne znam...
Btw. di je on uopće?
;)
da ga boli kurac za titulu, pustio bi vam barem jednu u poslednjih 11 godina...
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50