Caffe Venus :P
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Caffe Venus :P
lone_gunman wrote:ovdje prava pustoš otkad svetac dominira,svi drugi ostali bez texta,još da mu daju stavljanje slika(osim stopala)di bi mu bio kraj.. :batman:
Ljuta neka teta :P
Guest- Guest
vidi cuda...bogumdana golisavost nije zabranjena...bogomdani wrote:Dobro pogledaj i onda obrisi...moramo biti ćudoredni...
Guest- Guest
veber_1 wrote:ja nekak više volim taktilno.kic wrote: a ja patim na vizualno
pipkaš ekran?
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:ovdje prava pustoš otkad svetac dominira,svi drugi ostali bez texta,još da mu daju stavljanje slika(osim stopala)di bi mu bio kraj.. :batman:
zapadnjačka božica kali ima puno posla, zato je ljuta :D
2015-08-16
bogomdani wrote:vidi cuda...bogumdana golisavost nije zabranjena...bogomdani wrote:Dobro pogledaj i onda obrisi...moramo biti ćudoredni...
ccc, razlog z ajoš malo se uobraziti...
2015-08-16
uhhhh.bar nema u ruci veliki kuhinjski noz,kao moja bivsa Casna djeva...dzepna_venera wrote:lone_gunman wrote:ovdje prava pustoš otkad svetac dominira,svi drugi ostali bez texta,još da mu daju stavljanje slika(osim stopala)di bi mu bio kraj.. :batman:
Guest- Guest
Ako je svetac tu, recite mu da stavi neki "uradak" na VIP, tamo bre smrtno dosadno... :sprovod:
vis ti to...bijesna skorpija...poanta jest da sam dopustio eskalaciju,morao bih se zestoko braniti,a onda bi odgovarao za tu tuku...ovako sam hrabro usutaao i koji dan pobjegao iz njenog gnijezda...dzepna_venera wrote:Ma da?? Nije valjda sila nečista na tebe nejakog nasrnula nožem?!??
Guest- Guest
Eh, a kad su škorpije atraktivne u krevetu :P ako im se zamjeriš jajca pređu na temperaturu sladoleda :Dbogomdani wrote:vis ti to...bijesna skorpija...poanta jest da sam dopustio eskalaciju,morao bih se zestoko braniti,a onda bi odgovarao za tu tuku...ovako sam hrabro usutaao i koji dan pobjegao iz njenog gnijezda...dzepna_venera wrote:Ma da?? Nije valjda sila nečista na tebe nejakog nasrnula nožem?!??
Guest- Guest
jeee..Morao sam bogomdane Mošnje cuvati...dzepna_venera wrote:Eh, a kad su škorpije atraktivne u krevetu :P ako im se zamjeriš jajca pređu na temperaturu sladoleda :Dbogomdani wrote:vis ti to...bijesna skorpija...poanta jest da sam dopustio eskalaciju,morao bih se zestoko braniti,a onda bi odgovarao za tu tuku...ovako sam hrabro usutaao i koji dan pobjegao iz njenog gnijezda...dzepna_venera wrote:Ma da?? Nije valjda sila nečista na tebe nejakog nasrnula nožem?!??
Guest- Guest
Pa jasno. Stigneš si još pomladak napraviti. Danas su sijedi tateki u modi!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ebi ga.onda sam demode...nis od potomstva...
Zato jer nisi sijed ili zato jer se ne možeš zamisliti biti otac?
Guest- Guest
Dobro de...ne vici...dzepna_venera wrote:Nije doma. Nazovi malo kasnije!
Stanojko wrote:Dobro de...ne vici...dzepna_venera wrote:Nije doma. Nazovi malo kasnije!
Ne vičem!
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50