bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 44
Page 1 of 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
bundes
nitko ne spominje što barba karlo radi od ove smiješne lige. samo što je došao borusiji se oduzele noge a eno neki red bul na drugom mjestu lol osnuju klub prije par godina i odma drugo mjesto kakva liga karlo vjerojtno više ni ne skautira već samo u 5min stavi random imena na papir i pusti ih da sami odrade sve
kad lester može uzeti premier ligu može i red bull trenutno biti 2. u bundseligi
Re: bundes
kakav crni lester nećemo u offtopic. pričam o njemačkoj i kako su se svi raspali samo što je moćni karlo stupio na sveto tlo
Kakav derbi danas u bundesligi, hoffenheim protiv herthe krama protiv vedada, hrvatska protiv bosne....boze dragi kakav mec
nowitzki-
2014-04-27
Ovogodišnji hitovi lige 29-godišnji Julian Nagelsmann s Hoffenheimom, talenti iz RB Leipziga i Kovačev Eintracht koji nije izgubio nijednu utakmicu od jakih klubova.
Guest- Guest
Hertha sinoć razvalila Mönchengladbacha. Die Fohlen su u mini krizi rezultata. Nagelsmann danas otkinuo bod Bayernu na Allianz Areni.
Kovač ide prema novoj pobjedi s Eintrachtom.
Kovač ide prema novoj pobjedi s Eintrachtom.
Guest- Guest
Ja sam reko, di krama dodje sve cvijeta...od kad je dosao u leicester (bili zadnji 10 bodova iza predzadnjeg) klub ostao u ligi i sljedece sezone osvojio prvenstvo.....evo sada dosao u hofenheim (isto zadnji zaostaju pun kurac za predzadnjim) i sada bez poraza hitaju ko lud.....tesko pored bayerna prvenstvo uzet ali mogli bi lp izborit
nowitzki-
2014-04-27
sljedeće kolo dortmund-bayern..dortmund ima imperativ pobjede ako se misli uključiti u borbu za naslov
Situacija je toliko loša da Alen nije pušten u svlačionicu gostiju poslije domaćeg poraza od Dortmunda (2-5).
Tu je utakmicu odgledao s tribina, pa se na kraju spustio s tribina kako bi pozdravioMarca Bartru s kojim je igrao u Barceloni. Ali, zaštitar mu nije vjerovao da je on igrač HSV-a.
- Poznajem sve igrače HSV-a, ali ne znam tko si ti - rekao je redar Haliloviću, piše njemački Bild.
Tek poslije reakcije HSV-ove press službe, Alen je dobio dopuštenje ući u svlačionicu Borussije.
Tu je utakmicu odgledao s tribina, pa se na kraju spustio s tribina kako bi pozdravioMarca Bartru s kojim je igrao u Barceloni. Ali, zaštitar mu nije vjerovao da je on igrač HSV-a.
- Poznajem sve igrače HSV-a, ali ne znam tko si ti - rekao je redar Haliloviću, piše njemački Bild.
Tek poslije reakcije HSV-ove press službe, Alen je dobio dopuštenje ući u svlačionicu Borussije.
kakva liga kad tvornica energetskog pića preko vikenda otvori klub i odma borba za naslov
veceras derbi izmedju dva kluba sa sponzorskim imenom , odnosno jedan , pickice dilerske bayer vs rasenballsport
Rasengan Leipzig puca na ligu prvaka vec ove godine
Rasengan Leipzig puca na ligu prvaka vec ove godine
Kakve resurse imaju, ništa čudno...
A kad udju u LP tek ćeš onda vidit koje ce igrače dovest...
;)
A kad udju u LP tek ćeš onda vidit koje ce igrače dovest...
;)
Guest- Guest
messi i modric u RB dolaze odmah , na gol donnarumma , a stoper maloca
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Page 1 of 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 44