Caffe Venus :P
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Caffe Venus :P
spavaj dok možeš ;), još ćeš se i naraditi i nadizati ujutro...
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
saljivdija :P
bilo je 6 u osam,jos malo pa cu i rukavice potraziti haha
bilo je 6 u osam,jos malo pa cu i rukavice potraziti haha
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
E upravo to..posto ostavim sirom otvorene prozore,i bude prilicno frisko,nabijem na glavu kukuljicu...night sky wrote:bit će da je noćna kapica
izjutra bude 7-8 stupnjeva..
Guest- Guest
Ah Matthew!!!
Svaki put se topim....i on i ona su odlični a vrhunac je u drami...slicne drame sam ja radila kad sam moga upoznala,predrasude sam imala.....:D
Svaki put se topim....i on i ona su odlični a vrhunac je u drami...slicne drame sam ja radila kad sam moga upoznala,predrasude sam imala.....:D
Guest- Guest
Odlične scene...najbolja mi je ipak na verandi pod kišom...kad vidiš da se bore i ponos pobijedi...i njeno inteligentno odgovaranje tetki njegovoj...i duh njen emancipirani....
Guest- Guest
Zagy wrote:Ah Matthew!!!
Malo drama king/queen u periodu prilagođavanja, pipanja i tako to je off skroz normalno
Inače volim jako Colina Firtha, ali mi je Matthew u P&P naprosto neodoljiv u ovoj svojoj arogantnosti i prikrivenoj ranjivosti..
Guest- Guest
Zagy wrote:Odlične scene...najbolja mi je ipak na verandi pod kišom...kad vidiš da se bore i ponos pobijedi...i njeno inteligentno odgovaranje tetki njegovoj...i duh njen emancipirani....
To je karakter, a istovremeno je ženstvena i nježna.
Ta scena na verandi je ono kad znaš da si u pravu pa pod cijenu života ako treba..
Guest- Guest
Inace obožavam Britance!
Jedi gledala becoming jane?
Kings speech?
Magic in the moonlight?
Kings man?
Kings speech?
Magic in the moonlight?
Kings man?
Guest- Guest
Zagy wrote:Inace obožavam Britance!
Kings speech?
Magic in the moonlight?
Kings man?
Od nabrojenog samo Kings speech
F*uck! Izgleda da samo šljakam zadnjih godina ovo je sad sve na mom popisu
A jesi ti gledala Tess? Sjećam se da sam je gledala kasno i poslije nisam mogla spavati...
Ili ovo :)
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50