Porez na pse
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Porez na pse
I auto držimo u dvorištu pa plaćamo porez.jastreb wrote:Porez na pse? Pa to nisu tražili ni Turci od raje,a Turci su mrzili pse,jer hadisi ne opravdavaju držanje pasa poradi ljubimaca.
I sad bi vi ljudima koji imaju psa i drže ga u kući ili u dvorištu na to udarili porez?
Neće da može,Pantiću. Neće da može.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
danni1 wrote:Naša borba se nastavlja. Meso je jeftino a i otrov.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stariji-od-40--zaboravite-da-cete-vidjeti-svoju-mirovinu/929133.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Reče čovjek koji se nikad ne kani oženiti.RayMabus wrote:danni1 wrote:Naša borba se nastavlja. Meso je jeftino a i otrov.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stariji-od-40--zaboravite-da-cete-vidjeti-svoju-mirovinu/929133.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Widi imaš samo dwije opcije :jastreb wrote:Reče čovjek koji se nikad ne kani oženiti.RayMabus wrote:danni1 wrote:Naša borba se nastavlja. Meso je jeftino a i otrov.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
- slušati mene
ili
- nestati
2014-04-11
RayMabus wrote:Widi imaš samo dwije opcije :jastreb wrote:Reče čovjek koji se nikad ne kani oženiti.RayMabus wrote:danni1 wrote:Naša borba se nastavlja. Meso je jeftino a i otrov.jastreb wrote:Hehehe,kinofobi,džabe ste krečili!
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Manje pasa = više djece.
- slušati mene
ili
- nestati
Hai capito ?
( Jes razumija ? )
2014-04-11
Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%jastreb wrote:Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
2014-04-11
Da ti je to stwarno tako najbolji ti je dokaz tema o proswjedima na Islandu od prije par dana .....otiša i pogleda demografsku pirimidu , razmišljao pola sekunde i rekao : podržawam proswjede i kraj priče.RayMabus wrote:A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%jastreb wrote:Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
2014-04-11
ja bih uveo porez na orgazme...nećete se u lijepoj jebat đabe....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Gle, gotovo je. Prošli smo točku iz koje nema povratka, čak i konzervativci ne žele djecu i radije drže polarne bjeloglave antilope u stanovima. Moraš nać drugi narod za spašavat. Ovaj je odbio tvoju pomoć. Za Srbe još ima nade.RayMabus wrote:Da ti je to stwarno tako najbolji ti je dokaz tema o proswjedima na Islandu od prije par dana .....otiša i pogleda demografsku pirimidu , razmišljao pola sekunde i rekao : podržawam proswjede i kraj priče.RayMabus wrote:A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%jastreb wrote:Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
Pjewajmo onda :udba wrote:Gle, gotovo je. Prošli smo točku iz koje nema povratka, čak i konzervativci ne žele djecu i radije drže polarne bjeloglave antilope u stanovima. Moraš nać drugi narod za spašavat. Ovaj je odbio tvoju pomoć. Za Srbe još ima nade.RayMabus wrote:Da ti je to stwarno tako najbolji ti je dokaz tema o proswjedima na Islandu od prije par dana .....otiša i pogleda demografsku pirimidu , razmišljao pola sekunde i rekao : podržawam proswjede i kraj priče.RayMabus wrote:A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%jastreb wrote:Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
PS : Znam ja to ....zato se ja i zahebawam sa tim stwarima ....kad je bal nek je maskembal pa kad poljube dno onda če se otriznit.
2014-04-11
Prošli smo kritičnu točku i broj repoproduktivnih jediniki je pao ispod održive točke, pusti ljudima da se vesele ovo malo dana što je ostalo.RayMabus wrote:Pjewajmo onda :udba wrote:Gle, gotovo je. Prošli smo točku iz koje nema povratka, čak i konzervativci ne žele djecu i radije drže polarne bjeloglave antilope u stanovima. Moraš nać drugi narod za spašavat. Ovaj je odbio tvoju pomoć. Za Srbe još ima nade.RayMabus wrote:Da ti je to stwarno tako najbolji ti je dokaz tema o proswjedima na Islandu od prije par dana .....otiša i pogleda demografsku pirimidu , razmišljao pola sekunde i rekao : podržawam proswjede i kraj priče.RayMabus wrote:A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%jastreb wrote:Pa često te slušam. Nekad si i zabavan. Ali mnogi tvoji stavovi o ljudskom društvu nikada kod mene neće biti prihvaćeni.
PS : Znam ja to ....zato se ja i zahebawam sa tim stwarima ....kad je bal nek je maskembal pa kad poljube dno onda če se otriznit.
Možda nas se narodi budućnosti za dan bezbednosti sete..
He he heudba wrote:Prošli smo kritičnu točku i broj repoproduktivnih jediniki je pao ispod održive točke, pusti ljudima da se vesele ovo malo dana što je ostalo.RayMabus wrote:Pjewajmo onda :udba wrote:Gle, gotovo je. Prošli smo točku iz koje nema povratka, čak i konzervativci ne žele djecu i radije drže polarne bjeloglave antilope u stanovima. Moraš nać drugi narod za spašavat. Ovaj je odbio tvoju pomoć. Za Srbe još ima nade.RayMabus wrote:Da ti je to stwarno tako najbolji ti je dokaz tema o proswjedima na Islandu od prije par dana .....otiša i pogleda demografsku pirimidu , razmišljao pola sekunde i rekao : podržawam proswjede i kraj priče.RayMabus wrote:
A čuj ; da imate natalitet od oko 2,1 djeteta po ženi ja uopče ništa nebi reka ....al nemate i owako ako nastawite to je izumiranje 100%
Možda nas se narodi budućnosti za dan bezbednosti sete..
2014-04-11
Narod je glup i nerazumije šta su stanja i grafowi.
Demografska piramida se može prikazat i kao graf i widit čete jaku silaznu putanju.
Nemojte koristi zakone koje se koriste za swako stanje i was NEMA.
Demografska piramida se može prikazat i kao graf i widit čete jaku silaznu putanju.
Nemojte koristi zakone koje se koriste za swako stanje i was NEMA.
2014-04-11
nepostojanje
statistika koja je imala strmi pad. Nepostojanje je i kada početi raditi na novom mjestu ili će vam pasti nakon što je okrenuo.
Opasnost statistika koja je pretrpjela oštar pad.
hitan
statistička malo dolje ili ostaje konstantna
Normalan rad statistička lagani porast.
Obilje je podatak da je znatno povećan.
Snaga Normalno Kontinuirani rad high-end proizvodnju.
statistika koja je imala strmi pad. Nepostojanje je i kada početi raditi na novom mjestu ili će vam pasti nakon što je okrenuo.
hitan
statistička malo dolje ili ostaje konstantna
Normalan rad statistička lagani porast.
Obilje je podatak da je znatno povećan.
Snaga Normalno Kontinuirani rad high-end proizvodnju.
2014-04-11
b) Opasnost
1. Izbjegavajte navike ili normalne rutine.
2. suoči se sasvakom opasnost prisutnom..
3. Dodjela sebi opasnost stanje.
4. Stavite u svoje osobne etike otkrivajući ono što je izvan etički u ono što radimo; korištenje samodisciplinu kako bi to ispravili i biti iskren i pošten.
5. Reorganizacija svoj život tako da je opasna situacija nije stalno ti ponoviti.
6. Formula i donosi čvrstu politiku da od sada na pojedince istoj situaciji i spriječiti da i dalje rasti.
b) Opasnost
4. Stavite u svoje osobne etike otkrivajući ono što je izvan etički u ono što radimo; korištenje samodisciplinu kako bi to ispravili i biti iskren i pošten.
5. Reorganizacija svoj život tako da je opasna situacija nije stalno ti ponoviti.
6. Formula i donosi čvrstu politiku da od sada na pojedince istoj situaciji i spriječiti da i dalje rasti.
2014-04-11
Widi imaš samo dwije opcije :RayMabus wrote:Opasnost statistika koja je pretrpjela oštar pad.
b) Opasnost
- slušati mene
ili
- nestati
Enlarge this image
Hai capito ?
( Jes razumija ? )
Pozdraw sa planete Sirijus.
Ugodan žiwot.
2014-04-11
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
Page 13 of 13