M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 15 of 26
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
ajmo svetac...sad daj sliku i sve nas demantiraj da lažeš
Guest- Guest
ne kuzim u cemu je bed,imati dobro izdefinirano tijelo..?nije to neka njukova znanost.,.radi,kreci se puno,malo treniraj puno plivaj,jedi najfinije,..koji vam qrc..kao da sam rekao da imam pimpeka od 30 cenata i svi traze sliku..
u svojim 20 tim sam radio puno kao bajustelac,izdefinirao se jos tada,sve ostalo je odrzavanje..bog sa vama,kao sumnjicave bake...Bog s vama..
u svojim 20 tim sam radio puno kao bajustelac,izdefinirao se jos tada,sve ostalo je odrzavanje..bog sa vama,kao sumnjicave bake...Bog s vama..
Guest- Guest
necu dati sliku...izgubili bi onda smisao postojanja na forumu...Noor wrote:ajmo svetac...sad daj sliku i sve nas demantiraj da lažeš
Guest- Guest
sweti, nisi dovoljno guzat ni sisat. ne daj sliku!bogomdani wrote:e nego je odmotao i pojeo...Noor wrote:bogomdani wrote:haj haj,lajnusni jedni,ne morate vjerovati..par forumasica zna kako izgčledam i bez dekapitiranja,i zadovoljan sam reakcijama..nemam sto dokazivati vise
Guest- Guest
bogomdani wrote:i ti bi moj torzo...mhhh....kofein wrote:bogomdani wrote:haj haj,lajnusni jedni,ne morate vjerovati..par forumasica zna kako izgčledam i bez dekapitiranja,i zadovoljan sam reakcijama..nemam sto dokazivati vise
De sliku. Ne melji izgovore. Ako izgledaš ko traktor Tomo Vinković , jedino onda nemoj.
Sad se izvlačiš na to da bih te ja jebavo? Ne bih, naravno. Nisam peder. Stavljaš slije frajera, pa tvrdiš da si isti on.... hehhe
Guest- Guest
bes mi sve,uslikat cu svog Kitonju,staviti,i nek mu se dive....wiktoriwictorija wrote:sweti, nisi dovoljno guzat ni sisat. ne daj sliku!bogomdani wrote:e nego je odmotao i pojeo...Noor wrote:bogomdani wrote:haj haj,lajnusni jedni,ne morate vjerovati..par forumasica zna kako izgčledam i bez dekapitiranja,i zadovoljan sam reakcijama..nemam sto dokazivati vise
Guest- Guest
bogomdani wrote:necu dati sliku...izgubili bi onda smisao postojanja na forumu...Noor wrote:ajmo svetac...sad daj sliku i sve nas demantiraj da lažeš
tebi je smisao foruma mjesto na kojem možeš neograničeno lagati.
to znamo.
a znamo i to da nisi jedini takav. ima jedan koji ti je uz rame.
Guest- Guest
jedan , sta jedan kru te yebo, ima nas hrpaNoor wrote:bogomdani wrote:necu dati sliku...izgubili bi onda smisao postojanja na forumu...Noor wrote:ajmo svetac...sad daj sliku i sve nas demantiraj da lažeš
tebi je smisao foruma mjesto na kojem možeš neograničeno lagati.
to znamo.
a znamo i to da nisi jedini takav. ima jedan koji ti je uz rame.
mladjahne turkinje kad proseta po motaznim halama mu se bacaju pred noge a drugi misle da se klanjaju alahu :DNoor wrote: Conan Manager
Homo kompjuteraš, bome...kolerik wrote:Inace najteza stvar koja postoji u bazenu jest uzeti vaterpolo loptu sa povrsine vode i odignuti. Ne potkopati i podignuti, nego bas zabiti kandze u loptu i odignuti sa povrsine.
Probajte, treba strahovita snaga svih misica do ramena. Zakucati loptu u sutu u mrezu je igrarija nakon toga.
Kermit-
2014-04-17
Norchi, normalno da se ljudi razlikuju, nismo svi jednako jaki ni brzi ni mladi, itd.Noor wrote:kolerik wrote:Ima ih sasvim dovoljno za dvije vaterpolo ekipe sa klupama za izmjene.Noor wrote:kolerik wrote:Ne znam, nisam nikada razaznao od dima jesu li uopce ljude ili vanzemaljci.Noor wrote:
ne, sada je bitno kako izgledaju. odgovori iskreno.
Sudeci po mailovima i khm specificnoj komunikaciji, lako moguce ovo drugo :)
aha...znači, ipak nisu prezgodni jedri vaterpolisti, prekrasnih izduženih mišića, napetog tonusa
ok
ne mantaj me...ima ih možda brojčano, ali u masi njih 3 nije dovoljno za jednog od vas
Ali jbg za vaterpolo ipak trebaju nekakve predispozicije. Znam na kakav model ''kompjutorasa'' mislis, takav ni ne ulazi u bazen ak mu voda nije do kicice.
Uostalom, ti rahiticni su uglavnom isli na Filozofski, Umjetnicku akademiju (iako je jedan fenomenalan kosarkas tamo!), na FER i PMF idu decki razlicitih dimenzija. Uglavnom ih muci vise debljina nego rahiticnost, barem ovih dana ;)
Guest- Guest
Utrine, popodnevni termini, pa kampirajte :)M wrote:Noor wrote:M wrote:kolerik wrote:Hvala Noorchi. :DNoor wrote:
ovo zadnje - jako teško :)
to su sve mahom zakržljale spodobe, nerazvijene mišićne mase i prozirnog tena.
bidanje takvima nit je na umu nit imaju za to vremena.
Uvijek si dobrodosla na nasu vaterpolo tekmu.
ocu i ja, e !
moraš mu prvo reć' da je zakržljavko prozirnog tena
on ce se valjda sam izjasnit :p
Uz to treniram i judo, a kosarku jos uvijek igram kad stignem. Ili kad me Neve posalje :)
Prva ljubav zaborava nema...
Guest- Guest
asilovski wrote:Homo kompjuteraš, bome...kolerik wrote:Inace najteza stvar koja postoji u bazenu jest uzeti vaterpolo loptu sa povrsine vode i odignuti. Ne potkopati i podignuti, nego bas zabiti kandze u loptu i odignuti sa povrsine.
Probajte, treba strahovita snaga svih misica do ramena. Zakucati loptu u sutu u mrezu je igrarija nakon toga.
Asila, koji je tebi danas? Nesto se fkt vozis oko ceste.
Guest- Guest
kolerik wrote:Utrine, popodnevni termini, pa kampirajte :)M wrote:Noor wrote:M wrote:kolerik wrote:
Hvala Noorchi. :D
Uvijek si dobrodosla na nasu vaterpolo tekmu.
ocu i ja, e !
Uz to treniram i judo, a kosarku jos uvijek igram kad stignem. Ili kad me Neve posalje :)
uh
ne cini mi se usput :)
betty.boop-
2015-01-23
Ma svetac ja si ipak mislim da curkama okacim tvoju sliku...nije bas okej, ali kad su ljubopitljive, mislim da se ne bus naljutil. ;)
Guest- Guest
M wrote:kolerik wrote:Utrine, popodnevni termini, pa kampirajte :)M wrote:Noor wrote:M wrote:
ocu i ja, e !
uh
Judo ti je Donji grad, ali to mora bit dosadno gledati...
Kosarku igram gdje god stignem, svi meridijani i paralele. :)
Guest- Guest
kolerik wrote:M wrote:kolerik wrote:Utrine, popodnevni termini, pa kampirajte :)M wrote:Noor wrote:
uh
Judo ti je Donji grad, ali to mora bit dosadno gledati...
Kosarku igram gdje god stignem, svi meridijani i paralele. :)
eto, ako nam se ikad pogode koordinate, doletim na tekmu ! :D
betty.boop-
2015-01-23
M wrote:
More, igras u reketu, ja pucam izvana. :)
Guest- Guest
kolerik wrote:M wrote:
More, igras u reketu, ja pucam izvana. :)
pardon, dolazim gledat :p
betty.boop-
2015-01-23
Page 15 of 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 15 of 26