Caffe Venus :P
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Caffe Venus :P
bogomdani wrote:Od ponuda seksa,do pravno-verbalnih zackoljica...vidljiv napredak...
Jesi vidio ti to, ha što ti je povrijeđen ego.
Guest- Guest
Logika curo,logika. Kazes ti si vjerna i ne pada ti na pamet nesto izvan braka. Vec u narednim porukama objasnjavas kakve su osobe oni koji cine to sto ti nikad ne cinis. Kao da ja kazem,musko sam al cu tebi pricati kako je to imati mjesecnicu:) Ja o tom nemam pojma ,a ni ti o seksu izvan bracne postelje..dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
O pravu nitko nije rekao ni slova,samo o tome kako nemas pojma o onome o cemu sama kazes,nemam pojma:)
Daj mi molim te copy od te poruke gdje ja govorim da nemam pojma, molim te ne mogu je naći
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Logika curo,logika. Kazes ti si vjerna i ne pada ti na pamet nesto izvan braka. Vec u narednim porukama objasnjavas kakve su osobe oni koji cine to sto ti nikad ne cinis. Kao da ja kazem,musko sam al cu tebi pricati kako je to imati mjesecnicu:) Ja o tom nemam pojma ,a ni ti o seksu izvan bracne postelje..dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
O pravu nitko nije rekao ni slova,samo o tome kako nemas pojma o onome o cemu sama kazes,nemam pojma:)
Daj mi molim te copy od te poruke gdje ja govorim da nemam pojma, molim te ne mogu je naći
Nemaš mjesečnicu, veliš. Jesi provjerio hormonalnu sliku
Guest- Guest
Nisam, nikad ne idem doktoru, to je za vas slabice:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Logika curo,logika. Kazes ti si vjerna i ne pada ti na pamet nesto izvan braka. Vec u narednim porukama objasnjavas kakve su osobe oni koji cine to sto ti nikad ne cinis. Kao da ja kazem,musko sam al cu tebi pricati kako je to imati mjesecnicu:) Ja o tom nemam pojma ,a ni ti o seksu izvan bracne postelje..dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nisam, nikad ne idem doktoru, to je za vas slabice:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Logika curo,logika. Kazes ti si vjerna i ne pada ti na pamet nesto izvan braka. Vec u narednim porukama objasnjavas kakve su osobe oni koji cine to sto ti nikad ne cinis. Kao da ja kazem,musko sam al cu tebi pricati kako je to imati mjesecnicu:) Ja o tom nemam pojma ,a ni ti o seksu izvan bracne postelje..dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Odgovoran čovjek vodi računa o svom duhu i o tijelu :)
Dobro si me podsjetio. Sutra ću dogovoriti besplatni sistematski, da se iščekiram.
Guest- Guest
Cuj odgovoran. Zdrav covjek ne hoda po doktorima, stovise lijeci druge, zraci, usrecuje.dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Nisam, nikad ne idem doktoru, to je za vas slabice:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Logika curo,logika. Kazes ti si vjerna i ne pada ti na pamet nesto izvan braka. Vec u narednim porukama objasnjavas kakve su osobe oni koji cine to sto ti nikad ne cinis. Kao da ja kazem,musko sam al cu tebi pricati kako je to imati mjesecnicu:) Ja o tom nemam pojma ,a ni ti o seksu izvan bracne postelje..dzepna_venera wrote:dijagram wrote:
Dobro si me podsjetio. Sutra ću dogovoriti besplatni sistematski, da se iščekiram.
Sam ti idi, bude li guzva znaj da ja nisam krivac:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Cuj odgovoran. Zdrav covjek ne hoda po doktorima, stovise lijeci druge, zraci, usrecuje.dzepna_venera wrote:
Vi prosvijetljeni moguće imate zdravije tijelo od nas smrtnika koji smo podložni zakonima fizike
Kad moj Sveti prođe meni lijepom dlakavom rukom preko grudi, ja se sva naježim od miline, što mogu tijelo mi je reaktivno. Trebam ga održavati zdravim, ta nisam svemoguća.
Guest- Guest
Nisam znao da se zdravlje odrzava pohodjenjem doktora. Mislio sam da su dovoljni dobri geni,zdrav zivot,zdrave navike,kondicija,prehrana, puno seksa i slicne stvari:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Cuj odgovoran. Zdrav covjek ne hoda po doktorima, stovise lijeci druge, zraci, usrecuje.dzepna_venera wrote:
Vi prosvijetljeni moguće imate zdravije tijelo od nas smrtnika koji smo podložni zakonima fizike
Kad moj Sveti prođe meni lijepom dlakavom rukom preko grudi, ja se sva naježim od miline, što mogu tijelo mi je reaktivno. Trebam ga održavati zdravim, ta nisam svemoguća.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nisam znao da se zdravlje odrzava pohodjenjem doktora. Mislio sam da su dovoljni dobri geni,zdrav zivot,zdrave navike,kondicija,prehrana, puno seksa i slicne stvari:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Cuj odgovoran. Zdrav covjek ne hoda po doktorima, stovise lijeci druge, zraci, usrecuje.dzepna_venera wrote:
Ti možeš sam sebi izvaditi krvnu sliku? Gurneš si prst i pregledaš prostatu? Locirao si sve gene, svakom si dao ime, broj? Nemaš nijedan emotivni šok pospremljen u svom tijelu? Seks doživljavaš kao pražnjenje ili punjenje? Prehrana ti je kakva?
E pa sad...
Guest- Guest
Zasto bih si vadio krv? Sto je tebi. Zdravi ljudi ne idu bezveze lijecniku, imam 50 i bio sam tri puta ,nakon svakog ranjavanja u ratu. Nakon obrade izlazio sam isti dan ili naredni iako su se protivili i kanili me drzati u bolnici zbog tezine ozljeda. Lijecio sam se u vojnoj bazi,previjali me suborci. To je sve sto se tice doktora. Zdrav sam, lijep,zgodan,potentan,poletan,radim ko konj, osjecam se mladim u svakom pogledu. Sto cu ja kod dr? Ovo ostalo, vec sam ustanovio da o tom ne znas nista jer nisi u djiru pa nema svrhe da ti pokusavam objasnjavati:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Nisam znao da se zdravlje odrzava pohodjenjem doktora. Mislio sam da su dovoljni dobri geni,zdrav zivot,zdrave navike,kondicija,prehrana, puno seksa i slicne stvari:)dzepna_venera wrote:dijagram wrote:Cuj odgovoran. Zdrav covjek ne hoda po doktorima, stovise lijeci druge, zraci, usrecuje.dzepna_venera wrote:
Ti možeš sam sebi izvaditi krvnu sliku? Gurneš si prst i pregledaš prostatu? Locirao si sve gene, svakom si dao ime, broj? Nemaš nijedan emotivni šok pospremljen u svom tijelu? Seks doživljavaš kao pražnjenje ili punjenje? Prehrana ti je kakva?
E pa sad...
dijagram-
2015-08-09
Samo da pozdravim dijagrama..:)
Aloha:D
2014-04-12
a mene tko jebe?maggie13 wrote:Samo da pozdravim dijagrama..:)
tccc....
veber-
2014-12-30
Danas pauza, ujutro na posao, al malo se razbacim ovdje, simultanka, sto ti je 'iperaktivnost a?maggie13 wrote:Samo da pozdravim dijagrama..:)
dijagram-
2015-08-09
Sve znam..zvuci poznato :D
Samo ti..dok tijelo sluzi, duha ima napretek..;P
2014-04-12
Nadam se jos 50, onda zadnju trecinu mogu u mirovinu:)maggie13 wrote:Sve znam..zvuci poznato :D
dijagram-
2015-08-09
haha,i onda ces ti radit..:Ddijagram wrote:Nadam se jos 50, onda zadnju trecinu mogu u mirovinu:)maggie13 wrote:Sve znam..zvuci poznato :D
2014-04-12
zadnju trecinu necu, onako, pomalo,umirovljenicki al da ostane u formi:)maggie13 wrote:haha,i onda ces ti radit..:Ddijagram wrote:Nadam se jos 50, onda zadnju trecinu mogu u mirovinu:)maggie13 wrote:Sve znam..zvuci poznato :D
dijagram-
2015-08-09
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50