Caffe Venus :P
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Caffe Venus :P
ajde bogati, mrsko mi bilo pisati ime, ovako krace,pragmaticno:)Zagy wrote:dijagram wrote:Sad kad ova kaze da je bas iz ivankova, tamo s pickovca:) tako se zove dio ivankova.mativka wrote:dijagram wrote:Zbilja je bilo opasno tada proci, pijanih i blentavih ljudi kolko oces.
I nakon, i nakon :)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
A....to nemam položeno :Dkic wrote:ja razmišljam uplatiti A kategoriju nekako, se isplati veberu? da preskočim ove manje?
ako ne misliš bježat od murje i vozit malo jači skuter....
...svakako položi.
u biti položi.
2014-12-30
dijagram wrote:Bit ce da su im bitnije neke druge stvari, sto ces kad eto niste principijelne:)mativka wrote:dijagram wrote:a bog te al slabo lovite, pa zar ni ti ne kuzis da sam mislio na tebe zbog prethodnog razgovora? e sunce li vam vase.
Sunce li ti tvoje! Žene mrze kada ih netko naziva ova ili ona...Kako žene uopće padaju na tebe ako ne znaš osnove?!
A, bit će! Očito ne provodiš vrijeme u konstruktivnim razgovorima. Činiš mi se kao građevinar koji napravi ok temelj, a poslije sve kao iz priče vuka i tri prašćića
Guest- Guest
koliko ti imaš kategorija ako se može znati?veber_1 wrote:A....to nemam položeno :Dkic wrote:ja razmišljam uplatiti A kategoriju nekako, se isplati veberu? da preskočim ove manje?
...svakako položi.
u biti položi.
Tvoja slobodna nagadjanja,tipicna zenksa pogreska. Ubijedite same sebe u tko zna sto i po tom se ravnate:)mativka wrote:dijagram wrote:Bit ce da su im bitnije neke druge stvari, sto ces kad eto niste principijelne:)mativka wrote:dijagram wrote:a bog te al slabo lovite, pa zar ni ti ne kuzis da sam mislio na tebe zbog prethodnog razgovora? e sunce li vam vase.
Sunce li ti tvoje! Žene mrze kada ih netko naziva ova ili ona...Kako žene uopće padaju na tebe ako ne znaš osnove?!
A, bit će! Očito ne provodiš vrijeme u konstruktivnim razgovorima. Činiš mi se kao građevinar koji napravi ok temelj, a poslije sve kao iz priče vuka i tri prašćića
E da mi te sucelit s nekom mojom prijateljicom da ti kao zensko objasni tko sam utvari
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Tvoja slobodna nagadjanja,tipicna zenksa pogreska. Ubijedite same sebe u tko zna sto i po tom se ravnate:)
E da mi te sucelit s nekom mojom prijateljicom da ti kao zensko objasni tko sam utvari
Zašto volim virtualu?! Jer me podsjeća na priču kada je jedan policajac, moj poznanik, zaustavio nekog uvaženog lika. Kaže ti ovaj njemu: jel ti znaš tko sam ja?! A ovaj mu odgovara: a, jel vi znate tko sam ja?!
Iskreno, o čemu bi meni tvoja prijateljica mogla pričati?
Guest- Guest
Pa rekao sam, mogla bi ti reci kakav jesam,zasto ne citas sto pisem:)mativka wrote:dijagram wrote:Tvoja slobodna nagadjanja,tipicna zenksa pogreska. Ubijedite same sebe u tko zna sto i po tom se ravnate:)
Zašto volim virtualu?! Jer me podsjeća na priču kada je jedan policajac, moj poznanik, zaustavio nekog uvaženog lika. Kaže ti ovaj njemu: jel ti znaš tko sam ja?! A ovaj mu odgovara: a, jel vi znate tko sam ja?!
Prethodnu dobronamjernu primjedbu samo si preskocila, onu o,...sto se babi snilo ,kako ono ide:)
dijagram-
2015-08-09
B,C, Dkic wrote:koliko ti imaš kategorija ako se može znati?veber_1 wrote:A....to nemam položeno :Dkic wrote:ja razmišljam uplatiti A kategoriju nekako, se isplati veberu? da preskočim ove manje?
...svakako položi.
u biti položi.
za brod ne znam kategoriju, no znam da je do 40 u feetima i 40 ili 50 tona deplasmana.
viličari do 12t
(htio bi položit za helikopter)
2014-12-30
dijagram wrote:Pa rekao sam, mogla bi ti reci kakav jesam,zasto ne citas sto pisem:)mativka wrote:dijagram wrote:Tvoja slobodna nagadjanja,tipicna zenksa pogreska. Ubijedite same sebe u tko zna sto i po tom se ravnate:)
Prethodnu dobronamjernu primjedbu samo si preskocila, onu o,...sto se babi snilo ,kako ono ide:)
Što uopće znači: tipična ženska pogreška? Ako je slobodna, dakle je osobna, a ti ju svrstavaš u određene kontekste. Postoji li za tebe uopće osobna ženska osobnost? Ili je sve ova ili ona?!
Guest- Guest
Nekad davno za traktore je bila F :) ne znam postoji li to jos ili je pod Bveber_1 wrote:B,C, Dkic wrote:koliko ti imaš kategorija ako se može znati?veber_1 wrote:A....to nemam položeno :Dkic wrote:ja razmišljam uplatiti A kategoriju nekako, se isplati veberu? da preskočim ove manje?
...svakako položi.
u biti položi.
za brod ne znam kategoriju, no znam da je do 40 u feetima i 40 ili 50 tona deplasmana.
viličari do 12t
(htio bi položit za helikopter)
dijagram-
2015-08-09
Uvjerenje u nesto sto si same iz Bog zna kojih razloga umisle.mativka wrote:dijagram wrote:Pa rekao sam, mogla bi ti reci kakav jesam,zasto ne citas sto pisem:)mativka wrote:dijagram wrote:Tvoja slobodna nagadjanja,tipicna zenksa pogreska. Ubijedite same sebe u tko zna sto i po tom se ravnate:)
Što uopće znači: tipična ženska pogreška? Ako je slobodna, dakle je osobna, a ti ju svrstavaš u određene kontekste. Postoji li za tebe uopće osobna ženska osobnost? Ili je sve ova ili ona?!
A postoje li za mene zenske osobe,...pa da imalo pratis mogla si zakljuciti da se prilicno druzim sa prilicno zena i da njegujem prije svega ljudsi odnos i,...sve si to mogla poloviti iz dosadasnjih upisa.
Otkud nekome takvo drustvo ako drzi zene takvima kako se tebi pricinjava.
Eto,cinjenice te lako upucuju sto i kako stoje stvari,mog odnosa spram zena.
dijagram-
2015-08-09
mislim da je pod Bdijagram wrote:Nekad davno za traktore je bila F :) ne znam postoji li to jos ili je pod B
2014-12-30
dijagram wrote:Uvjerenje u nesto sto si same iz Bog zna kojih razloga umisle.
Ovo je sasvim dovoljno...
Guest- Guest
Hvala i drugi put:)mativka wrote:dijagram wrote:Uvjerenje u nesto sto si same iz Bog zna kojih razloga umisle.
Ovo je sasvim dovoljno...
dijagram-
2015-08-09
I ja da ti nisi, al sto se moze.mativka wrote:Svakako, uvjerena sam da si shvatio bit
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:I ja da ti nisi, al sto se moze.mativka wrote:Svakako, uvjerena sam da si shvatio bit
Razumljivo je. Ja sam: ona
Guest- Guest
Eto, pogresno,kako sam i mislio.mativka wrote:dijagram wrote:I ja da ti nisi, al sto se moze.mativka wrote:Svakako, uvjerena sam da si shvatio bit
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Eto, pogresno,kako sam i mislio.mativka wrote:dijagram wrote:I ja da ti nisi, al sto se moze.mativka wrote:Svakako, uvjerena sam da si shvatio bit
Bravo za tebe! Bitno je da si mislio
Guest- Guest
Evo,sad bi i tako pokusala, e mati mati.mativka wrote:dijagram wrote:Eto, pogresno,kako sam i mislio.mativka wrote:dijagram wrote:I ja da ti nisi, al sto se moze.mativka wrote:Svakako, uvjerena sam da si shvatio bit
Bravo za tebe! Bitno je da si mislio
Ako te veseli nije problem,meni mozes napisati sto god hoces, necu ni trepnuti.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ako te veseli nije problem,meni mozes napisati sto god hoces, necu ni trepnuti.
A, pa zezam te! Provjeravam granice Samo ono, svrštavanje osoba u istu kategoriju, s tim se ne slažem ...
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50