bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 44
Page 37 of 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
Re: bundes
Fénix wrote:Bayern nije ispao fer prema Eintrachtu
Kada su ti klošari ispali fer prema bilo kome. Kurve bez trunke morala
Guest- Guest
1991 u onom polufinalu. AugenthalerБраћала wrote:Fénix wrote:Bayern nije ispao fer prema Eintrachtu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:1991 u onom polufinalu. AugenthalerБраћала wrote:Fénix wrote:Bayern nije ispao fer prema Eintrachtu
Kada si ti ciganine skako od sreće
Guest- Guest
Dybala wrote:Ruhrski derbi očekivano odlazi na stranu superiornijega Schalkea 04 .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Dybala wrote:Ruhrski derbi očekivano odlazi na stranu superiornijega Schalkea 04 .
2015-09-13
Borussia Dortmund have agreed terms with Lucien Favre to become their new head coach. (Source: Sky Germany)
End- Posts : 21177
2015-08-25
NAPADAČ Bayer Leverkusena 34-godišnji Stefan Kiessling najavio je odlazak u mirovinu, a igračku karijeru zaključit će ove subote kada u posljednjem kolu Bundeslige njegov klub igra protiv Hannovera.
[size=55][/size]
[size=55][/size]
NAPADAČ Bayer Leverkusena 34-godišnji Stefan Kiessling najavio je odlazak u mirovinu, a igračku karijeru zaključit će ove subote kada u posljednjem kolu Bundeslige njegov klub igra protiv Hannovera.
[size=55][/size]
[size=55][/size]
boze kramaric vodi hoffenhaim u ligu prvaka
nowitzki salje cestitke na kramin lazni facebook profil
nowitzki salje cestitke na kramin lazni facebook profil
Guest- Guest
novo srmocenje hynckesa sreca po njega da ga tjeraju na kraju sezonu da ne ispadne jos veca prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:novo srmocenje hynckesa sreca po njega da ga tjeraju na kraju sezonu da ne ispadne jos veca prevara
Onda ti navijaš za ultra jadan klub kome je ta prevara u 2 utakmice utrpala 7 komada, a nije primila nijedan...
Guest- Guest
cestitke bayernu na novoj tituli. velik i gospodski klub za koji navijaju samo najfiniji ljudi, kao i Juventus
Guest- Guest
Kraj jedne od najlošijih ako ne i najlošije bundesligaške sezone u povijesti natjecanja. Sve je počelo evidentnim padom Bayerna pod Ancelottijem kojeg je Heynckes odmah okrenuo u Bayernovu korist i spasio sezonu, mada bi to izgledalo općenito katastrofa da je glupi Talijan ostao u klubu gdje bi čak neki ŽNJ klubovi došli do šanse za naslov, a Bayern ispao možda u osmini finala LP i naravno u domaćem kupu već u listopadu prošle godine.
Dortmund je propao s teškim promašajem zvanim Bosz i s ovim Stögerom koji ga je naslijedio. Tuchel ih je preskupo stajao, a gubitak određenih igrača isto tako te ovi debelo preplaćeni polovnjaci i prosjeci koje treba potjerati, a takvih je najmanje 50% ako ne i više.
Leipzig totalno strmoglavio i jedva spasio europska natjecanja, Kovačev Eintracht doživio totalan raspad u zadnja 2 mjeseca gdje je danas Stuttgart s pobjedom došao do 7. mjesta koje vodi u EL, a da bi njih izbacili moraju osvojiti Pokal protiv Bayerna u Berlinu.
Ono najbolje i najsvjetlije u ovoj sezoni je konačno ispadanje teškog smeća od kluba zvanog HSV iz Bundeslige otkako se liga 1963. formirala. Konačno se taj škart klub neće više gledati kako svaku godinu se izvlači i spašava u play-offu za ostanak sa svojim teškim glupanima koji ne znaju voditi klub zadnjih 30-ak godina, a mijenjaju trenere više nego itko u povijesti HNL-a. Sad imaju prilike od čiste nule krenuti i potpuno nove temelje graditi.
Dortmund je propao s teškim promašajem zvanim Bosz i s ovim Stögerom koji ga je naslijedio. Tuchel ih je preskupo stajao, a gubitak određenih igrača isto tako te ovi debelo preplaćeni polovnjaci i prosjeci koje treba potjerati, a takvih je najmanje 50% ako ne i više.
Leipzig totalno strmoglavio i jedva spasio europska natjecanja, Kovačev Eintracht doživio totalan raspad u zadnja 2 mjeseca gdje je danas Stuttgart s pobjedom došao do 7. mjesta koje vodi u EL, a da bi njih izbacili moraju osvojiti Pokal protiv Bayerna u Berlinu.
Ono najbolje i najsvjetlije u ovoj sezoni je konačno ispadanje teškog smeća od kluba zvanog HSV iz Bundeslige otkako se liga 1963. formirala. Konačno se taj škart klub neće više gledati kako svaku godinu se izvlači i spašava u play-offu za ostanak sa svojim teškim glupanima koji ne znaju voditi klub zadnjih 30-ak godina, a mijenjaju trenere više nego itko u povijesti HNL-a. Sad imaju prilike od čiste nule krenuti i potpuno nove temelje graditi.
Guest- Guest
treba pod hitno pokupovat sve šta vrijedi u bayern da se kvaliteta pojača
To ćete vi napuhanci iz Premier Broda napraviti kao što to radite zadnjih 7-8 godina. Onda bi možda nešto i ostalo u ligi.
Guest- Guest
Page 37 of 44 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 44