Caffe Venus :P
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Caffe Venus :P
bogomdani wrote:Day after??betty.boop wrote:e, rigat cu
nope
betty.boop-
2015-01-23
bogomdani wrote:buahahahahaha...e dobar je ovaj...betty.boop wrote:isuse, svetac se zaljubio !
Samo se ti smij kad ti žene nanjuše promjenu vibracije...
Guest- Guest
bogomdani wrote:ihhh generator vibracija...zna zbunjujuce djelovati...
Jesi drukčiji
Guest- Guest
bogomdani wrote:a jesam..vrucina ubi opet...rjesavam se zezancijom..
Aha
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:a jesam..vrucina ubi opet...rjesavam se zezancijom..
Aha
Guest- Guest
betty.boop wrote:e, rigat cu
Ovo mi je mrak post ahahaha tipično dalmoški...
Dobro jutro
Guest- Guest
kao prvo, ja ne locem nego pijuckam !
kao drugo, kakve to veze ima s bilo cim ? :p
betty.boop-
2015-01-23
veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)veber_1 wrote:ne loči kada ti škodi.betty.boop wrote:e, rigat cu
dijagram-
2015-08-09
pomanje ti, pomanje, skodi ljepoti, libidu i kojecemubetty.boop wrote:kao prvo, ja ne locem nego pijuckam !
dijagram-
2015-08-09
kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
nakon kaj svršiš i dođeš sebi, odemo na kavu.
samo ti tantriči posvršavaj sve pa se čujemo :D
veber-
2014-12-30
naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
Zar si vani sad :)
Guest- Guest
veber_1 wrote:ne loči kada ti škodi.betty.boop wrote:e, rigat cu
E jesi bona pravo fin!
Guest- Guest
Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Danas nisam, vec sutra jesam. Zasto, os sa mnom vanka:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:naravno, javim se kad dodjem u lijepu nasu:)veber_1 wrote:kao što vidiš jesam :D.dijagram wrote:veberu jes ziv, ja jos tjedan vani pa me eto u zg. radno ljeto, a 'svrsavam' tocno kad i ove vrucine prestanu.Nije me mazilo vrijeme al tko ga jebe,bas mi je super:)
Ne znam zašto sam tebe smjestila u Dalmaciju a moguće da si u inozemstvu, na privremenom radu
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50