Caffe Venus :P
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Caffe Venus :P
To mi je najbrže jutros :P
Razmišljam da danas napravim germknedle, nisam ih dugo radila, a sjećam se da sam bila oduševljena kako su bile fine.
Razmišljam da danas napravim germknedle, nisam ih dugo radila, a sjećam se da sam bila oduševljena kako su bile fine.
Guest- Guest
uuuuu..ovo meni lici na nes vanzemaljsko... ..sto ne znaci da nije ukusno...
Guest- Guest
bogomdani wrote:uuuuu..ovo meni lici na nes vanzemaljsko... ..sto ne znaci da nije ukusno...
To je poznati specijalitet u At.
Zagy, di su najbolji u Wi?
http://www.wien.info/de/einkaufen-essen-trinken/wiener-kueche/rezepte/germknoedel
http://www.stadtbekannt.at/Wiener-Kche-Germkndel/
Guest- Guest
Takve i jesu. Napravila sam ih bila na nagovor, i bila šokirana. Prefine. Ima na coolinarici recepata.
Guest- Guest
Ranjeni medvjed hoće silom ući kroz vrata, a ja s druge strane se opirem i čuvam vrata svom snagom da ne uđe ....probudila sam se umorna
Guest- Guest
Možda ti je nosio meda da lakše izdržiš nadolazeće zimske dane :)
I ja sam sva slomljena zadnjih dana...
I ja sam sva slomljena zadnjih dana...
Guest- Guest
Možda nosi med, al ja ni za med ne otvaram vrata
Pa već sam se pitala di si ti ...
Pa već sam se pitala di si ti ...
Guest- Guest
Postoji li nešto zbog čega bi ipak otvorila vrata? :)
Imala sam dosta posla za rješavati, no prezadovoljna sam ishodima :)
Kako si ti? Sinoć sam škicnula na kratko i vidjela pjesme koje si puštala i poželjela te upitati, upravo postavljeno pitanje :)
Imala sam dosta posla za rješavati, no prezadovoljna sam ishodima :)
Kako si ti? Sinoć sam škicnula na kratko i vidjela pjesme koje si puštala i poželjela te upitati, upravo postavljeno pitanje :)
Guest- Guest
Postoji. Da vidim što mu je s lijevom nogom. Al postoji mogućnost da izgubim život :P Nije mi jasno zašto moja vrata. Vidjela sam da ranjen trči za ovcama pa se vratio na moja vrata
Nakon dugog razdoblja zadovoljstva i super rezultata nastupila žestoka faza sa novim izazovima.
Nakon dugog razdoblja zadovoljstva i super rezultata nastupila žestoka faza sa novim izazovima.
Guest- Guest
Ja sam se na poslu prijavila na casting za vizažista i sad čekam poziv....pokušati ću pa kako bude....to ako uspijem slavim...!
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50