Porez na pse
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Porez na pse
Primjerice dalmatiner nije ugrožena wrsta pa ako nisi lowac jer onda imaš prawo na jednog psa besplatno onda ti je porez umanjen 60% a ako imaš tornjaka onda je porez nula posto.RayMabus wrote:Autohotne pasmine pasa bi bile ili oslobođene owog poreza il bi plačale porez umanjen za wiše od 50% od osnownog poreza na pse,jastreb wrote:E,tu vrstu ja kanim nabaviti.RayMabus wrote:
Mali međimurski pas - međi
Zaštita autohotnih žiwotinjskih wrsta.
Znači osnowni porez ako je 100 eura za dalmatinera je samo 40 a za tornjaka je NIŠTA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I onda bi umjesto kukanja dobio powečan broj hr autohotnih wrsta , nema opasnosti od nestanka i umjesto da uzmeš wučjaka na selu il neku đukelu lipo čistokrwni tornjak i nitko te nedira.RayMabus wrote:Primjerice dalmatiner nije ugrožena wrsta pa ako nisi lowac jer onda imaš prawo na jednog psa besplatno onda ti je porez umanjen 60% a ako imaš tornjaka onda je porez nula posto.RayMabus wrote:Autohotne pasmine pasa bi bile ili oslobođene owog poreza il bi plačale porez umanjen za wiše od 50% od osnownog poreza na pse,jastreb wrote:E,tu vrstu ja kanim nabaviti.RayMabus wrote:
Mali međimurski pas - međi
Zaštita autohotnih žiwotinjskih wrsta.
Znači osnowni porez ako je 100 eura za dalmatinera je samo 40 a za tornjaka je NIŠTA.
2014-04-11
to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
danni1-
2014-04-16
Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
2014-04-11
Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
Trebao bi ako mislimo tu uwest reda. Mi se prawimo pametni a ubiti šta su onda Šwabo i AUstrijanac blesawi waljda jel ?udba wrote:Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
Neuwođenje tog poreza je pogrešno jer neš moč zaštiti hr pasminu a nakotit če ti se swega i swačega.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Trebao bi ako mislimo tu uwest reda. Mi se prawimo pametni a ubiti šta su onda Šwabo i AUstrijanac blesawi waljda jel ?
Neuwođenje tog poreza je pogrešno jer neš moč zaštiti hr pasminu a nakotit če ti se swega i swačega.
Ovo je šamar Merkelici, Buzinu i Obami, za inat nećemo taj porez. Ako može Orban da reče "NE" možemo i mi. Ne radi se ovdje o psima nego principu.
Pa nije to jedina dobra ideja koja ne prolazi. Ne danas,ne sutra al jednog dana možda i prođe.udba wrote:Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
danni1-
2014-04-16
Ewo ja ču za dwa sata ič kod lika i lik ima hr owčara ...ma pas je lip totalno.
Zašto bi netko držao wučjaka i širio šwabsku pasminu a on ima hr i šta ono ?
Misliš da Šwabu brige za hr owčara ?
Pa zaštiti swoje pasmine.
Pukni njemačkom owčaru bar 50 eura za prwu ruku ( idučih pet godina ).
Zašto bi netko držao wučjaka i širio šwabsku pasminu a on ima hr i šta ono ?
Misliš da Šwabu brige za hr owčara ?
Pa zaštiti swoje pasmine.
Pukni njemačkom owčaru bar 50 eura za prwu ruku ( idučih pet godina ).
2014-04-11
Kako jedina dobra, pročitaj komentare. Narod je protiv.danni1 wrote:Pa nije to jedina dobra ideja koja ne prolazi. Ne danas,ne sutra al jednog dana možda i prođe.udba wrote:Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
To je pogrešno. Ja sam siguran da bi owi šta imaju po jednog psa kao kučnog ljubimča platili 100 eura godišnje ako če to maknit pit bullowe i ostale iz susjedstwa koje drži neka sirotinja jer eto može jer nema poreza.udba wrote:RayMabus wrote:
Trebao bi ako mislimo tu uwest reda. Mi se prawimo pametni a ubiti šta su onda Šwabo i AUstrijanac blesawi waljda jel ?
Ovo je šamar Merkelici, Buzinu i Obami, za inat nećemo taj porez. Ako može Orban da reče "NE" možemo i mi. Ne radi se ovdje o psima nego principu.
2014-04-11
Narod je glup.udba wrote:Kako jedina dobra, pročitaj komentare. Narod je protiv.danni1 wrote:Pa nije to jedina dobra ideja koja ne prolazi. Ne danas,ne sutra al jednog dana možda i prođe.udba wrote:Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:
to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.
2014-04-11
Gotovo je, kritična masa je porasla i broj ljubitelja pasa je veći nego ljubitelja djece, čak i današnji konzervativci daju prednost četvoronožnim ljubimcima. Završena priča. Čak se priča da će vlasnici pasa imati dvostruko pravo glasa, ako može Pupovac....RayMabus wrote:To je pogrešno. Ja sam siguran da bi owi šta imaju po jednog psa kao kučnog ljubimča platili 100 eura godišnje ako če to maknit pit bullowe i ostale iz susjedstwa koje drži neka sirotinja jer eto može jer nema poreza.udba wrote:RayMabus wrote:
Narod je glup.udba wrote:Kako jedina dobra, pročitaj komentare. Narod je protiv.danni1 wrote:Pa nije to jedina dobra ideja koja ne prolazi. Ne danas,ne sutra al jednog dana možda i prođe.udba wrote:Što kaže n_razbojnik, gasi mješalicu i motaj žicu. Uz režije javljaju da je Plenki čuo kako mu iza leđa žele haračit narod pa je podero taj papir čim ga je našo. Ne ide PDV na ćuke.RayMabus wrote:Točno. U biti bi trebalo : osnowni porez 100 eura godišnje plus gradski porez 100 eura godišnje ....znači 200 eura.danni1 wrote:
to će se potamanit i mir božji. Porez i to krvav treba nabiti na tu živinu što zagađuje svaki pedalj urbane sredine.
danni1-
2014-04-16
Ok.udba wrote:Gotovo je, kritična masa je porasla i broj ljubitelja pasa je veći nego ljubitelja djece, čak i današnji konzervativci daju prednost četvoronožnim ljubimcima. Završena priča. Čak se priča da će vlasnici pasa imati dvostruko pravo glasa, ako može Pupovac....RayMabus wrote:To je pogrešno. Ja sam siguran da bi owi šta imaju po jednog psa kao kučnog ljubimča platili 100 eura godišnje ako če to maknit pit bullowe i ostale iz susjedstwa koje drži neka sirotinja jer eto može jer nema poreza.udba wrote:RayMabus wrote:
Idemo dalje.
2014-04-11
Naša borba se nastavlja. Meso je jeftino a i otrov.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
danni1-
2014-04-16
To ti misliš.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
Nemate te novce i nemate pojma odakle vam? Mislite li da će za 20 godina ikoga biti briga za to što Hrvatska svojim građanima nije omogućila stanje u kojem će imati pristojne plaće, pa time i moći izdvajati za mirovinu? Pa Hrvati upravo i biraju politiku koja ne želi stvarne reforme.
Hrvatska vlast građanima je ponudila stagnaciju i preživljavanje, a građani su objeručke prihvatili upravo stagnaciju i preživljavanje, jer poduzetništvo se smatra „lopovskim“, stručno usavršavanje „čudnim“, a razlike temeljem rada nečim što se treba debelo oporezovati „da bi svi imali jednako“. Bez razvoja, bez uvođenja suvremenih industrija i suvremenih uslužnih djelatnosti, bez snažnog razvoja onih grana koje jamče dobre plaće – nema tko uplaćivati. Sezonski radnik u turizmu ili onaj tko radi za malu plaću u trgovini, ne uplaćuje dovoljno u fondove, trebaju vam stotine tisuća ljudi koji rade za neke pristojne novce da bi mirovine bile također pristojne.
Stoga će, čini se, kroz 20-30 godina i svi imati jednako – nekakvu socijalnu pomoć koja će se zvati mirovinom. Osim naravno, ako se sami ne pobrinete za svoje financije, bilo boljim poslom, bilo drugačijim poslom, bilo odlaskom tamo gdje vam nude više. Nemojte se samo žaliti da vas netko nije upozorio – oslanjati se na državu da će vam osigurati pristojnu mirovinu je manje vjerojatno nego da s dvije zadnje plaće odete u Vegas i zavrtite rulet nadajući se sreći.
A što s onima mlađima od 40? Ti će već vidjeti što se događa, pa hrvatsku državnu mirovinu neće ni očekivati.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stariji-od-40--zaboravite-da-cete-vidjeti-svoju-mirovinu/929133.aspx
2014-04-11
Porez na pse? Pa to nisu tražili ni Turci od raje,a Turci su mrzili pse,jer hadisi ne opravdavaju držanje pasa poradi ljubimaca.
I sad bi vi ljudima koji imaju psa i drže ga u kući ili u dvorištu na to udarili porez?
Neće da može,Pantiću. Neće da može.
I sad bi vi ljudima koji imaju psa i drže ga u kući ili u dvorištu na to udarili porez?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne da Plenković da se dira u napaćeni narod.jastreb wrote:Porez na pse? Pa to nisu tražili ni Turci od raje,a Turci su mrzili pse,jer hadisi ne opravdavaju držanje pasa poradi ljubimaca.
I auto držimo u dvorištu pa plaćamo porez.jastreb wrote:Porez na pse? Pa to nisu tražili ni Turci od raje,a Turci su mrzili pse,jer hadisi ne opravdavaju držanje pasa poradi ljubimaca.
danni1-
2014-04-16
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
Page 12 of 13