Caffe Venus :P
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Caffe Venus :P
dijagram wrote:Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
nakon kaj svršiš i dođeš sebi, odemo na kavu.
samo ti tantriči posvršavaj sve pa se čujemo :D
Zar si vani sad :)
Ne znam zašto sam tebe smjestila u Dalmaciju a moguće da si u inozemstvu, na privremenom radu
Guest- Guest
a jesam.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne loči kada ti škodi.betty.boop wrote:e, rigat cu
E jesi bona pravo fin!
da preforumliram?
naj piti kada ti škodi.
ili
nemoj piti toliko finih koktelčića, vidiš da ti ujutro nije dobro.
2014-12-30
veber_1 wrote:a jesam.dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:ne loči kada ti škodi.betty.boop wrote:e, rigat cu
E jesi bona pravo fin!
da preforumliram?
naj piti kada ti škodi.
ili
nemoj piti toliko finih koktelčića, vidiš da ti ujutro nije dobro.
Nijesi pratio. Njen komentar je bio vezan uz naše prethodne upise haha
Guest- Guest
Ma ti si sva pogubljena:) nisam u inozemstvu, prvi put u zivotu nesto evo radim vani, uskoro kraj i to je to. No, bitnije je da ja tebe smjestim kako spada:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
Ne znam zašto sam tebe smjestila u Dalmaciju a moguće da si u inozemstvu, na privremenom radu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ma ti si sva pogubljena:) nisam u inozemstvu, prvi put u zivotu nesto evo radim vani, uskoro kraj i to je to. No, bitnije je da ja tebe smjestim kako spada:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
Ideš koji kompliment
Vani je inozemstvo
Ne moš ti mene smjestit, nemaš čim
Guest- Guest
Je, htio sam reci, nisam gastarbajter. Nit bio nit cu biti,nit se tako cutim sad, posao ko i drugi samo preko grane. A sa smjestanjem, heh, bilo bi ti finodzepna_venera wrote:dijagram wrote:Ma ti si sva pogubljena:) nisam u inozemstvu, prvi put u zivotu nesto evo radim vani, uskoro kraj i to je to. No, bitnije je da ja tebe smjestim kako spada:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
Ideš koji kompliment
Vani je inozemstvo
Ne moš ti mene smjestit, nemaš čim
dijagram-
2015-08-09
kada mi netko veli da mu se bljuje. il je trudan ili se nalokao.dzepna_venera wrote:
salmonela nije raširena, a najčešće se potruju svi.
2014-12-30
dijagram wrote:
Je, htio sam reci, nisam gastarbajter. Nit bio nit cu biti,nit se tako cutim sad, posao ko i drugi samo preko grane. A sa smjestanjem, heh, bilo bi ti fino
Ne bi mi bilo fino
Imam nekog kom sam vjerna srcem,dušom,tilom samo njemu pripadam.
Guest- Guest
Ajd ne lazi, vjerna si ti ko i ja:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Je, htio sam reci, nisam gastarbajter. Nit bio nit cu biti,nit se tako cutim sad, posao ko i drugi samo preko grane. A sa smjestanjem, heh, bilo bi ti fino
Ne bi mi bilo fino
dijagram-
2015-08-09
veber_1 wrote:kada mi netko veli da mu se bljuje. il je trudan ili se nalokao.dzepna_venera wrote:
Joj, Webers, ti si nekad toliko suptilan i fin da je to za popizdit
Guest- Guest
rekoh juce ..kao radilica od kamiona...dzepna_venera wrote:veber_1 wrote:kada mi netko veli da mu se bljuje. il je trudan ili se nalokao.dzepna_venera wrote:
Guest- Guest
dijagram wrote:Ajd ne lazi, vjerna si ti ko i ja:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Ne bi mi bilo fino
Zašto bi lagala
Guest- Guest
Moje je da te zafrkavam, to si do sad morala uociti . Samo se ti ne daj, drago mi je da vas ima i takvih, barem nekolikodzepna_venera wrote:dijagram wrote:Ajd ne lazi, vjerna si ti ko i ja:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Ne bi mi bilo fino
Zašto bi lagala
dijagram-
2015-08-09
pa samo velim očito.dzepna_venera wrote:
veber-
2014-12-30
dijagram wrote:
Moje je da te zafrkavam, to si do sad morala uociti . Samo se ti ne daj, drago mi je da vas ima i takvih, barem nekoliko
Ima nas, više nego što misliš. Ali sve ovisi o partneru. Ako je on nestabilan u glavi, i emotivno, i šara, onda ni žena takvog ne može poštovati niti mu biti odana.
Dakle, šaraš i tražiš takve koje isto misle ko i ti
Guest- Guest
veber_1 wrote:pa samo velim očito.dzepna_venera wrote:
Ponekad, prije nego se nešto kaže scharf nije loše prethodno riješit probavu
Ovo bi bila očita primjedba, tvojim jezikom
Guest- Guest
Sama si se 'smjestila' i obznanila da o tome nemas pojma. Tvoje misljenje je znaci vrlo vjerojatno potpuno pogresno:) To bi bilo kao da ja objasnjavam kakve su i zasto su takve one vjerne:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Moje je da te zafrkavam, to si do sad morala uociti . Samo se ti ne daj, drago mi je da vas ima i takvih, barem nekoliko
Ima nas, više nego što misliš. Ali sve ovisi o partneru. Ako je on nestabilan u glavi, i emotivno, i šara, onda ni žena takvog ne može poštovati niti mu biti odana.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sama si se 'smjestila' i obznanila da o tome nemas pojma. Tvoje misljenje je znaci vrlo vjerojatno potpuno pogresno:) To bi bilo kao da ja objasnjavam kakve su i zasto su takve one vjerne:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Moje mišljenje je moje i imam pravo na njega, sve dok ga ne promijenim u bolje.
Tvoje mišljenje je tvoje, i sve je u redu. Bogu hvala, različiti smo :)
Guest- Guest
O pravu nitko nije rekao ni slova,samo o tome kako nemas pojma o onome o cemu sama kazes,nemam pojma:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Sama si se 'smjestila' i obznanila da o tome nemas pojma. Tvoje misljenje je znaci vrlo vjerojatno potpuno pogresno:) To bi bilo kao da ja objasnjavam kakve su i zasto su takve one vjerne:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Moje mišljenje je moje i imam pravo na njega, sve dok ga ne promijenim u bolje.
Tvoje mišljenje je tvoje, i sve je u redu. Bogu hvala, različiti smo :)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
O pravu nitko nije rekao ni slova,samo o tome kako nemas pojma o onome o cemu sama kazes,nemam pojma:)
Daj mi molim te copy od te poruke gdje ja govorim da nemam pojma, molim te ne mogu je naći
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50