ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bundes

Page 40 of 44 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Next

Go down

bundes - Page 40 Empty Re: bundes

Post by End 20/5/2018, 21:39

mia san cigani kakav klub

End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 21:47

Fénix wrote:Jebote, čini mi se da sam pročitao da je Borna Sosa rekord transfer Stuttgarta. Onda moš' si misliti koji je to očaj kad je igrač iz HNL-a u jednoj od top 5 liga rekorder jednoj sredini kao Stuttgart.
Oćeš rec, Borna ŠOŠA ahhahahahahahahaa...
Jer tako ga je prekrstija nepismeni idiot/marioneta...
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 22:23

kic wrote:
ovaj fenix uvijek pretjeruje s ovim bayernom, da nemaju svoje područje, osim cijele srednje i istočne europe, tko im kriv što su škrti na plaće i guraju škart od starih igrača nauštrb svojih pulena, otimaju uvijek drugim budensligašima i uništavaju ligu tako, i onda im normalno domaće prvenstvo nije više dovoljno, pa treneri imaju nenormalan pritisak, a eksperiment s guardiolom i njegovim sustavom te posljedice će još dugo osjećati..
Pa koliko igrača je došlo iz te tzv. cijele srednje i istočne Europe? Tko su te nacije? Kakve to oni rezultate postižu i igrače daju? No važnije od toga, samo mi reci što je Seifert rekao u prije par mjeseci i to je to. Ako to možeš a da ti ne treba 20 sati onda ok. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 22:31

kic wrote:
otjerali Schweinsteigera i Kroosa totalno nepotrebno npr

i onda kuku
Nepotrebno? Nepotrebno Schweinsteigera otjerali??? Čovjek sam dobio dozvolu da ode u omraženi United jer je za njega kao dijete navijao od stranih klubova, a onda došao i pokazao koliko je propao zbog ozljeda.

Kroos... To je svjetska glupost uprave jer ga je Guardiola htio pod svaku cijenu zadržati, a Rummenigge rekao kako 10 i više mil. € po sezoni ne može dobiti dok je nedokazani, propali i bolesni Götze dobio 12 mil. €.

Kuku je samo što u upravi misle živjeti na uspjehu iz 2013. svih ovih godina. Pa neka žive onda dok sve okolo se mijenja. Kovač im je bio D ili E opcija za trenera nakon što je Uli odpilio Tuchela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 22:43

ok samo ti znaš njemački i samo ti znaš guglati ono :)) normalno da brani bayerna kad je to državni projekt..

ma transferi su im drama, kupe benatiu i sad ga u pol te cijene prodaju..  Schweini je možda bio potrošen, ali bilo je tu i drugih promašaja gdje se tjeralo igrače u primeu da se napravi mjesta skupim investicijama.. Mandža-Gomez npr
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 22:51

kic wrote:
ok samo ti znaš njemački i samo ti znaš guglati ono :)) normalno da brani bayerna kad je to državni projekt..

ma transferi su im drama, kupe benatiu i sad ga u pol te cijene prodaju..  Schweini je možda bio potrošen, ali bilo je tu i drugih promašaja gdje se tjeralo igrače u primeu da se napravi mjesta skupim investicijama.. Mandža-Gomez npr

2013-a je samo plod toga što je bayern imao ogromnu konkurenciju u nemačkoj u vidi dortmunda i njihove 2 titule zaredom. Čim su razjebali bvb, iskopli su i sebi raku...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 22:55

Pa ja i ne znam njemački, daleko od toga da znam osim koliko je A1 i A2 stupanj, a i to što znam nije nešto. A ti koliko sam jednom primjetio na forumu baš znaš njemački.
Druga je stvar koliko ti čitaš kicker, sportbild, bild, reviersport, transfermarkt, spox, gledaš Doppelpass na tv-u itd. Ja sam to sve gledao i pratio zadnjih 17 godina, a zadnjih 10 mi je interes u konstantnom padu.

Transferi su takvi kakvi jesu, više promašaji nego pogodci. Samo pogledaj prošlo desetljeće što je Bayern dovodio, to je da ruke s glave ne skidaš. Bayern ne zna prodati igrača, to je odavno poznato, sjeti se samo Kovača i Ballacka kako su otišli. To je Caritas od kluba s obzirom kakve mizerne odštete klub dobije ili ne dobije uopće.
Veći posao je Borussia napravila s Aubameyangom i Dembeleom kad su ih sad prodali nego Bayern s ijednim igračem u svojoj klupskoj povijesti što je prodao.

Mandža-Toni? Koji Toni? Luca Toni ili? Mandžukić je izvisio zbog Guardiole, a štimao je u Bayernu.
Real je većinu super perspektivnih pa čak i svjetskih igrača zadnjih 15 godina pretvorio u mizeriju ili im čak karijeru uništio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 20/5/2018, 22:59

Ja se kladim da je Bayern ove sezone u vrhu napada imao Mandžu da bi sad igrali finale LP

bundes - Page 40 6b8efe2f85c2b63406b2bundes - Page 40 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500bundes - Page 40 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 23:01

muckodjubre wrote:Ja se kladim da je Bayern ove sezone u vrhu napada imao Mandžu da bi sad igrali finale LP

Ne plaši se
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 20/5/2018, 23:19

iskreno nije me puno briga za čmayern, samo da Kovaču daju odriješene ruke to bih volio..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 23:21

Bayern je postao kao svaka američka kompanija. Koristi nešto besomučno, čak i nakon isteka resursa... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/5/2018, 23:23

kic wrote:
iskreno nije me puno briga za čmayern, samo da Kovaču daju odriješene ruke to bih volio..

Nisu ni Hitzfeld, Van Gaal, Heynckes i Guardiola dobili, neće ni on. Kovač ili će uspjeti ili će brzo letjeti, tu je da pokrije dupe upravi kao što je i Braco njihov programirani potrčko što je Philipp Lahm odbio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 24/5/2018, 15:17

After Messi surpassed Gerd Müller for goals scored in a year, he gifted Gerd a signed jersey, who then gave it to Bayern. Nowadays it lies in a little shrine in the Allianz Arena, being the only non-Bayern related object in there.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2018, 15:40

End wrote:After Messi surpassed Gerd Müller for goals scored in a year, he gifted Gerd a signed jersey, who then gave it to Bayern. Nowadays it lies in a little shrine in the Allianz Arena, being the only non-Bayern related object in there.
Messi > Bayern
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 24/5/2018, 17:56

niko kovač > messi

2015-08-08

Back to top Go down

Post by End 25/5/2018, 15:14

Kako navodi Mundo Deportivo, Thiago je zainteresovan za povratak u Barcelonu. Uprava Barcelone je svjesna da bi se on uklopio u planove trenera Valverdea, ali će posegnuti za tim transferom jedino u slučaju da minhenski klub ne bude tražio preveliku cifru za njegovu odštetu.

oko 60 mil.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 30/5/2018, 19:15

https://net.hr/sport/nogomet/lige-petice-2/prvi-udarac-za-kovaca-hrvatski-strucnjak-jos-nije-sjeo-na-klupu-a-strijelac-od-kojeg-bayern-zivi-mu-porucuje-odlazim/

koji udarac za kovača, ode mu panj i još će uzet 100 M... šta neće suarez ovako..
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 31/5/2018, 11:58

Christian Falk (SPORTBILD) Decision of the club: @FCBayern would sell Thiago, Vidal, Bernat or Boateng if there is a lucrative offer @SPORTBILD
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2018, 14:18

Bernata obavezno prodati jer se nije pokazao uopće dobrim, Vidala isto prodati da se zaradi na njemu, Boatenga pustiti u inozemstvo i unovčiti pošto je dao zadnjih mjesec dana do znanja kako razmišlja o inozemstvu, a Thiaga prodati za veliku lovu jer nakon 5 godina nije uspio mrdnuti prema naprijed i ispuniti očekivano.

Trebalo bi i Müllera isto negdje prodati, a Lewandowskog unovčiti za 120-130 mil. €.

O Riberyju i Robbenu ne treba trošiti riječi, trebali su još prošlo-pretprošlo ljeto otići, a uprava njih isforsirala ovu pa čak i iduću sezonu.

Posrnuli Renato Sanches bi trebao pod Kovačom dobiti priliku, a ako ne dobije onda ovo ljeto ide natrag u Benficu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2018, 14:24

Rekonstrukcija u Bayernu, znači...
Thiago bi dobro doša Barci...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/5/2018, 14:26

Bayern bi jedno 8-9 igrača trebao se riješiti, a dovesti novih 7 i konačno nešto iz svoje omladinske škole početi uključivati i stavljati u ekipu.

Vidjet ćemo kako će to sve izgleda. Dobra stvar je što prijelazni rok u Engleskoj završava početkom 8. mjeseca, a već 10-ak je otvoren i igrači mogu doći u Premier Ligu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 44 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Next

Back to top

- Similar topics