M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Jastreb mu obećava handjob.jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To sam ja njemu više nešto osobno, ali ako ti imaš neku svoju poruku..jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
2014-04-12
I to je jedna od teorija...manje mi je ludja od iranske.crvenkasti wrote:kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Čak i Srbi bježe od njih, ako su imalo pametni. Tako su Hrvati i nastali.
Ok, Turci su im se kasnije temeljito izmijesali sa zenama. Moguce da su Hrvati genetski blizi Srbija cara Dusana nego sami Srbi. :)
Guest- Guest
Istina...crem de la crem... Muslimani, rvati, siptari... na gubitku smo... :)kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Dok je tako, parija ste i Dayton :)
Ljubim sliku tvoju..dzango wrote:Isfalio, izljubio, sve što treba.maggie13 wrote:dobro, narodski, ti bi svaku ženu ishvalio..životna škola..dzango wrote:Šta mu dođe taj "imageu". Nije valjda...maggie13 wrote:di ćeš većeg interesa na forumu nego da ja imam dobro mišljenje o tvom muškom imageu..ne zanovijetaj..dzango wrote:
Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.
2014-04-12
Bavi se nekim manualnim poslovima na baušteli jastreb, da...ne znam za dogovore..dzango wrote:Jastreb mu obećava handjob.jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
2014-04-12
opet sam dobar
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:opet sam dobar
ja opet Hrvat
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:To sam ja njemu više nešto osobno, ali ako ti imaš neku svoju poruku..jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
Voliš me zato što imam veliki pimpek.
crvenkasti-
2014-04-17
ne znam, jab da provo bude neko I nesto a vi kako ocete
2014-04-19
Sad si me zamijenio sa ženom..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:To sam ja njemu više nešto osobno, ali ako ti imaš neku svoju poruku..jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
2014-04-12
Crnogorci, Makedonci i Slovenci.Stanojko wrote:Istina...crem de la crem... Muslimani, rvati, siptari... na gubitku smo... :)kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Po novom Briti, Svabe i kompletna istocna Europa.
Neka, vi cete da trgujete od Drine do Fidzija, po tebi, a ne mozete da se smislite sa prvim susjedima, nitko vama nije dobar :) Sad cete da razvijate zajednicu sa Cecenima, Kurdima, Indijcima i Mongolima :)
Za 20 godina ce za vas Kosovo bit Dubai, a Siptari engleski lordovi :)
Guest- Guest
..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:To sam ja njemu više nešto osobno, ali ako ti imaš neku svoju poruku..jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
2015-09-08
Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zakaj?jastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
2015-09-08
Predstavio bi knjigu i poticao hrvatsko-cvjećarsku spregu.vuksadinare wrote:zakaj?jastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mislis pod Bujancajastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
2014-04-19
Zbilja vucko...jastreb wrote:Predstavio bi knjigu i poticao hrvatsko-cvjećarsku spregu.vuksadinare wrote:zakaj?jastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
Guest- Guest
Da vidis...bolje su drustvo... :)kolerik wrote:Crnogorci, Makedonci i Slovenci.Stanojko wrote:Istina...crem de la crem... Muslimani, rvati, siptari... na gubitku smo... :)kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Neka, vi cete da trgujete od Drine do Fidzija, po tebi, a ne mozete da se smislite sa prvim susjedima, nitko vama nije dobar :) Sad cete da razvijate zajednicu sa Cecenima, Kurdima, Indijcima i Mongolima :)
Pricekaj 10-20 godina, donijeti ces kompetentniju i potpuniju ocjenu. ;)Stanojko wrote:Da vidis...bolje su drustvo... :)kolerik wrote:Crnogorci, Makedonci i Slovenci.Stanojko wrote:Istina...crem de la crem... Muslimani, rvati, siptari... na gubitku smo... :)kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Guest- Guest
nisam ja bio na tefericima i tefericio sa muslimanima za raziliku do tebe...tebe su guzili ne i menejastreb wrote:Predstavio bi knjigu i poticao hrvatsko-cvjećarsku spregu.vuksadinare wrote:zakaj?jastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
2015-09-08
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 22 of 26