bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 44
Page 36 of 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: bundes
Od jučer drama u Njemačkoj.
Nekadašnji trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel odbio ponudu Bayerna! Kaže da je već dogovorio suradnju s jednim velikim europskim klubom. Šamar samo takav za upravu Bayerna koja ga je mjesecima ignorirala i pravila budalom. I ja bih odbio nakon što je Hoeneß radio sve kako bi ga zaobišao s drugim imenima i maltretiranjem Heynckesa da ostane još jednu sezonu.
Kako stvari stoje, Arsenal, PSG i Chelsea bi mogli biti od ljeta sasvim sigurno imati novog trenera, a Tuchel tu ulazi u kombinaciju. Čak i za Man United i Real Madrid bi bio opcija, ali tu izgledi nisu toliko veliki koliko u navedena prva 3 kluba.
Bit će vrlo zanimljivo, a Premier liga bi mogla dobiti još jednog izvrsnog trenera.
Nekadašnji trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel odbio ponudu Bayerna! Kaže da je već dogovorio suradnju s jednim velikim europskim klubom. Šamar samo takav za upravu Bayerna koja ga je mjesecima ignorirala i pravila budalom. I ja bih odbio nakon što je Hoeneß radio sve kako bi ga zaobišao s drugim imenima i maltretiranjem Heynckesa da ostane još jednu sezonu.
Kako stvari stoje, Arsenal, PSG i Chelsea bi mogli biti od ljeta sasvim sigurno imati novog trenera, a Tuchel tu ulazi u kombinaciju. Čak i za Man United i Real Madrid bi bio opcija, ali tu izgledi nisu toliko veliki koliko u navedena prva 3 kluba.
Bit će vrlo zanimljivo, a Premier liga bi mogla dobiti još jednog izvrsnog trenera.
Guest- Guest
Manuel Neuer od idućeg tjedna na terenu. Najavio je da ako ne bude noga zezala, vraća se u borbu za hvatanje pozicije u Bayernu i odlazak na SP.
Guest- Guest
Fénix wrote:Od jučer drama u Njemačkoj.
Hahahah, tuchela ne zanima najlakši posao na svetu...
Guest- Guest
Dok su navijači Bayerna od početka stavljali Tuchela na klupu Bayerna, u upravi je bila podjela. S jedne strane Rummenigge i Salihamidžić su za Tuchela, Hoeneß je za Nagelsmanna koji je još uvijek prezelen i nema veliko iskustvo i autoritet.operw wrote:preuzeo je izgleda najtezi. mali cmarsenal
Onda se počelo petljati s trenerom RB Leipziga Ralfom Hasenhüttlom i Nikom Kovačem, da bi na kraju posljednje ime bilo Christian Streich iz Freiburga, ono... Stvarno smiješno.
Na kraju je nešto potrčko Salihamidžić prije nekoliko dana počeo spominjati Pochettina, ali on nije onaj trener koji zna njemački jezik o kojem se od početka govori.
Sad je izgleda Tuchel nakon što je odbio Sevillu i još neke klubove druge kategorije odlučio Hoeneßu spakirati lijepo za zadnja 4 mjeseca i preći u drugi europski klub, a ovi kao Srbi na Kosovo - prekasno došli do njega. On kako sad ispada prema pisanjima je dogovorio s drugim.
Sad ostaje vidjeti je li Arsenal ili PSG. U Arsenalu je situacija takva da su ove zime dva nekadašnja igrača Borussije potpisala, a možda im se pridruži i trener s kojima je surađivao.
Wenger mora otići, a Emery u PSG-u na kraju ove sezone treba završiti svoju neuspjelu epizodu.
Guest- Guest
NIKO KOVAČ je sljedeći trener Bayerna, uvjereni su novinari njemačkog Bilda, koji je objavio da je bavarski div dogovorio najvažniji transfer sljedećeg ljeta.
Njemački list tvrdi da će Bayern već do kraja travnja službeno predstaviti bivšeg hrvatskog izbornika i nekadašnjeg kapetana reprezentacije kao novog trenera. Istu informaciju je iz svojih izvora dobio i Kicker koji javlja da se odšteta kreće oko 2,2 milijuna eura, a Kovač je dobio ugovor na dvije godine.
Aktualni trener Jupp Heynckes sa 72 godine odlazi u zasluženu mirovinu kao prvak Bundeslige i već je odbacio mogućnost da nastavi voditi Bayern.
Ivane??
Njemački list tvrdi da će Bayern već do kraja travnja službeno predstaviti bivšeg hrvatskog izbornika i nekadašnjeg kapetana reprezentacije kao novog trenera. Istu informaciju je iz svojih izvora dobio i Kicker koji javlja da se odšteta kreće oko 2,2 milijuna eura, a Kovač je dobio ugovor na dvije godine.
Aktualni trener Jupp Heynckes sa 72 godine odlazi u zasluženu mirovinu kao prvak Bundeslige i već je odbacio mogućnost da nastavi voditi Bayern.
Ivane??
Da, dolazi. Tko je čitao njemačke medije zadnjih 3 mjeseca, uz Thomasa Tuchela najčešće spominjani kandidati su bili Julian Nagelsmann(Hoffenheim) i Niko Kovač.
To je posebice postalo glasno nakon što je Bayern predugo mučio Heynckesa s ostankom iako je on odlučio u 12. mjesecu kako je ovo samo uskakanje u pomoć, a Tuchel mjesecima bio slobodan da bi prije 2 tjedna rekao Bayernu da je zakasnio i da je on s PSG-om već sve dogovorio što je zadnjih 7-10 dana postalo službeno javnosti.
Takva je odluka prema svemu sudeći čim Christian Falk piše da je Kovač novi trener Bayerna, a on kad nešto kaže to se gotovo u pravilu obistini.
Kovač je rizik, ali koji trener ne bi bio? Julian Nagelsmann za 3 mjeseca će napuniti 31 godinu života, Luciena Favrea nisu ni stavili u obzir iako sam ja njega još dok je vodio Gladbach nakon Guardiole htio vidjeti u klubu, a Pochettino je nemoguća misija jer u Tottenhamu ima izazov i nema problem jezične barijere.
To je posebice postalo glasno nakon što je Bayern predugo mučio Heynckesa s ostankom iako je on odlučio u 12. mjesecu kako je ovo samo uskakanje u pomoć, a Tuchel mjesecima bio slobodan da bi prije 2 tjedna rekao Bayernu da je zakasnio i da je on s PSG-om već sve dogovorio što je zadnjih 7-10 dana postalo službeno javnosti.
Takva je odluka prema svemu sudeći čim Christian Falk piše da je Kovač novi trener Bayerna, a on kad nešto kaže to se gotovo u pravilu obistini.
Kovač je rizik, ali koji trener ne bi bio? Julian Nagelsmann za 3 mjeseca će napuniti 31 godinu života, Luciena Favrea nisu ni stavili u obzir iako sam ja njega još dok je vodio Gladbach nakon Guardiole htio vidjeti u klubu, a Pochettino je nemoguća misija jer u Tottenhamu ima izazov i nema problem jezične barijere.
Guest- Guest
Niko Kovač will be the new FC Bayern München head coach from the start of the 2018/19 season. The German record champions and the 46-year-old have agreed a three-year contract from 1 July 2018 to 30 June 2021. His brother Robert Kovač (44) will join Niko Kovač, who is currently Eintracht Frankfurt head coach, as assistant.
"We're very delighted we've secured the services of Niko Kovač as new FC Bayern head coach," said sporting director Hasan Salihamidžić. "Niko played for Bayern, he knows the people in charge and the club's strucures and DNA. We're convinced he's the right coach for the future of FC Bayern."
2015-08-08
Čestitke Niki!
Čast je da hrvatski trener vodi jedan od pet najvećih klubova svita...
A hrvatski trener ih je i ucinija velikanom, red je da pruže šansu jos jednom našem treneru...
Čast je da hrvatski trener vodi jedan od pet najvećih klubova svita...
A hrvatski trener ih je i ucinija velikanom, red je da pruže šansu jos jednom našem treneru...
Guest- Guest
Baš me zanima na što će to sličiti...Bayern se kocka poprilično po meni...
darth_vader-
2014-04-17
Bayern nije ispao fer prema Eintrachtu jer su obznanili trenera 5 kola prije kraja prvenstva, pa bi im to možda moglo poremetiti borbu za plasman u CL i EL. Možda i neće biti to toliko strašno jer je i Magath svojevremeno 6-7 kola prije kraja prvenstva 2009. objavio odlazak u Schalke, a na kraju je Wolfsburg sve super odigrao i uzeo svoj prvi naslov prvaka.
Bobić se iznenadio da mu je Bayern ovako podmetnuo nogu, a on mislio kako je u 12. mjesecu prošle godine podmetnuo Bavarcima kad je rekao da se zna ime novog trenera Bayerna(Tuchel koji ide u PSG).
Kovač kaže da je jučer dobio ponudu i prihvatio je. Vesela vremena za Bayern slijede.
Rizik je potpuni s njime ići, ali kao da ne bi to isto bilo da su potpisali Luciena Favrea, Juliana Nagelsmanna, Markusa Weinzierla, Christiana Streicha ili recimo Rogera Schmidta koji je trenutno u Kini.
Boljeg trenutno nema, a Barcelona je recimo polučila izvrsne rezultate s Guardiolom, Vilanovom i Enriqueom, Real sad sa Zidaneom, a trenerskog iskustva su imali udri me lopatom.
Bobić se iznenadio da mu je Bayern ovako podmetnuo nogu, a on mislio kako je u 12. mjesecu prošle godine podmetnuo Bavarcima kad je rekao da se zna ime novog trenera Bayerna(Tuchel koji ide u PSG).
Kovač kaže da je jučer dobio ponudu i prihvatio je. Vesela vremena za Bayern slijede.
Rizik je potpuni s njime ići, ali kao da ne bi to isto bilo da su potpisali Luciena Favrea, Juliana Nagelsmanna, Markusa Weinzierla, Christiana Streicha ili recimo Rogera Schmidta koji je trenutno u Kini.
Boljeg trenutno nema, a Barcelona je recimo polučila izvrsne rezultate s Guardiolom, Vilanovom i Enriqueom, Real sad sa Zidaneom, a trenerskog iskustva su imali udri me lopatom.
Guest- Guest
Heynckes misli da je Kovač jako dobar izbor.Der Kroate trainiert derzeit noch Eintracht Frankfurt, tritt im Sommer die Nachfolge von Trainer-Legende Jupp Heynckes (72) an. Der reagierte positiv auf die Verpflichtung des ehemaligen Bayern-Profis. „Ich denke, dass der FC Bayern eine gute Wahl getroffen hat“, sagte Heynckes. „Er ist prädestiniert, den FC Bayern zu übernehmen.“ Kovac sei ein „innovativer und fleißiger Trainer“, der zudem eine „gute Kommunikation mit den Spielern“ führe.
„Niko ist der perfekte Trainer für uns. Wir haben uns einstimmig auf Niko geeinigt. Er kennt die DNA des Klubs“, sagte Bayerns Sportdirektor Hasan Salihamidzic.
Ono što me veseli je da će Peter Hermann, pomoćnik i prijatelj Juppa Heynckesa za kojeg su Bavarci čak morali platiti 2 milijuna eura Fortuni Düsseldorf, ostaje u Bayernu nakon umirovljenja Juppa.
Nadam se da će i Niki biti pomoćnik jer čovjek je za Juppa iznimno važan suradnik s kojim se slaže, razumije, nadopunjuje kad su igra i ekipa u pitanju, a iskustva i znanja ima dosta za razliku od Roberta.
Guest- Guest
Fénix wrote:Bayern nije ispao fer prema Eintrachtu
Kada su ti klošari ispali fer prema bilo kome. Kurve bez trunke morala
Guest- Guest
Page 36 of 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 44