Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ja sam za Hajduk, ali da osvoji ne bi mi bilo ni malo drago. To sam rekao ima 3-4 godine. Jebeš ti naslov kad je osvojen jer je Dinamu dosadilo osvajatmuckodjubre wrote:da hajduk osvoji vrištali bi ko ciganka kad brata ženi...ovako kad su preslabi,pa kao ono,to nas ne zanimascorpion wrote:To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
oslabio je dinamo,igrači...ranije je imao drastično kvalitetnije igrače od konkurencije pa je osvajao s pola gasascorpion wrote:Ja sam za Hajduk, ali da osvoji ne bi mi bilo ni malo drago. To sam rekao ima 3-4 godine. Jebeš ti naslov kad je osvojen jer je Dinamu dosadilo osvajatmuckodjubre wrote:da hajduk osvoji vrištali bi ko ciganka kad brata ženi...ovako kad su preslabi,pa kao ono,to nas ne zanimascorpion wrote:To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
Pa to je sasvim normalno. Dinamo jak, svi ostali za kurac. Ne može to dugoročno potrajat, makar je potrajalo duže nego je trebalo. Sjećam se tamo 2006-2007-2008, Dinamo je bio klub za neku drugu ligu i uopće se nije uklapao u HNLmuckodjubre wrote:oslabio je dinamo,igrači...ranije je imao drastično kvalitetnije igrače od konkurencije pa je osvajao s pola gasascorpion wrote:Ja sam za Hajduk, ali da osvoji ne bi mi bilo ni malo drago. To sam rekao ima 3-4 godine. Jebeš ti naslov kad je osvojen jer je Dinamu dosadilo osvajatmuckodjubre wrote:da hajduk osvoji vrištali bi ko ciganka kad brata ženi...ovako kad su preslabi,pa kao ono,to nas ne zanimascorpion wrote:To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
protiv lyona iz ove ekipe koja je igrala danas uzeti samo livakovića, fernandesa, fiolića, šituma i henriqesa.
ostale na transfer listu.
indolentni mužeki...
indolentni mužeki...
sitting_bull-
2015-09-28
ovaj bugar je isto retardiran. držati ono drvo jonasa čitavu tekmu protiv istarskog bunkera. to mi je dovoljno da mu mogu reči da je debil bez obzira kaj smo inače u kurcu. nit imamo upravu, nit trnera, nit igrače nit igru. Bože siđi pa vidi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Istarski bunker, poklonili vam penal, oprostili crveni schifi i onda se prica o bunkeru......
nowitzki-
2014-04-27
Zamisli scenarij, dobimo belupo, pa cibaliju doma i omda maznemo dinamo na maksimiru i plus 11 a jos nije nova godina....ja nemogu to ni zamislit bog te isuse kriste koju nam je istra sansu dala
nowitzki-
2014-04-27
Keku spomenik a rijeci san siro na kantridi
nowitzki-
2014-04-27
S tim da dinamo do nove godine ima i osijek i hajduk vani...kukulelele
nowitzki-
2014-04-27
Moram apomenut onaj ofsajde istre kad jd bio doslovno jedno 5 metara van ofsajda...jedva cekam opravdanje beusana kako je sudac bio ometan, najgora odluka pomocnig suca u povjesti nogometa, vidi se da je bio pogubljen u odlukama zajedno sa glavnim pa nije znao sta vise mora sudit, a sta ne
nowitzki-
2014-04-27
Iskreno, Kruno vam je za ovog Mourinho...kuracodigraca wrote:ovaj bugar je isto retardiran. držati ono drvo jonasa čitavu tekmu protiv istarskog bunkera. to mi je dovoljno da mu mogu reči da je debil bez obzira kaj smo inače u kurcu. nit imamo upravu, nit trnera, nit igrače nit igru. Bože siđi pa vidi
Pa i Pusnik ispada trenerska klasa kraj ovog...
;)
Guest- Guest
Jedva čekan da vama počnu tako sudit haha...nowitzki wrote:Moram apomenut onaj ofsajde istre kad jd bio doslovno jedno 5 metara van ofsajda...jedva cekam opravdanje beusana kako je sudac bio ometan, najgora odluka pomocnig suca u povjesti nogometa, vidi se da je bio pogubljen u odlukama zajedno sa glavnim pa nije znao sta vise mora sudit, a sta ne
:p
Guest- Guest
nowitzki wrote:Moram apomenut onaj ofsajde istre kad jd bio doslovno jedno 5 metara van ofsajda...jedva cekam opravdanje beusana kako je sudac bio ometan, najgora odluka pomocnig suca u povjesti nogometa, vidi se da je bio pogubljen u odlukama zajedno sa glavnim pa nije znao sta vise mora sudit, a sta ne
Zanimljiva situacija. Vidim da ni ti ko ni onaj retardirani novinar ne shvaćate zašto je ispravno pomoćni mahao. Inače, penal za Dinamo je po meni ispravan. Start s leđa, faul, a penal za Istru ok, ali nema veze s crvenim kartonom. Kad se već priča o suđenju.
Guest- Guest
Aha, dolazi pomalo iz dupeta u glavu da je Zoki za sve ove svemirski brod. Jedina šansa za osvojit ovo prvenstvo je njegov povratak. Isti ovi igrači zgazili bi sve do kraja. Alii inače, duboko smo mi potonuli kad smo prije 2-3 mjeseca spas potražili u treneru jednog Lugogorca (sa ostalima nije ništa ni napravio) iliti trenera koji dolazi iz zemlje čija je liga duplo slabija od HNL-a i koja, doslovno, u ligi ima jedan jedini ozbiljniji klub.kuracodigraca wrote:ovaj bugar je isto retardiran. držati ono drvo jonasa čitavu tekmu protiv istarskog bunkera. to mi je dovoljno da mu mogu reči da je debil bez obzira kaj smo inače u kurcu. nit imamo upravu, nit trnera, nit igrače nit igru. Bože siđi pa vidi
Zeko-
2015-08-26
kužiš li ti uopće o čemu se radi???amper1950 wrote::rofl: :rofl: :hail: :hail:bafalo wrote:
sitting_bull-
2015-09-28
"Savjetnik" i Petev... Govori "savjetnik":"Nisi ti ništa kriv, Cico je ISKLJUČIVI krivac"
Guest- Guest
budala.amper1950 wrote:
"Savjetnik" i Petev... :cheers: Govori "savjetnik":"Nisi ti ništa kriv, Cico je ISKLJUČIVI krivac" :B-):
sitting_bull-
2015-09-28
Protiv Lyona pada rekord ...sitting_bull wrote:protiv lyona iz ove ekipe koja je igrala danas uzeti samo livakovića, fernandesa, fiolića, šituma i henriqesa.
indolentni mužeki...
sat2-
2015-09-28
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50