Porez na pse
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Porez na pse
Porez se određuje po broju drkanja.Noor wrote:RayMabus wrote:Porez je ok .....za početak ....nakon par godina treba to dignit na 200 eura a lowačke pse s time da može samo jedan plus potwrda da si lowač , psi za slijepče , poličijski i drugi držawni psi i autohotne pasmine ......ono oslobodit i/ili 50% popusta.
treba porež na šwe muškarče koji se boje žena, koji žiwe šami i nišu ni u kakwoj weži, čak ni homošekšualnoj.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Porez se određuje po broju drkanja.Noor wrote:RayMabus wrote:Porez je ok .....za početak ....nakon par godina treba to dignit na 200 eura a lowačke pse s time da može samo jedan plus potwrda da si lowač , psi za slijepče , poličijski i drugi držawni psi i autohotne pasmine ......ono oslobodit i/ili 50% popusta.
treba porež na šwe muškarče koji se boje žena, koji žiwe šami i nišu ni u kakwoj weži, čak ni homošekšualnoj.
šwetač i horni če bankrotirat, nemoj tako.
Guest- Guest
Nikad u mom selu nitko nije ubijao ni pse ni mačke. U susjednom gradu je neki entuziast otvorio o svom trošku prihvatni centar i sve viškove mladunaca nosamo njemu. A psi i mačke se jako brzo množe ako ih ne kontroliraš. Ne znam kako mu vremenski uspijeva brinut se o životinjama i taj kineski restoran vodit kojeg je otvorio, Radišni ljudi ti Kinezi.
Plati pa klati.Noor wrote:dzango wrote:Porez se određuje po broju drkanja.Noor wrote:RayMabus wrote:Porez je ok .....za početak ....nakon par godina treba to dignit na 200 eura a lowačke pse s time da može samo jedan plus potwrda da si lowač , psi za slijepče , poličijski i drugi držawni psi i autohotne pasmine ......ono oslobodit i/ili 50% popusta.
šwetač i horni če bankrotirat, nemoj tako.
Noor wrote:RayMabus wrote:Porez je ok .....za početak ....nakon par godina treba to dignit na 200 eura a lowačke pse s time da može samo jedan plus potwrda da si lowač , psi za slijepče , poličijski i drugi držawni psi i autohotne pasmine ......ono oslobodit i/ili 50% popusta.
2014-04-19
BIo sam jučer na bankomatu ( iša sam preradit masline pa mi trebalo keša , naprawio 120-130 litara ulja ) ....stanje na kartiči preko 50 tisuča kuna ....plus imam i neku štednju oko 10 tisuča kuna i neznam di mi je jer sam je zaborawija.Noor wrote:RayMabus wrote:Weč je bila tema o tome i ja sam je podržao ...štawiše inicirao.Noor wrote:RayMabus wrote:Porez je ok .....za početak ....nakon par godina treba to dignit na 200 eura a lowačke pse s time da može samo jedan plus potwrda da si lowač , psi za slijepče , poličijski i drugi držawni psi i autohotne pasmine ......ono oslobodit i/ili 50% popusta.
pokrenut iničijatiwu...šta čekaš?
Šta ču ja pokrenit inčijatiwu i tjerat druge ....ja swake godine negdje uskočim ....owe godine ženi s tri male čuriče u Županji ....poslao joj 2300 kuna.
U televizijskom prilogu emitiranom prije sedam dana Danijela i Ivica Turić iz Županje, koji sa svoje tri kćeri žive u trošnom jednosobnom kućerku od 18 kvadrata bez sanitatrnog čvora, kazali su kako su unatoč siromaštvu sretna obitelj te da im je jedina želja da tata Ivica dobije posao.
Ubrzo nakon toga pomoć im počela stizati sa svih strana, a siromašnoj obitelji vratili su se osmijesi na lica, ali i nada u novi početak, piše RTL.http://net.hr/danas/hrvatska/potekle-suze-radosnice-peteroclanoj-obitelji-koja-zivi-u-14-kvadrata-pocela-stizati-pomoc/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima i u nas neka Udruga za zaštitu životinja Wang, pravo fini ljudi, uvijek zbrinu ako netko zatraži pomoćudba wrote:Nikad u mom selu nitko nije ubijao ni pse ni mačke. U susjednom gradu je neki entuziast otvorio o svom trošku prihvatni centar i sve viškove mladunaca nosamo njemu. A psi i mačke se jako brzo množe ako ih ne kontroliraš. Ne znam kako mu vremenski uspijeva brinut se o životinjama i taj kineski restoran vodit kojeg je otvorio, Radišni ljudi ti Kinezi.
2014-04-15
Čuo sam, žale se domaći da su srušili cijenu janjetine u sezoni, ide po 70 kn/kg, a ni ispaše ni 'ladnjače.n_razbojnik wrote:Ima i u nas neka Udruga za zaštitu životinja Wang, pravo fini ljudi, uvijek zbrinu ako netko zatraži pomoćudba wrote:Nikad u mom selu nitko nije ubijao ni pse ni mačke. U susjednom gradu je neki entuziast otvorio o svom trošku prihvatni centar i sve viškove mladunaca nosamo njemu. A psi i mačke se jako brzo množe ako ih ne kontroliraš. Ne znam kako mu vremenski uspijeva brinut se o životinjama i taj kineski restoran vodit kojeg je otvorio, Radišni ljudi ti Kinezi.
I ne samo to. Sve manje će biti pasa po dvorištima, ideja je debilana teška.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
Guest- Guest
Dobro to je deboto, nije se čuditi.aben wrote:debotoijusto wrote:ovo je primjer dobro osmisljenog poreza koji puni proracun i regulira trziste zivotinjama
jedan + biljezim
Guest- Guest
Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)jastreb wrote:Uz cjepljenje danas je u HR(ne znam za SRB) obavezno i čipiranje pasa. Tako da vlasnik svakog cijepljenog čuke je uveden u registar.Noor wrote:ako to uvedu, svemu će doskočiti.dzango wrote:Ne vodim ga nigde. A moj veterinar će ionako da ga vakciniše. On ne radi u poreskoj službi.Noor wrote:
i onda kad ga dovedeš na cijepljenje, vide da nije :)
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)jastreb wrote:Uz cjepljenje danas je u HR(ne znam za SRB) obavezno i čipiranje pasa. Tako da vlasnik svakog cijepljenog čuke je uveden u registar.Noor wrote:ako to uvedu, svemu će doskočiti.dzango wrote:
Ne vodim ga nigde. A moj veterinar će ionako da ga vakciniše. On ne radi u poreskoj službi.
ali tvoj je, nažalost, stvarno uginuo...a ovaj džango živog psa želi proglasiti mrtvim.
Guest- Guest
Reko bi mujo; to jo kao da kod nas vidiš janje lutalicu!veber wrote:u kini nema pasa lutalica, a bogme ni macaka.
jel itko stavio oglas; izgubila se svinja
Guest- Guest
Pa manje če lajat. To je baš fino da ih wiše neslušam.tre911 wrote:I ne samo to. Sve manje će biti pasa po dvorištima, ideja je debilana teška.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
2014-04-11
Što se nisu setili da mi plate kada sam tog psa sklonio sa ulice i udomio.Noor wrote:tre911 wrote:Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)jastreb wrote:Uz cjepljenje danas je u HR(ne znam za SRB) obavezno i čipiranje pasa. Tako da vlasnik svakog cijepljenog čuke je uveden u registar.Noor wrote:
ako to uvedu, svemu će doskočiti.
ali tvoj je, nažalost, stvarno uginuo...a ovaj džango živog psa želi proglasiti mrtvim.
dzango wrote:Što se nisu setili da mi plate kada sam tog psa sklonio sa ulice i udomio.Noor wrote:tre911 wrote:Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)jastreb wrote:
Uz cjepljenje danas je u HR(ne znam za SRB) obavezno i čipiranje pasa. Tako da vlasnik svakog cijepljenog čuke je uveden u registar.
dobra djela nemaju cijenu.
Guest- Guest
Lajaće sa ulice. U čoporima.RayMabus wrote:Pa manje če lajat. To je baš fino da ih wiše neslušam.tre911 wrote:I ne samo to. Sve manje će biti pasa po dvorištima, ideja je debilana teška.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
Ma dašta če. Lako se do wlasnika dođe. Čigani če morat plačat kazne.dzango wrote:Lajaće sa ulice. U čoporima.RayMabus wrote:Pa manje če lajat. To je baš fino da ih wiše neslušam.tre911 wrote:I ne samo to. Sve manje će biti pasa po dvorištima, ideja je debilana teška.Meatke wrote:samo će se povećat broj lutalica
2014-04-11
Zato i ne treba da plaćamo porez na ta dela.Noor wrote:dzango wrote:Što se nisu setili da mi plate kada sam tog psa sklonio sa ulice i udomio.Noor wrote:tre911 wrote:Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:
džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)
dobra djela nemaju cijenu.
Još jednom se pokazalo da treba biti mudar i ne podlegati propagandi države koja će kad tad iskoristiti tu našu glupost da nam naplate.
Dobar si čovek, to neće da si plati. Znam ja familiju , dvoje djece i 6ero duomljenjih četvernožaca... Sa'ću da ih pitam imaju li 600€ viška ili će da bidnu malo manje osjetljivi...tko neće jesti da vidimodzango wrote:Što se nisu setili da mi plate kada sam tog psa sklonio sa ulice i udomio.Noor wrote:tre911 wrote:Pa niko ne provjerava, moj nj. ovčar uginuo ove godine i samo sam odnio knjižicu veterinaru i gotova stvar.Noor wrote:džango misli reći da je pas uginuo, pa će veterinar poništiti čip, valjda. ima on svog igrača :)jastreb wrote:
Uz cjepljenje danas je u HR(ne znam za SRB) obavezno i čipiranje pasa. Tako da vlasnik svakog cijepljenog čuke je uveden u registar.
2014-04-15
Mito i korupcija zagarantirani, odneseš psa kojeg si nabavio u udomilište i kažeš da si ga našao na ulici,ovi ga čipiraju i tebi poklone,ti im iz zahvalnosti tutneš 100 kuna da stvar brže legne i to je ton_razbojnik wrote:jasno da je ovo opet udar na ljude koji se drže slova zakona i dosad, jer ove kao dzango pa ni manje dobronamjerne nisu ni dosad dirali. Zakoni postoje koji reguliraju prava i obveze vlasnika, samo se provode jedino ako se nešto dogodi, i to loše. Porez , kao i svaki drugi, je haračenje jer si bio dovoljno odgovoran brinuti o svome psu. Pa sada ili ga kastriraj, što nije uvijek loša odluka dapače, ili si nabavljaj nekoga iz skloništa
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Victor Orban nastavlja sa Neoliberalnim reformama - porez na dobit pada na 9% a već imaju neoliberalni porez na dohodak
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
» Albanija krenula putem Neoliberalnog Kapitalizma - ukinuli porez na male tvrtke, a velike samo 5% porez na dobit
» Porez na robote
» Porez na nekretnine
» ukinuti porez na rad
Page 6 of 13