Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
sprega gradske i državne politike sa interesno kriminalnim krugovima. jednom riječju pere se lova. tu je ZM samo jedan u nizu. kao što je bio canjuga, kao što će biti svetina itd. što misliš zašto se nije napravio stadion. koliko se love utuklo u maksimir. pa nije to mogao raditi samo jedan čovjek tj. ZM. i MB čitaj milan bamdić je samo jedan u nizu.fridrih_niche wrote:Kredit?kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
stadion u Maksimiru ti je kao i tornjevi zagrebačke katedrale: neprestano u obnovi i nikada dosta love.kuracodigraca wrote:sprega gradske i državne politike sa interesno kriminalnim krugovima. jednom riječju pere se lova. tu je ZM samo jedan u nizu. kao što je bio canjuga, kao što će biti svetina itd. što misliš zašto se nije napravio stadion. koliko se love utuklo u maksimir. pa nije to mogao raditi samo jedan čovjek tj. ZM. i MB čitaj milan bamdić je samo jedan u nizu.fridrih_niche wrote:Kredit?kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
;)
ekipa koja organizira i jedno i drugo trlja ruke jer i dalje ima izgovor i opravdanje za nestalu lovu....
sitting_bull-
2015-09-28
Odavno tvrdim da Zdravkec igra ulogu dvorske lude za nekakve sive eminencije...kuracodigraca wrote:sprega gradske i državne politike sa interesno kriminalnim krugovima. jednom riječju pere se lova. tu je ZM samo jedan u nizu. kao što je bio canjuga, kao što će biti svetina itd. što misliš zašto se nije napravio stadion. koliko se love utuklo u maksimir. pa nije to mogao raditi samo jedan čovjek tj. ZM. i MB čitaj milan bamdić je samo jedan u nizu.fridrih_niche wrote:Kredit?kuracodigraca wrote:koliko znam iz pouzdanih izvora, ne tvrdim da sam u pravu, to nije glavni razlog ali i da jest boli me kurac. tvrdio je čitavo vrijeme da smo puni ko brod. ali glavni razlog je nešto drugo, vezano za malo ozbiljnije stvari
;)
Pa vidiš da ga koriste ka prekidač...
On - kad triba diverzija od važnijih stvari
Off - kad su izbori i sl. situacije
;)
Guest- Guest
A Bandić je jedan od kolovođa svega...
Hercegovački lobi drma samo tako...
;)
;)
Guest- Guest
pa recimo da si blizufridrih_niche wrote:A Bandić je jedan od kolovođa svega...
;)
2015-08-19
A di su jos Mudrinic i Prka...
Sanader, koji je pokra milijarde je mala beba za takve...
;)
;)
Guest- Guest
Samo se mišaju kruške i jabuke. Stadion Maksimir je neka druga priča ne vezana samo striktno za Dinamo...fridrih_niche wrote:
Odavno tvrdim da Zdravkec igra ulogu dvorske lude za nekakve sive eminencije...
Pa vidiš da ga koriste ka prekidač...
On - kad triba diverzija od važnijih stvari
Off - kad su izbori i sl. situacije
;)
Guest- Guest
Je, u stadion Maksimir ulupano je toliko i toliko love.
Zeko-
2015-08-26
kaže hanžeković u nedjeljom u 2 da je sve pripremio za privatizaciju i da sve ovisi sada o skupštini. on osobno je za privatizaciju gdje će svi moći kupiti dionice, od navijača pa nadalje
2015-08-19
fridrih_niche wrote:A di su jos Mudrinic i Prka...
;)
Luković, Vlahović...nije mi jasno kako isti sustavno ispod radara prolaze, a milijarderi doslovce...A sumnjivim radnjama se ni broja ne zna...zato ja i nisam toliko ogorčen na Mamića... smatram ga čak i dosta benignim, ali kad bi se raširila tehnomenaderska struja u državi...jebes HDZ i SDP... može doći bilo tko na vlast i opet će igrati po pravilima ovih kurvinih sinova...
darth_vader-
2014-04-17
Dakle valjda je sad i budalama iliti hajdukovim laprdogovornicima jasno da privatizacija u Dinamu nije još započela, a nešto što nije još započelo nemože biti ni prekinuto kako hajdukovi laprdogovornici laprdaju. Još jedno pišanje po njemu (njima).kuracodigraca wrote:kaže hanžeković u nedjeljom u 2 da je sve pripremio za privatizaciju i da sve ovisi sada o skupštini. on osobno je za privatizaciju gdje će svi moći kupiti dionice, od navijača pa nadalje
Zeko-
2015-08-26
Današnja utakmica u Splitu bila je još jedan u nizu užasnih užasa, zabili smo slučajni gol, uzeli 3 boda i to je jedino kaj je dobro iz te utakmice. Sve ostalo je za teški zaborav. Bugar je, po dolasku, imao sreću kaj je Dinamo u HNL-u ušao u seriju utakmica protiv najslabijih ekipa pa to rezultatski (bodovno) izgleda čisto solidno, ali igru Dinama u tim utakmicama bolje je ne komentirati.
Zeko-
2015-08-26
sve mi je jasno ali nije mi jasno tko gura ovog fiolića. u par tekmi nije odigrao apsolutno ništa kak treba
2015-08-19
Problem je u tome kaj, po meni, sad dolazi nekoliko utakmica koje uveliko mogu odlučiti daljnji tijek prvenstva. Imamo Istru, Rijeku i Loksu doma, a Osijek i Hajduk u gostima i to su utakmice koje jednostavno sve moramo dobiti i to bi bilo najviše -3 u odnosu na Rijeku. Uz pojačanja koja su neophodna u zimskom prelaznom roku i uz dobru pripremu to bi bilo 99 % osvojeno prvenstvo. Ja, nažalost, ne vidim na koju foru mi možemo dobiti tih 5 utakmica uz ovakvu igru, jer tu iz utakmice u utakmicu ništa bolje ne vidimo, a za Rijeku, kako sada igra, pa vjerojatno i za Osijek i Hajduk, to je više nego malo.
Zeko-
2015-08-26
Cico (Vlak?) je doveo Fiolića, a poslao Franka ...kuracodigraca wrote:sve mi je jasno ali nije mi jasno tko gura ovog fiolića. u par tekmi nije odigrao apsolutno ništa kak treba
sat2-
2015-09-28
a teško da ćemo osijek, rijeku i hajduk proći neokrznuti. naravno da bih volio da ih već sad stignemo ili da dođemo na -3 ili tak nešto, ali ne bih bio niti nezadovoljan da ostanemo na -6.Zeko wrote:Problem je u tome kaj, po meni, sad dolazi nekoliko utakmica koje uveliko mogu odlučiti daljnji tijek prvenstva. Imamo Istru, Rijeku i Loksu doma, a Osijek i Hajduk u gostima i to su utakmice koje jednostavno sve moramo dobiti i to bi bilo najviše -3 u odnosu na Rijeku. Uz pojačanja koja su neophodna u zimskom prelaznom roku i uz dobru pripremu to bi bilo 99 % osvojeno prvenstvo. Ja, nažalost, ne vidim na koju foru mi možemo dobiti tih 5 utakmica uz ovakvu igru, jer tu iz utakmice u utakmicu ništa bolje ne vidimo, a za Rijeku, kako sada igra, pa vjerojatno i za Osijek i Hajduk, to je više nego malo.
a onda u proljeće nemamo više europu, bugar može to posložiti prek zime kak želi, a i imamo lagan raspored u proljeće a rijeka ide osijeku i hajduku. i opet nam ostaju te 2 odlućujuće sa rijekom. normalno da nam trebaju pojačanja na zimu za sve ovo. ne bih se iznenadio da zadnja tekma sa rijekom u prvenstvu bude bila odlućujuća.
zato do zime treba bar održati ovih -6 da se ne raspadnemo kojim slučajem, a onda mobilizacija.
2015-08-19
dinamo igra najlošiji nogomet zadnjih sezona i relativno mirno skuplja bodove.Zeko wrote:Problem je u tome kaj, po meni, sad dolazi nekoliko utakmica koje uveliko mogu odlučiti daljnji tijek prvenstva. Imamo Istru, Rijeku i Loksu doma, a Osijek i Hajduk u gostima i to su utakmice koje jednostavno sve moramo dobiti i to bi bilo najviše -3 u odnosu na Rijeku. Uz pojačanja koja su neophodna u zimskom prelaznom roku i uz dobru pripremu to bi bilo 99 % osvojeno prvenstvo. Ja, nažalost, ne vidim na koju foru mi možemo dobiti tih 5 utakmica uz ovakvu igru, jer tu iz utakmice u utakmicu ništa bolje ne vidimo, a za Rijeku, kako sada igra, pa vjerojatno i za Osijek i Hajduk, to je više nego malo.
rijeka igra kao najbolji nogomet, ali je taj najbolji nogomet uz svu navijačku euforiju jedva dovoljan za očuvanje razmaka.
ova pauza će dobro doći bratku da malo posloži redove i u najgorem slučaju ostane na trenutačnoj razlici iza rijeke jer je jasno kako će dinamo zimski rok iskoristiti za pojačanja i proljetni lov na titulu...
sitting_bull-
2015-09-28
13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
darth_vader-
2014-04-17
Ovo i ja primjetih...jasambrend wrote:13 laganih pobjeda, 2 nesretna remija...i velis, jedva se održava razlika.... objektivnost nekih ne poznaje granice...jedno je kad se trola, al ako se misli ozbiljno...daj umij se hladnom vodom...
Ne znam samo sta bi bilo da nije "jedva"...
Možda da Rijeka ima 28 bodova prednosti do sad?
Svetina i objektivnost, udarni dio same ne-logike...
Može s Zekom i njegovim 'malim' utakmicama ruku pod ruku...
;)
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50