M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 26 of 26
Page 26 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
dzango wrote:Za neurednost se slažem. Za kilograme, ne. Ne moraju svi biti mršavi i imali savršenu liniju. Kakva je to glupost? To ne bi bilo ni normalno.Eva wrote:Recimo Vesna Pusić je uvijek s masnom kosom i to je degutantno, uz to non stop je i šmrkljava, nek sredi te sinuse ili nek se umirovi.dzango wrote:Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:
Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.
A kile se daju držat pod kontrolom, sam treba discipline. Nema večere i moraš vježbat.
Šta je???....kile...a?
Guest- Guest
koliko se sjecam, nepozvan u trapkama bio...Dread_Pirate_Roberts wrote:dobro da kod mene nisi u manduri dosel...veber wrote:i ne zajeavaj, tebi na svadbi bio sam u odjelu, cak sam i prsluk imao
2014-12-30
Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
mrincredible-
2014-04-16
Marcel, iduci put kod blentonke. Vidim da i ona radi na Mreza tv. Da jos nesta. Sraf, saraf , koliko ja znam nije srpski vec iskvareni germanizam. Vijak je hrvatski ali se jos kaze srafati sarafati i sl umjesto vijaciti, vijati???? Sarafati je kolektivni izraz i za odvijanje i zavijanje sta bi bilo isprano.
2014-04-14
Kod nas se još kaže i vida. A šrafciger zovu "kacavida".abraham wrote:Marcel, iduci put kod blentonke. Vidim da i ona radi na Mreza tv. Da jos nesta. Sraf, saraf , koliko ja znam nije srpski vec iskvareni germanizam. Vijak je hrvatski ali se jos kaze srafati sarafati i sl umjesto vijaciti, vijati???? Sarafati je kolektivni izraz i za odvijanje i zavijanje sta bi bilo isprano.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50mrincredible wrote:Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
Guest- Guest
nahrani Cojeka..vis kakotuznu facu ima...
Guest- Guest
abraham wrote:Marcel, iduci put kod blentonke. Vidim da i ona radi na Mreza tv. Da jos nesta. Sraf, saraf , koliko ja znam nije srpski vec iskvareni germanizam. Vijak je hrvatski ali se jos kaze srafati sarafati i sl umjesto vijaciti, vijati???? Sarafati je kolektivni izraz i za odvijanje i zavijanje sta bi bilo isprano.
germanizam, ali srbi koriste "šraf, šaraf" a hrvati "šeraf". Hrvatski je vijak, srpski je zavrtanj.
provjerio u razlikovnom rječniku, nije napamet
Bravo! Već se vidi moj pozitivni utjecaj:)marcellus wrote:provjerio u razlikovnom rječniku, nije napamet
Guest- Guest
kofein wrote:dzango wrote:Za neurednost se slažem. Za kilograme, ne. Ne moraju svi biti mršavi i imali savršenu liniju. Kakva je to glupost? To ne bi bilo ni normalno.Eva wrote:Recimo Vesna Pusić je uvijek s masnom kosom i to je degutantno, uz to non stop je i šmrkljava, nek sredi te sinuse ili nek se umirovi.dzango wrote:Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:
Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.
A kile se daju držat pod kontrolom, sam treba discipline. Nema večere i moraš vježbat.
Šta je???....kile...a?
Jok. Ja sam savršen. Smao kažem. Nerviraju me ovi moderni.
Znači derpe u najavi.Eva wrote:Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50mrincredible wrote:Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
Kakav peder! Pravo zrelo, dobro malčice i prezrelo, muško bude kad ga zrihtam.dzango wrote:Znači derpe u najavi.Eva wrote:Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50mrincredible wrote:Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
Guest- Guest
Toga se i bojim. Video sam odelo u koje si htela da ga strpaš. Matori prdonja u odelu za klince.Eva wrote:Kakav peder! Pravo zrelo, dobro malčice i prezrelo, muško bude kad ga zrihtam.dzango wrote:Znači derpe u najavi.Eva wrote:Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50mrincredible wrote:Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
Last edited by dzango on 3/11/2016, 10:09; edited 1 time in total
Taj je bolje izgledao kada je ostario i pustio bradu.Eva wrote:Sean Connery u najboljim danima.
dzango wrote:Toga se i bojim. Video sam odelo u koje si htela da ga strpaš. Matori prdonja u odelu za klince.Eva wrote:Kakav peder! Pravo zrelo, dobro malčice i prezrelo, muško bude kad ga zrihtam.dzango wrote:Znači derpe u najavi.Eva wrote:Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50mrincredible wrote:Sudeći po komentarima na tebi reklo bi se da si sudjelovao u nekakvom Red Carpetu, a ne u političkoj emisiji. Sve u svemu, zanimljivi i ludicni komentari, ali previše poštapalice "ovaj".
ne kaže se "matori prdonja" nego "zreo muškarac", ili "muškarac u najboljim godinama", prosim fino.
Aha. Zato i jeste pod navodnicima.marcellus wrote:dzango wrote:Toga se i bojim. Video sam odelo u koje si htela da ga strpaš. Matori prdonja u odelu za klince.Eva wrote:Kakav peder! Pravo zrelo, dobro malčice i prezrelo, muško bude kad ga zrihtam.dzango wrote:Znači derpe u najavi.Eva wrote:
Marčelo je moj projekt od danas. Ja sam mu managerica, vizažistica, PR i modna savjetnica. Zaradu od javnih nastupa dijelimo 50:50
ne kaže se "matori prdonja" nego "zreo muškarac", ili "muškarac u najboljim godinama", prosim fino.
dzango wrote:Aha. Zato i jeste pod navodnicima.marcellus wrote:dzango wrote:Toga se i bojim. Video sam odelo u koje si htela da ga strpaš. Matori prdonja u odelu za klince.Eva wrote:Kakav peder! Pravo zrelo, dobro malčice i prezrelo, muško bude kad ga zrihtam.dzango wrote:
Znači derpe u najavi.
joj balavče kad te dofatim
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 26 of 26