M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 2 of 26
Page 2 of 26 • 1, 2, 3 ... 14 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
najvazniji je osjecaj zadovoljstva, nema veze realan ili ne..nisi ti ni glup 8-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
zar nisi upravo napisao da ti je najdraze kad nekoga uvjeris da sve znas, a zapravo nista ne znas ?! :0)
Čak nije ni bitno jesam li ga stvarno uvjerio. Dovoljno je da sam sebe uvjerim da mi on vjeruje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:zar nisi upravo napisao da ti je najdraze kad nekoga uvjeris da sve znas, a zapravo nista ne znas ?! :0)crvenkasti wrote:Odakle mu samo ta hrabrost i bezobrazluk da priča, piše i uvjerava druge u ono o čemu evidentno ne zna puno?
Odakle mu smjelost da nastavi nakon što se stotinu puta uvjerio da je pričao gluposti?
Divim se takvim ljudima. Meni svaka mrvica prljavštine smeta, a on, po vlastitiom priznanju, profesionalno sere.
Da bi druge uvjerio da sve znaš najprije moraš samoga sebe uvjeriti da sve znaš a budalama je to dato budale čak ni ne moraju sebe uvjeravati da sve znaju jer budale znaju sve to im je urođeno.
Guest- Guest
upadne mi u oci.maggie13 wrote:k'o modni macak si :Dveber wrote:kaj se ti smijes?maggie13 wrote::Dveber wrote:slijedeci put daj meni da ti kravatu svezem, pogledaj si cvor!
a i kosulja ti neoglacana
nemamo dress code u firmi pa hodam u radnom odjelu ili trenirci
2014-12-30
marc, imas
odmjereno izreceno, a ovi forumski drkosi nek sisaju sisu :D
iako se ne slazem s nekim tvojima gledistima svezi glede domacijeh prostora, medjunarodna konstelacija ti je odmjerena i na mjestu
odmjereno izreceno, a ovi forumski drkosi nek sisaju sisu :D
iako se ne slazem s nekim tvojima gledistima svezi glede domacijeh prostora, medjunarodna konstelacija ti je odmjerena i na mjestu
Realno.
2014-04-14
Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
Ovo se vec zove sloboda medija a ne tipa oni orkestarski sa Zapada, sto sviraju kako im dirigent pokaze.
Ovo se vec zove sloboda medija a ne tipa oni orkestarski sa Zapada, sto sviraju kako im dirigent pokaze.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
Pohvale Marcellusu na ovome nastupu.
Da citiram Njegoša :
"Mićunović (Holjevac) i zbori i tvori!"
Da citiram Njegoša :
"Mićunović (Holjevac) i zbori i tvori!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
crvenkasti wrote:Koja budala, reklamira sam sebe.
Imali veće bijede?
Postaješ medijska zvijezda ;) pogledam baš uz kavu.
Guest- Guest
Marčelo, si obrijal one ružne zulufe? Joj kak si gadan bio a i ona tvoja bulinka s onom masnom kosom.
Raja na forumu je počela da se pali i žari.Starhemberg wrote:Postaješ medijska zvijezda ;)
debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:ajde valjda će biti nekakav link za nas što ćemo u prirodu popodne...
ovo na YT nije to ?
ae to je
provocator wrote:Marčelo, si obrijal one ružne zulufe? Joj kak si gadan bio a i ona tvoja bulinka s onom masnom kosom.
goni se u pičku materinu
Svi u pola 3 ispred TV i da se navija. Jedni protiv a drugi za. Posle reprize svi na forum i da padne peglanje.
Pa imaš ovdje emisiju. Ja sam je danas odslušao.dzango wrote:Svi u pola 3 ispred TV i da se navija. Jedni protiv a drugi za. Posle reprize svi na forum i da padne peglanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mrzi me da gledam. Ja ću da palim vatru sa strane.jastreb wrote:Pa imaš ovdje emisiju. Ja sam je danas odslušao.dzango wrote:Svi u pola 3 ispred TV i da se navija. Jedni protiv a drugi za. Posle reprize svi na forum i da padne peglanje.
Leviathan2 wrote: ouch
na što je ovo komentar, na ovom forumu ako nije citat ne vidim na što je odgovoreno... (kiki, ako to možeš stavit...)
No, no... Tisi ipak intelektualac i vrsni novinar i kakav je to rječnik, prosim te lepo?marcellus wrote:provocator wrote:Marčelo, si obrijal one ružne zulufe? Joj kak si gadan bio a i ona tvoja bulinka s onom masnom kosom.
goni se u pičku materinu
provocator wrote:No, no... Tisi ipak intelektualac i vrsni novinar i kakav je to rječnik, prosim te lepo?marcellus wrote:provocator wrote:Marčelo, si obrijal one ružne zulufe? Joj kak si gadan bio a i ona tvoja bulinka s onom masnom kosom.
goni se u pičku materinu
adekvatan tvom upisu
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 2 of 26