bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 44
Page 35 of 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
Re: bundes
fridrih_niche wrote:Samo je pristojan...
Naravno da Neuer nema sta tražit kraj ter Stegena...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bracalina prednost u izboru za najvecu gluperdu se topiDesert_fox wrote:fridrih_niche wrote:Samo je pristojan...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Desert_fox wrote:fridrih_niche wrote:Samo je pristojan...
Manuel Neuer ist der König, seine Kronprinzen für die EM in Frankreich werden noch gesucht. Kevin Trapp, Bernd Leno, Ron-Robert Zieler und Marc-André ter Stegen konkurrieren um den Posten als Nummer zwei und drei in der deutschen Nationalmannschaft. Joachim Löw und Andreas Köpke müssen entscheiden. Eine Hackordnung gibt's nicht - aber Tendenzen. Gegen Italien darf sich ter Stegen beweisen.
Njemačka je čudo koliko golmana ima u izobilju, zemlja koja daje najbolje golmane na svijetu. Ja nikad nisam vidio u njemačkoj nogometnoj povijesti ovo što zadnjih 6 godina ima.
Ali kao što su rekli prije gotovo 3 godine - Neuer je kralj, a svi ostali su njegovi prijestolonasljednici. Marc-Andre Ter Stegen, Bernd Leno, Kevin Trapp, Timo Horn, Ron-Robert Zieler, Sven Ulreich, Ralf Fährmann, Loris Karius, Oliver Baumann, Rene Adler, Tom Starke... Jebote život!!!
Kad se sjetim kakvi su problemi bili s Kahnovim nasljednikom prije 10 godina kad se umirovio, a samo 2-3 godine poslije isplivali gotovo svi ovi navedeni.
Guest- Guest
Koji kealj.fridrih_niche wrote:Sve ćemo vidit u šesti misec...
Oce branit ‘kralj’ ili ‘princ’...
;)
Kaiser iz najveceg njemackog kluba
2015-09-13
šta je jednom čmayernu postavit neuera na gol njemačke kad ionako upravljaju i manipuliraju cijelom ligom.. druga je stvar šta je ter stegen svemirska letjelica za neuera, a očito i puno veći gospodin jer nisam vidio neuera da je izašao u javnost i prepustio svoje mjesto trenutno najboljem golmanu svijeta iako je cijelu sezonu van pogona.
možda najbolje da pitaju gaurdiolu budući da su prošlo SP uzeli isključivo na njegove zasluge..
možda najbolje da pitaju gaurdiolu budući da su prošlo SP uzeli isključivo na njegove zasluge..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Znaš ono što bi end govorio, Valdes kralj i legenda a nikad vidio 1-icu Furije koliko je odličan, jedva i kad bi Casillas bio van stroja jer je ipak i J. M. Reina imao prednost pred njim.Desert_fox wrote:Koji kealj.fridrih_niche wrote:Sve ćemo vidit u šesti misec...
Oce branit ‘kralj’ ili ‘princ’...
;)
Kaiser iz najveceg njemackog kluba
Da je sad bilo tko drugi trener Bayerna, sjebao bi možda Neuera. I Guardiola i onaj smiješni Ancelotti. Heynckes ih je prije koji dan iskritizirao kako su igrače sve sezone poslije 2013. prerano znali vratiti na teren iako se nisu 100% oporavili.
Heynckes, Löw i Köpke ga drže ko kap vode na dlanu. Na kraju će njegovo zdravlje odlučiti hoće li igrati u Rusiji ili ne.
Guest- Guest
Večeras će biti jako zanimljivo u Bundesligi. Igraju Eintracht i Leipzig.
Naime večeras se prvi put prvenstvo igra u ponedjeljak navečer što dosad nije viđeno u Bundesligi, a Nijemci i njihova nogometna kultura takvo nešto ne prihvaćaju, barem po onome što su navijači Borussije Dortmund poručili za svoju utakmicu koju bi trebali odigrati u ponedjeljak kako će bojkotirati na Singal-Iduna Parku.
Baš me zanima hoće li biti bojkota navijača u Frankfurtu večeras.
Naime večeras se prvi put prvenstvo igra u ponedjeljak navečer što dosad nije viđeno u Bundesligi, a Nijemci i njihova nogometna kultura takvo nešto ne prihvaćaju, barem po onome što su navijači Borussije Dortmund poručili za svoju utakmicu koju bi trebali odigrati u ponedjeljak kako će bojkotirati na Singal-Iduna Parku.
Baš me zanima hoće li biti bojkota navijača u Frankfurtu večeras.
Guest- Guest
U borbi za jako dobro drugo mjesto gluperdo slinava.Браћала wrote:Fénix wrote:Večeras će biti jako zanimljivo u Bundesligi.
2015-09-13
Prije ce nasilnik koji vara zenu prestici velikog Rogera nego tebe netko ugroziБраћала wrote:Ti si zato prvi bez konkurencije
2015-09-13
Ne sviđa im se ponedjeljak navečer. Oni hoće svoju fan kulturu pa taman Bundesliga ispala iz top 5. Koji fanatici...
Guest- Guest
20:35
"Die Straße holt sich den Fußball zurück - Eintrachtfans gegen Montagsspiele", steht am Spielfeldrand geschrieben. Dort stehen Anhänger hinter der Bande, vermutlich wird trotzdem gleich angepfiffen.
20:33
In der Frankfurter Kurve sind weiterhin zahlreiche Banner ausgerollt. Neben Pfiffen sind vereinzelt Schlachtrufe gegen den DFB zu hören.
20:31
Der Spielbeginn wird sich um einige Minuten verzögern, aber alles verläuft in Friedlichkeit. Auf dem Feld lassen sich die Akteure nicht ablenken, man wärmt sich auf.
20:29
Eintracht-Fans betreten den Innenraum, um gegen Montagsspiele zu protestieren! Vor der Frankfurter Kurve sind die Tore aufgegangen, nun rollen die Anhänger ihre Plakate über Werbebanden aus. Zitat Willi Orban: "Ach, die machen nichts."
20:28
Die Mannschaften laufen unter Pfiffen von den Tribünen ein. Das ist definitiv kein normales Spiel heute Abend.
20:22
Im Stadion läuft jetzt über die Lautsprecher: „Tell me why I don‘t like mondays“
20:16
Nur noch 15 Minuten bis zum Abpfiff, trotzdem herrscht im Stadion Stille. Die Fans lassen ihre zahlreichen Banner gegen DFB und Kommerzialisierung im Fußball sprechen, man selbst übt sich im stillen Protest.
20:11
Am heutigen Abend könnte Referee Zwayer Probleme bekommen, neben seinem Arbeitsgerät werden auch zahlreiche weitere Pfeifen im Stadion sein. Unter dem Motto "Wir pfeifen auf das Montagsspiel" verteilten Anhänger der Eintracht die Krachmacher im Stadion.
20:05
Schiedsrichter der Partie ist Felix Zwayer. Der 36-Jährige leitete in dieser Saison bereits neun Spiele im deutschen Oberhaus, darunter die Auswärtsspiele von Leipzig in Gelsenkirchen (2:0-Niederlage) und Köln (2:1-Sieg). Frankfurt hatte beim 1:1 in Hoffenheim Kontakt mit dem Referee. An den Seitenlinien assistieren Thorsten Schiffner und Marco Achmüller, vierter Offizieller ist Timo Gerach.
Guest- Guest
Eintracht savladao RB Leipzig. Svaka čast Kovaču, ekipa mu počinje i kod kuće pobjeđivati.
Guest- Guest
Drago mi je zbog njega i Rebica...Fénix wrote:Eintracht savladao RB Leipzig. Svaka čast Kovaču, ekipa mu počinje i kod kuće pobjeđivati.
;)
Guest- Guest
Od jučer drama u Njemačkoj.
Nekadašnji trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel odbio ponudu Bayerna! Kaže da je već dogovorio suradnju s jednim velikim europskim klubom. Šamar samo takav za upravu Bayerna koja ga je mjesecima ignorirala i pravila budalom. I ja bih odbio nakon što je Hoeneß radio sve kako bi ga zaobišao s drugim imenima i maltretiranjem Heynckesa da ostane još jednu sezonu.
Kako stvari stoje, Arsenal, PSG i Chelsea bi mogli biti od ljeta sasvim sigurno imati novog trenera, a Tuchel tu ulazi u kombinaciju. Čak i za Man United i Real Madrid bi bio opcija, ali tu izgledi nisu toliko veliki koliko u navedena prva 3 kluba.
Bit će vrlo zanimljivo, a Premier liga bi mogla dobiti još jednog izvrsnog trenera.
Nekadašnji trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel odbio ponudu Bayerna! Kaže da je već dogovorio suradnju s jednim velikim europskim klubom. Šamar samo takav za upravu Bayerna koja ga je mjesecima ignorirala i pravila budalom. I ja bih odbio nakon što je Hoeneß radio sve kako bi ga zaobišao s drugim imenima i maltretiranjem Heynckesa da ostane još jednu sezonu.
Kako stvari stoje, Arsenal, PSG i Chelsea bi mogli biti od ljeta sasvim sigurno imati novog trenera, a Tuchel tu ulazi u kombinaciju. Čak i za Man United i Real Madrid bi bio opcija, ali tu izgledi nisu toliko veliki koliko u navedena prva 3 kluba.
Bit će vrlo zanimljivo, a Premier liga bi mogla dobiti još jednog izvrsnog trenera.
Guest- Guest
Page 35 of 44 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 44