M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 3 of 26
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
provocator wrote:No, no... Tisi ipak intelektualac i vrsni novinar i kakav je to rječnik, prosim te lepo?marcellus wrote:provocator wrote:Marčelo, si obrijal one ružne zulufe? Joj kak si gadan bio a i ona tvoja bulinka s onom masnom kosom.
goni se u pičku materinu
adekvatan tvom upisu
marcellus- Posts : 45996
2014-04-16
Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim marginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.Serbinho-3 wrote:Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
Ovo se vec zove sloboda medija a ne tipa oni orkestarski sa Zapada, sto sviraju kako im dirigent pokaze.
Last edited by Iknar je gay on 29/10/2016, 14:13; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hej,tebe baš čekam.Iknar je gay wrote:Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim maginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.Serbinho-3 wrote:Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
Ovo se vec zove sloboda medija a ne tipa oni orkestarski sa Zapada, sto sviraju kako im dirigent pokaze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa evo me.jastreb wrote:Hej,tebe baš čekam.Iknar je gay wrote:Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim maginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.Serbinho-3 wrote:Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
2015-07-23
Daj si reda...
Vrsni novinarčiću.
Vrsni novinarčiću.
Iknar je gay wrote:Pa evo me.jastreb wrote:Hej,tebe baš čekam.Iknar je gay wrote:Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim maginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.Serbinho-3 wrote:Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13044p60-huda-jama-predsjednica-i-pahor-ekskluzivno-za-jutarnji-ocekujemo-da-ovaj-dan-proe-bez-tenzija-mirno-i-dostojanstveno
Na ovoj i stranici ispred nje,ja sam onom ludom Lobi rekao kako si ti tvorac one karikature o Brozu vampiru,a onda je on rekao da je to uradak nekog hrvatsko-talijanskog umjetnika.
Pa pogledaj malo i izreci sud.
2014-04-22
debotoijusto wrote:nemam vremena gledati
bude mi @crvenkasti sazeo
naravno, krelac poput tebe najvoli kad mu čedo da instrukcije
ili ante tomić, što je isto
Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:Iknar je gay wrote:Pa evo me.jastreb wrote:Hej,tebe baš čekam.Iknar je gay wrote:Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim maginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.Serbinho-3 wrote:Dobro, posteno i direktno in your face o Hilari.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13044p60-huda-jama-predsjednica-i-pahor-ekskluzivno-za-jutarnji-ocekujemo-da-ovaj-dan-proe-bez-tenzija-mirno-i-dostojanstveno
Na ovoj i stranici ispred nje,ja sam onom ludom Lobi rekao kako si ti tvorac one karikature o Brozu vampiru,a onda je on rekao da je to uradak nekog hrvatsko-talijanskog umjetnika.
2015-07-23
Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:Iknar je gay wrote:Pa evo me.jastreb wrote:Hej,tebe baš čekam.Iknar je gay wrote:
Pa ne znam baš.Vjerojatno i na zapadu možeš čuti alternativno mišljenje u nekim maginarnim medijima.I kod nas ovi glavni mediji pušu u isti rog.
2014-04-22
provocator wrote:Daj si reda...
Vrsni novinarčiću.
daj si šamar da se resetiraš
Dobar dio moje kolekcije trajno je nestao kad mi je Gromovnik spržio laptop,a nešto sam našao po internetu.Čak sam jednu sliku našao na nekoj kineskoj stranici.jastreb wrote:Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:Iknar je gay wrote:Pa evo me.jastreb wrote:
Hej,tebe baš čekam.
2015-07-23
koji ste vas dvojica trupine i idioti,za ne biliitjastreb wrote:Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:Iknar je gay wrote:Pa evo me.jastreb wrote:
Hej,tebe baš čekam.
2014-12-30
A šta si se ti nameračio na nas dva ? Nismo ti mi krivi šta su tvoji izgubili rat.veber wrote:koji ste vas dvojica trupine i idioti,za ne biliitjastreb wrote:Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:Iknar je gay wrote:
Pa evo me.
2015-07-23
marcellus wrote:Leviathan2 wrote: ouch
na što je ovo komentar, na ovom forumu ako nije citat ne vidim na što je odgovoreno... (kiki, ako to možeš stavit...)
levi nije citirao nikog, nemam pojma na kog se referira..
inače, koliko traje emisija, ne mogu sad gledati?
Oba rata.Iknar je gay wrote:A šta si se ti nameračio na nas dva ? Nismo ti mi krivi šta su tvoji izgubili rat.veber wrote:koji ste vas dvojica trupine i idioti,za ne biliitjastreb wrote:Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.jastreb wrote:
2014-04-22
I opet će ako bude sreće,samo ovaj put rat će izgubit preko kurca,jer muslići krešu Švabice dok trblave Švabe trču za ''ojrom'' ili se oblokaju pivom.jastreb wrote:Oba rata.Iknar je gay wrote:A šta si se ti nameračio na nas dva ? Nismo ti mi krivi šta su tvoji izgubili rat.veber wrote:koji ste vas dvojica trupine i idioti,za ne biliitjastreb wrote:Okay,Iknar je gay.Iknar je gay wrote:
Ne,nisam autor te,ali sam imao jednu jako sličnu i vjerujem kako sam godinam ranije napravio nego što je nastala ova.Možda mu je poslužila za inspiraciju.
2015-07-23
Kao što Švabe gube na nekom širem globalnom nivou,mi gubimo na nekom lokalnom balkanskom nivou. Jer ako malo ljeti pogledaš mjesta na hrvatskoj obali i otočadi,onda ćeš vidjeti da se svi iole istaknutiji i manje istaknutiji objekti nalaze u rukama kosovsko-rugovske populacije.Iknar je gay wrote:
I opet će ako bude sreće,samo ovaj put rat će izgubit preko kurca,jer muslići krešu Švabice dok trblave Švabe trču za ''ojrom'' ili se oblokaju pivom.
2014-04-22
marcellus wrote:debotoijusto wrote:nemam vremena gledati
bude mi @crvenkasti sazeo
naravno, krelac poput tebe najvoli kad mu čedo da instrukcije
ili ante tomić, što je isto
Gle budala još ne zna da sam ja Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
kic wrote:marcellus wrote:Leviathan2 wrote: ouch
na što je ovo komentar, na ovom forumu ako nije citat ne vidim na što je odgovoreno... (kiki, ako to možeš stavit...)
levi nije citirao nikog, nemam pojma na kog se referira..
inače, koliko traje emisija, ne mogu sad gledati?
40 min s reklamama
šit ja sad baš pogledao, ono što govorim je ok, ono kako govorim nije
inače se na tv u pravilu više koncentriram na to kako govorim (jer to je ono što prolazi, nikog nije briga što govoriš)
ovaj put sam više pazio što ću reći pa zvučim zapravo grozno
kic wrote:
levi nije citirao nikog, nemam pojma na kog se referira
ma mislio sam da se može vidjet na koji post je odgovoreno, ono neki gumbić link nešto
hmm,nešt mi u svemu tome fali
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 3 of 26