M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 23 of 26
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
nisam ja bio na tefericima i tefericio sa muslimanima za raziliku do tebe...tebe su guzili ne i menejastreb wrote:Predstavio bi knjigu i poticao hrvatsko-cvjećarsku spregu.vuksadinare wrote:zakaj?jastreb wrote:Vuče,ti bi mogao kod Bujanca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
Exit bre.
crvenkasti-
2014-04-17
..pa gle..ako s edruzis sa muslimanima..pijes sa njima..ko epikur i jastreb..onda znaci da ih volis..ne pricas protiv njih...cijenis ih...postujes njihovu vjeru...a ako to ne mislis..a druzis se..onda si licemjeran i gori si od njihkolerik wrote:Vucko gricnuo... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
Guest- Guest
kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
Kurac obrazovani, svi bježe od njih, kao da su šugavi. Da su bili pametni, Indija bi još bila njihova.
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
pa mislim ako vas baš srce vuče, men' svejedno, al nekako mi se činilo da vam niko nije reko da je uvjet za primanje u EU članstvo u NATO, doduše neformalni, al...
a šta će golub da kaže? Da bi vi u NATO i EU al da opet budete dobri s Rusima. E nema. Ako ćete u EU, onda nema ruskog kapitala, nema trgovinskih sporazuma, ima sankcije i ako treba da šaljete vojsku na rusku granicu da brani europu od zlih rusa...
kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
gle, mi hrvati smo razjebali uspješno svaku državnu zajednicu od austro ugarske i dvije juge do sad u koju smo stupili pa ćemo razjebat i EU...
uostalom vidite da vam ujko marcel samo želi dobro...
kolerik wrote:A na temu, Hrvatskoj nije, ali posve objektivno, Srbija u EU i NATO. Bas kao sto nije ni CG dok ne pristane da se po uce granica na moru of Prevlake nadalje, inace su dobrodosli.
BiH bi valjalo i pogurati i u EU i NATO, ali ne prije rjesavanja par krupnih pitanja, ne samo vezano za treci i konstitutivnost Hrvata.
U konacnici, EU ionako nece primiti ni Srbiju ni BiH ni Turku ni Ukrajinu, maksimum je nekakva inacica Europskog ekonomskog prostora.
Srbija nece u NATO, pa je Washington ozlojedjen. Tu imamo vise srece nego pameti, kao i obicno.
ja sam uvijek tvrdio da nas kroz povijest nije nikad spašavala hrvatska pamet nego srpska glupost. Ovaj put bi nas međutim srpska glupost mogla pokopat, a i srbiju skupa s nama, ako pižoni u srpskoj politici pretegnu.
To nas i plaši. Svaki put kada biste razjebali, išlo je preko naših leđa.marcellus wrote:kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
gle, mi hrvati smo razjebali uspješno svaku državnu zajednicu od austro ugarske i dvije juge do sad u koju smo stupili pa ćemo razjebat i EU...
i mi vas volimodzango wrote:To nas i plaši. Svaki put kada biste razjebali, išlo je preko naših leđa.marcellus wrote:kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
Marčelo, kupi si odijelo bar dva broja manje, jer u ovom se izgubiš. Uloži malo više love, ali kupi dobro tamnoplavo i nosi ga uz srebrnosivu košulju s tamnom kravatom sa uzorkom svjetloplavih prugica, kockica ili zvjezdica, uglavnom da je podloga tamno a uzorak tog tona ali decentnih linija. I da, ne lamaći toliko rukama nisi na utakmici, popravi držanje, i poradi na dikciji, malo pederasto zvučiš. Free of charge, ovaj put.marcellus wrote:nu me
repriza danas na na mreži tv od 14:30
prošli put je neko tražio da najavim kad sam na tv, a ja opet zaboravio, pa bar reprizu
Guest- Guest
Ala ga nagadi. Jebote, nije došao na modnu reviju.Eva wrote:Marčelo, kupi si odijelo bar dva broja manje, jer u ovom se izgubiš. Uloži malo više love, ali kupi dobro tamnoplavo i nosi ga uz srebrnosivu košulju s tamnom kravatom sa uzorkom svjetloplavih prugica, kockica ili zvjezdica, uglavnom da je podloga tamno a uzorak tog tona ali decentnih linija. I da, ne lamaći toliko rukama nisi na utakmici, popravi držanje, i poradi na dikciji, malo pederasto zvučiš. Free of charge, ovaj put.marcellus wrote:nu me
repriza danas na na mreži tv od 14:30
prošli put je neko tražio da najavim kad sam na tv, a ja opet zaboravio, pa bar reprizu
Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Guest- Guest
imam tamnoplavo, po mjeri. Ovo je ok broj.
Nije, preveliko ti je. Drugi put kad ideš na TV javi mi unaprijed i pošalji sliku kaj bi štel obuć da ti velim jel može.
Guest- Guest
Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
Vidi ovo
Guest- Guest
Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Ma zezam se, ne treba takvih intervencija, frizura je pristojna.
Guest- Guest
dzango wrote:To nas i plaši. Svaki put kada biste razjebali, išlo je preko naših leđa.marcellus wrote:kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
Opet ćemo vas zajebati. :(
Guest- Guest
Page 23 of 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 23 of 26