Porez na pse
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Porez na pse
Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:Sora wrote:Oporezovati pse i macke
s kojeg osnova?
Nek seta kova lreusmjeri rekoh ti vec..DJECICI
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
pa i platim..na hranu, na vodu, na vet usluge i sve ostalo kaj na njih potrošim.
koliko puta trebam platiti porez?
Guest- Guest
Domamiće ih zamamni mirisi sa trga :DDNoor wrote:tre911 wrote:ma uglavnom ništa ne bude,moji par puta otišli, doduše budući da sam na periferiji nije problem jer uglavnom praše po poljima i oranicama, i vrate se brzo ili na dozivanje. Centar ili gušće naseljeno mjeso zaista zna biti problem.Noor wrote:ma, moji se još nikad nisu sami vratili, doduše, nisam im ni dala priliku, jer ih polovimo u roku 2-3 sata, a baš iz tog razloga...mogao bi netko ostat bez peradi, netko bi se mogao i pošteno uplašiti i tužiti me, a još više od svega se bojim da ne nastradaju. možda se ništa od navedenog ne bi desilo, ali nemam živaca za bezbrižno to čekati.tre911 wrote:Ma vrate se oni sami ali je problem ako su skloni praviti štetu pa ih zato moraš tražiti što prije.Noor wrote:
pa, vidjet ćemo kako će oporezivanje sprovoditi, ako do toga dođe.
ako će to bit vezano za čip, ide on van, a psi će dobiti ogrlice s lokatorima.
meni je ionako samo važno naći ih kad mi zbrišu
ma u centru sam, 5 minuta pješice od tamo
Guest- Guest
Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:Sora wrote:Oporezovati pse i macke
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
tre911 wrote:Domamiće ih zamamni mirisi sa trga :DDNoor wrote:tre911 wrote:ma uglavnom ništa ne bude,moji par puta otišli, doduše budući da sam na periferiji nije problem jer uglavnom praše po poljima i oranicama, i vrate se brzo ili na dozivanje. Centar ili gušće naseljeno mjeso zaista zna biti problem.Noor wrote:ma, moji se još nikad nisu sami vratili, doduše, nisam im ni dala priliku, jer ih polovimo u roku 2-3 sata, a baš iz tog razloga...mogao bi netko ostat bez peradi, netko bi se mogao i pošteno uplašiti i tužiti me, a još više od svega se bojim da ne nastradaju. možda se ništa od navedenog ne bi desilo, ali nemam živaca za bezbrižno to čekati.tre911 wrote:
Ma vrate se oni sami ali je problem ako su skloni praviti štetu pa ih zato moraš tražiti što prije.
ma u centru sam, 5 minuta pješice od tamo
ajme..a još i riba
Guest- Guest
dzango wrote:Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:Sora wrote:Oporezovati pse i macke
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
Da
Ali manji
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Treba biti još veci porez ......jedno 2400 eura godišnje .....ko da dijete imaš .....natalitet nam je krahirao a oni pse uzgajaju.
Like · Reply · 10 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Od poreza bi bili oslobođeni ili imali ogroman popust na ovaj opci porez :
- policijski i drugi državni psi koji imaju svoju širu svrhu od opcedruštvene koristi npr psi za potragu , hr gorska služba spašavanja i slicno
- psi za slijepe , jedan pas najviše , potvrda da je osoba stvarno slijepa
- autohotne pasmine a ima ih dosta između njih i hr tornja i drugi
- lovački psi i to po sistemu jedan lovac ( dakle potvrda da si lovac ) jedan pas
Like · Reply · 2 mins
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uvodi-se-porez-na-pse/929078.aspx
Ja san swoje reka ....znam da neče owoliko dignit porez al ono diži jebo te.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:Sora wrote:Oporezovati pse i macke
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
pa i platim..na hranu, na vodu, na vet usluge i sve ostalo kaj na njih potrošim.
koliko puta trebam platiti porez?
jel' @Sora?
Guest- Guest
A sad bih te obavijestio da počneš pisati normalnim slovima,kako pišeš na drugim stranicama,jer vidim da možeš i da glumiš grešku na tipkovnici.RayMabus wrote:
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Treba biti još veci porez ......jedno 2400 eura godišnje .....ko da dijete imaš .....natalitet nam je krahirao a oni pse uzgajaju.
Like · Reply · 10 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Od poreza bi bili oslobođeni ili imali ogroman popust na ovaj opci porez :
- policijski i drugi državni psi koji imaju svoju širu svrhu od opcedruštvene koristi npr psi za potragu , hr gorska služba spašavanja i slicno
- psi za slijepe , jedan pas najviše , potvrda da je osoba stvarno slijepa
- autohotne pasmine a ima ih dosta između njih i hr tornja i drugi
- lovački psi i to po sistemu jedan lovac ( dakle potvrda da si lovac ) jedan pas
Like · Reply · 2 mins
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uvodi-se-porez-na-pse/929078.aspx
Ja san swoje reka ....znam da neče owoliko dignit porez al ono diži jebo te.
Jer ukoliko to ne učiniš cinkaću te adminima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto? Hranim i decu. Po kom osnovu treba da plaćam porez?Sora wrote:dzango wrote:Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:Sora wrote:Oporezovati pse i macke
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
Da
Ali manji
dzango wrote:Zašto? Hranim i decu. Po kom osnovu treba da plaćam porez?Sora wrote:dzango wrote:Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
Da
Ali manji
zato što si dovoljno bogat da si i djecu priuštiš, a znamo koliko ona "koštaju".
eto zašto!
Guest- Guest
Da dam decu državi da ih ona hrani i oblači i plaćam državi 100 evra mesečno? Meni se isplati.Noor wrote:dzango wrote:Zašto? Hranim i decu. Po kom osnovu treba da plaćam porez?Sora wrote:dzango wrote:Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:
Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
Da
Ali manji
zato što si dovoljno bogat da si i djecu priuštiš, a znamo koliko ona "koštaju".
eto zašto!
Kakva osnova, za porez ne treba osnove. Od naroda izabrana vlast procjenjuje koje djelatnosti i radnje mogu biti oporezovane za dobrobit sviju.dzango wrote:Zašto? Hranim i decu. Po kom osnovu treba da plaćam porez?Sora wrote:dzango wrote:Ja imam dvoje dce i dva ljubimca. Treba li ja da plaćam porez?Sora wrote:Ak imas para za te ljubimce oblacit, sisat, hranit i lijecit ..plati i porez.Noor wrote:
s kojeg osnova?
JEL TO HUMANO ?
Pricate da
Da
Ali manji
Ne jadikujte, udarilo je nedavno porez na SMS-ove i pozive pa ste još povećali telefoniranje. Navići ćete se na to, ionako vam plaće i standard polako rastu, a i 'ladno je.
i to se zakonski rijesi. Ozbiljne kazne takvima, pa da vidis onda.provocator wrote:Ma da... Moreš mislit. Kuja okoti pet-šest komada i frajer ih ostavi (odbaci) kad malo sazriju. Kakav čip? Tko bi ih čipirao? Pa ja živim u podsljemenskoj zoni i svjedočim baš takvim situacijama. Svake godine ista priča. I kaj sad te jadne male peseke treba potamati?maggie13 wrote:nece..ima pas cip, pa vlasniku stize kazna veca od 100€..da zazali sto ga je izbacio.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
Evo ti slike i reci mi da si ga spremna (dati) usmrtiti jer nemaš srca ni duše.
2014-04-12
maggie13 wrote:i to se zakonski rijesi. Ozbiljne kazne takvima, pa da vidis onda.provocator wrote:Ma da... Moreš mislit. Kuja okoti pet-šest komada i frajer ih ostavi (odbaci) kad malo sazriju. Kakav čip? Tko bi ih čipirao? Pa ja živim u podsljemenskoj zoni i svjedočim baš takvim situacijama. Svake godine ista priča. I kaj sad te jadne male peseke treba potamati?maggie13 wrote:nece..ima pas cip, pa vlasniku stize kazna veca od 100€..da zazali sto ga je izbacio.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
megi, kojima takvima?? stave štence u vreću i ostave ih negdje uz kakav kanal ili put
Guest- Guest
takvima. Kad bi znali da ce im se opalit ozbiljna kazna ako ih se uhvati, pitanje je tko bi riskirao.Noor wrote:maggie13 wrote:i to se zakonski rijesi. Ozbiljne kazne takvima, pa da vidis onda.provocator wrote:Ma da... Moreš mislit. Kuja okoti pet-šest komada i frajer ih ostavi (odbaci) kad malo sazriju. Kakav čip? Tko bi ih čipirao? Pa ja živim u podsljemenskoj zoni i svjedočim baš takvim situacijama. Svake godine ista priča. I kaj sad te jadne male peseke treba potamati?maggie13 wrote:nece..ima pas cip, pa vlasniku stize kazna veca od 100€..da zazali sto ga je izbacio.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
megi, kojima takvima?? stave štence u vreću i ostave ih negdje uz kakav kanal ili put
Problem je tu kod nas kao i u svemu. Zakoni, ako i postoje,ne provode se.
2014-04-12
maggie13 wrote:takvima. Kad bi znali da ce im se opalit ozbiljna kazna ako ih se uhvati, pitanje je tko bi riskirao.Noor wrote:maggie13 wrote:i to se zakonski rijesi. Ozbiljne kazne takvima, pa da vidis onda.provocator wrote:Ma da... Moreš mislit. Kuja okoti pet-šest komada i frajer ih ostavi (odbaci) kad malo sazriju. Kakav čip? Tko bi ih čipirao? Pa ja živim u podsljemenskoj zoni i svjedočim baš takvim situacijama. Svake godine ista priča. I kaj sad te jadne male peseke treba potamati?maggie13 wrote:
nece..ima pas cip, pa vlasniku stize kazna veca od 100€..da zazali sto ga je izbacio.
ma iluzija, koga ćeš uhvatit...ode noću, ako se boji danju
Guest- Guest
tako mi o svemu..jedan od razloga zasto smo gdjr jesmo..Noor wrote:ma iluzija, koga ćeš uhvatit...ode noću, ako se boji danjumaggie13 wrote:takvima. Kad bi znali da ce im se opalit ozbiljna kazna ako ih se uhvati, pitanje je tko bi riskirao.Noor wrote:maggie13 wrote:i to se zakonski rijesi. Ozbiljne kazne takvima, pa da vidis onda.provocator wrote:
Ma da... Moreš mislit. Kuja okoti pet-šest komada i frajer ih ostavi (odbaci) kad malo sazriju. Kakav čip? Tko bi ih čipirao? Pa ja živim u podsljemenskoj zoni i svjedočim baš takvim situacijama. Svake godine ista priča. I kaj sad te jadne male peseke treba potamati?
Kad bi u cijeloj zemlji uhvatili i kaznili barem nekoliko godisnje, pa to mediji prenijeli, promijenio bi se trend.
2014-04-12
Ja im to ne bum plaćal. Kao što ne plaćam ni nikad nisam plaćao uplatnice Hrvatskih voda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
Page 9 of 13