M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 5 of 26
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
kolerik wrote:Dobro, da ne ispadnem prestrog, ima vrlo melodican glas i pravilno disanje.
znaci moze na talent show s nekom uspjesnicom od benda
kurac od ovce
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Popapati ce te zavist.crvenkasti wrote:Koja budala, reklamira sam sebe.
Imali veće bijede?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle idem sa prvim predavanjem: Janjevci nisu Hrvati.Iknar je gay wrote:Mišak bi trebao napraviti emisiju i ugostiti Zrinku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
JANJEVCI (NI)SU HRVATI
Dobro veče i dobro nam došli.... Hvala,hvala! U ovoj drugoj seriji predavanja glavna tema biti će Janjevci. Tajanstveni narod....Ljudi koji su nam poznati po tome što ljeti prodaju džindžurije po štandovima. Hrvati sa Kosova,koji su poznati pod nazivom najstarije hrvatske dijaspore,a koji pod tim imenom nesmetano djeluju već skoro 50 godina.
Dobro veče i dobro nam došli.... Hvala,hvala! U ovoj drugoj seriji predavanja glavna tema biti će Janjevci. Tajanstveni narod....Ljudi koji su nam poznati po tome što ljeti prodaju džindžurije po štandovima. Hrvati sa Kosova,koji su poznati pod nazivom najstarije hrvatske dijaspore,a koji pod tim imenom nesmetano djeluju već skoro 50 godina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
gospodine jastreb, zašto ste ponijeli pivo u studio, nije vam ovo dućan "Ličani - svi i svuda", i mogli bi ste gledati više u kameru jer vidim da lurkate na mobitelu krajina force forum, ne mojte prepisivati lajv smo!
Moram primjetiti da si imao lijepu kravatu.marcellus wrote:provocator wrote:Daj si reda...
Vrsni novinarčiću.
daj si šamar da se resetiraš
ma daj...kaj god... oni su podrijetlom iz Dubrovnika.jastreb wrote:Dakle idem sa prvim predavanjem: Janjevci nisu Hrvati.Iknar je gay wrote:Mišak bi trebao napraviti emisiju i ugostiti Zrinku.
:DIndulge wrote:gospodine jastreb, zašto ste ponijeli pivo u studio, nije vam ovo dućan "Ličani - svi i svuda", i mogli bi ste gledati više u kameru jer vidim da lurkate na mobitelu krajina force forum, ne mojte prepisivati lajv smo!
2014-04-12
Nisam imal želudac marcellusa tak dugo gledati, mislim na trajanje emisije, pa me zanima jel možda marčelo svekolikoj hrvatskoj javnosti pojasnio kako se to točno bira predsjednik SAD? Ako je netko odgledao do kraja i zna odgovor na moje pitanje bit ću mu zahvalan na odgovoru.
marcellus wrote:nu me
repriza danas na na mreži tv od 14:30
prošli put je neko tražio da najavim kad sam na tv, a ja opet zaboravio, pa bar reprizu
Imao sam vremena pogledati...vrlo dobro, s velikom većinom se slažem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sasvim ok
2014-04-19
Kuku Marc,i oslabio si puno.. ..potpuno si se izgubio u sakou..
Guest- Guest
Ok marc, no kako sam ti najavio za ameriku ne odlučuju glasači o izborima i pobjediti će kurva ma koliko mi bili protiv nje.epikur37 wrote:marcellus wrote:nu me
repriza danas na na mreži tv od 14:30
prošli put je neko tražio da najavim kad sam na tv, a ja opet zaboravio, pa bar reprizu
Imao sam vremena pogledati...vrlo dobro, s velikom većinom se slažem.
Guest- Guest
Pobijedit će naši, kako god okreneš.
Antipatičnog li čovjeka.
crvenkasti-
2014-04-17
Ditto. Tko je onaj lik koji je intervjuiral trolla, muke te Isusove?provocator wrote:Nisam imal želudac marcellusa tak dugo gledati, mislim na trajanje emisije, pa me zanima jel možda marčelo svekolikoj hrvatskoj javnosti pojasnio kako se to točno bira predsjednik SAD? Ako je netko odgledao do kraja i zna odgovor na moje pitanje bit ću mu zahvalan na odgovoru.
Sto se odgovora tice - marcellus ima inside information. Ipak mu je zena ziv'la u Americi.
Guest- Guest
Ti pravac Madjarska pa razvaljuj i razbijaj per capita.kaja wrote:Popapati ce te zavist.crvenkasti wrote:Koja budala, reklamira sam sebe.
Imali veće bijede?
Guest- Guest
da, ono kao wictor-wictoria.Indulge wrote:nesto izmedju?
Guest- Guest
Page 5 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 5 of 26