Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
samo vi ismijavajte istru rekao sam ja da su u naletuRad'iša Trajković wrote:kurac vise, ne sklanjaju se protivnici...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Di osam bodova prednosti, tesko cemo mi protiv belupa, misic i ristovaki imaju kartone back upovi su ozljedjeni....bit ce tu svega
nowitzki-
2014-04-27
moćni majmun životinja slavi bod istrijana
Ovo ide onoj dementnoj budaletini haha...bafalo wrote:
:D
Al najjaci je Bugar:
"Pobjedit ćemo sve do Nove godine!"
:^O
Ljudi, počea san sumnjat u Mamicevu moć...
Di je on?
Nema ga po medijima u zadnje vrime...
Stisli problemi?
;)
Guest- Guest
Jug na konopcima, mislim da je vise u dalmaciji stalo da dinamo osvoji nego purgerima....hahahaha
nowitzki-
2014-04-27
pa normalno da je kad su purgeri zaboravili da dinamo i postoji što se najbolje vidi na tribinama gdje se čuje kao u ok koralu moment prije dvoboja ono kad vjetar fijuće a novine okolo letenowitzki wrote:Jug na konopcima, mislim da je vise u dalmaciji stalo da dinamo osvoji nego purgerima....hahahaha
Istina, želin da Dinamo osvoji...
Mogu svi, samo ne Rijeka koja se prodala i postala filijala ljutog rivala...
;)
Mogu svi, samo ne Rijeka koja se prodala i postala filijala ljutog rivala...
;)
Guest- Guest
Dosta cmarenja 1-0 2-1 za dinamo....u nedjelju zasada utakmica sezone za rijeku, ako se to dobije (sljedece kolo doma plitki potok protiv cibalije) jesenski smo prvaci i barem sa +5 na pauzu...
nowitzki-
2014-04-27
ja sam za rijeku jer mi djed otamo i inače mi je rijeka ok mada su mali samo da napokon izgrade taj autobusni kolodvor
Naravno da jesi, rijeka i istra se volebafalo wrote:ja sam za rijeku jer mi djed otamo i inače mi je rijeka ok mada su mali samo da napokon izgrade taj autobusni kolodvor
nowitzki-
2014-04-27
jasno ja kad god vidim turiste kažem odite u rijeku jer onda još više cijene gdje su bili
Ivajlo stavi sempera na gol
nowitzki-
2014-04-27
Ako bude misko milostiv mozda dinamu kup pusti :*p
nowitzki-
2014-04-27
http://istrasport.eu/web/vijest.asp?id=24230
Haha kako ce vas oderat, moj Dirce, to ce bit strasno...
Jedva čekan...
Haha kako ce vas oderat, moj Dirce, to ce bit strasno...
Jedva čekan...
Guest- Guest
suci pokrali istru??
Di je sad onaj moj post od ljetos kad sam napisao da će Rijeka bit prvak, pa me svi popljuvali? Nemam volje tražit, ali opet sam vas razjebao
mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
jedino će biti problem za HNL jer rijeka neće uću u LP pa klubovi iz HNLa neće dobiti lovu
jedino će biti problem za HNL jer rijeka neće uću u LP pa klubovi iz HNLa neće dobiti lovu
To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
da hajduk osvoji vrištali bi ko ciganka kad brata ženi...ovako kad su preslabi,pa kao ono,to nas ne zanimascorpion wrote:To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
Ja sam za Hajduk, ali da osvoji ne bi mi bilo ni malo drago. To sam rekao ima 3-4 godine. Jebeš ti naslov kad je osvojen jer je Dinamu dosadilo osvajatmuckodjubre wrote:da hajduk osvoji vrištali bi ko ciganka kad brata ženi...ovako kad su preslabi,pa kao ono,to nas ne zanimascorpion wrote:To stoji! Osvojit HNL više nikome uopće nije ni čast ni zadovoljstvo. Dinamo je sjebao sve, zato više ni ne pratimmuckodjubre wrote:mrtvi se broje na kraju...ali zdravko je jako human čovjek pa možda prijateljima s kvarnera pokloni 1 naslov,njima drago dinamu svejedno...
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50