bundes
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 44
Page 19 of 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
Re: bundes
sve to dođe na svoje, krama na klupi a niko uskoro i ne bu tam
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
niko u velikom nizu, u stopu ga prati i pašalić koji treću utakmicu za redom sjedi na klupi, a kale s druge strane jedino može poentirat iz penala kojeg nikako da dosude.
teški dani
teški dani
Guest- Guest
operw wrote:niko u velikom nizu, u stopu ga prati i pašalić koji treću utakmicu za redom sjedi na klupi, a kale s druge strane jedino može poentirat iz penala kojeg nikako da dosude.
teški dani
2015-08-19
Veznjak njemačkog nogometnog prvaka Bayerna i bivši španjolski reprezentativac, 35-godišnji Xabi Alonso najavio je završetak igračke karijere na kraju ove sezone.
"Mislim da je pravo vrijeme za kraj. Uvijek sam želio završiti karijeru prije nego što bude prekasno", rekao je Xabi Alonso.
"Mislim da je pravo vrijeme za kraj. Uvijek sam želio završiti karijeru prije nego što bude prekasno", rekao je Xabi Alonso.
mislio sam da je kramarićmuckodjubre wrote:
2015-08-19
kako je našamarao acmilanmuckodjubre wrote:Veznjak njemačkog nogometnog prvaka Bayerna i bivši španjolski reprezentativac, 35-godišnji Xabi Alonso najavio je završetak igračke karijere na kraju ove sezone.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Bio je dobar u najvećem engleskom klubu, p oslije srednja žalost.
Guest- Guest
Meni je uvjerljivo najbolji bio u Sociedadu i Liverpoolu. U Bayernu je bio teški nepotist od 1.1.2015. na ovamo.muckodjubre wrote:Veznjak njemačkog nogometnog prvaka Bayerna i bivši španjolski reprezentativac, 35-godišnji Xabi Alonso najavio je završetak igračke karijere na kraju ove sezone.
Legenda, igračina samo takva kad se sjetim tih godina. Bayernov dres je trebao obući prije 10-11 godina.
Guest- Guest
teški cigan od igrača i sveta krava kojemu se nakon 20 prekršaja ne smije pokazati žuti karton
End- Posts : 21177
2015-08-25
To mu je sve de Jong naplatija u finalu Svjetskog...End1899 wrote:teški cigan od igrača i sveta krava kojemu se nakon 20 prekršaja ne smije pokazati žuti karton
;)
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/kramaric-je-doktor-nogometa-pogledajte-jedan-od-golova-sezone/955990.aspx
Za jalnog Rajka.
Za jalnog Rajka.
Guest- Guest
čop i kale na aparatima
nek se krama nastavi tako truditi pa će napokon, nakon dinama, igrati u nekom velikom klubu
2015-08-19
Šteta šta Kramarić više ne igra u HNL-u nego tamo nekoj Bundesligi, ali dobro...
Guest- Guest
Page 19 of 44 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 44