M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 21 of 26
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
meni najljepsu dusu ima provo, on pati radi malih crnaca u africi po kojima odaju muve. Prvo majka Tereza pa provo
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
maggie13 wrote:to bi bila vec druga osveta..ili treca..pa dokad, crveni?! :-ocrvenkasti wrote:Dok Srbija ne uđe u NATO, nad Hrvatskom će neprestano visjeti prijetnja da će nam se Srbi jednom osvetiti.
To ide ciklički, mi njima, pa oni nama, pa mi njima, oni nama, mi njima ...
Bar znaš što te čeka u budućnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:A ti? Zar se ti nisi svojevremeno izrugivao gospođi kolege Crvenkastog?kolerik wrote:Stvarno ste nevjerojatni, covjek hoce pomoci, 5 stvari, svi se uhvatili komentirati jedne, najmanje bitne.
Drugo, ovdje stvarno ima zavidnih, pisite i vi, pa ce vas (valjda) ugostiti na TV ;)
I komentirati zenu koja nije uostalom na forumu, njen izgled, jer se ravnaju racuni iz proslosti nije okej.
Ne ljutim se ja, guska.
crvenkasti-
2014-04-17
nemoj tako,držim te za gentlemana..dzango wrote:Moram prvo da upoznam ženu. Ne ide to tek tako.maggie13 wrote:jos i zenu gade..moze li nize.reci im,dzani :-Sdzango wrote:Jebale vas kravata i košulja. Koja pederska rasprava.
2014-04-12
C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
A na temu, Hrvatskoj nije, ali posve objektivno, Srbija u EU i NATO. Bas kao sto nije ni CG dok ne pristane da se po uce granica na moru of Prevlake nadalje, inace su dobrodosli.
BiH bi valjalo i pogurati i u EU i NATO, ali ne prije rjesavanja par krupnih pitanja, ne samo vezano za treci i konstitutivnost Hrvata.
U konacnici, EU ionako nece primiti ni Srbiju ni BiH ni Turku ni Ukrajinu, maksimum je nekakva inacica Europskog ekonomskog prostora.
Srbija nece u NATO, pa je Washington ozlojedjen. Tu imamo vise srece nego pameti, kao i obicno.
BiH bi valjalo i pogurati i u EU i NATO, ali ne prije rjesavanja par krupnih pitanja, ne samo vezano za treci i konstitutivnost Hrvata.
U konacnici, EU ionako nece primiti ni Srbiju ni BiH ni Turku ni Ukrajinu, maksimum je nekakva inacica Europskog ekonomskog prostora.
Srbija nece u NATO, pa je Washington ozlojedjen. Tu imamo vise srece nego pameti, kao i obicno.
Guest- Guest
to ti upravo i pokušavam reći..ne postoji ciklus..tobi sad bio već treći put zaredom..pa dokad i koji je smisao? sad mi to moraš pojasnit..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to bi bila vec druga osveta..ili treca..pa dokad, crveni?! :-ocrvenkasti wrote:Dok Srbija ne uđe u NATO, nad Hrvatskom će neprestano visjeti prijetnja da će nam se Srbi jednom osvetiti.
2014-04-12
Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.maggie13 wrote:nemoj tako,držim te za gentlemana..dzango wrote:Moram prvo da upoznam ženu. Ne ide to tek tako.maggie13 wrote:jos i zenu gade..moze li nize.reci im,dzani :-Sdzango wrote:Jebale vas kravata i košulja. Koja pederska rasprava.
di ćeš većeg interesa na forumu nego da ja imam dobro mišljenje o tvom muškom imageu..ne zanovijetaj..dzango wrote:Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.maggie13 wrote:nemoj tako,držim te za gentlemana..dzango wrote:Moram prvo da upoznam ženu. Ne ide to tek tako.maggie13 wrote:jos i zenu gade..moze li nize.reci im,dzani :-Sdzango wrote:Jebale vas kravata i košulja. Koja pederska rasprava.
2014-04-12
maggie13 wrote:to ti upravo i pokušavam reći..ne postoji ciklus..tobi sad bio već treći put zaredom..pa dokad i koji je smisao? sad mi to moraš pojasnit..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to bi bila vec druga osveta..ili treca..pa dokad, crveni?! :-ocrvenkasti wrote:Dok Srbija ne uđe u NATO, nad Hrvatskom će neprestano visjeti prijetnja da će nam se Srbi jednom osvetiti.
Nema puno smisla, ali nekako ti poslije milo.
crvenkasti-
2014-04-17
Komentirao, covjek sam postao sliku glavu zamaglio, ali krivulje su jasno ostale. Uostalom, nikakva osveta, dobronamjerna zajebancija, zdrava, jedra zenskica, sve 5 :)jastreb wrote:A ti? Zar se ti nisi svojevremeno izrugivao gospođi kolege Crvenkastog?kolerik wrote:Stvarno ste nevjerojatni, covjek hoce pomoci, 5 stvari, svi se uhvatili komentirati jedne, najmanje bitne.
Drugo, ovdje stvarno ima zavidnih, pisite i vi, pa ce vas (valjda) ugostiti na TV ;)
I komentirati zenu koja nije uostalom na forumu, njen izgled, jer se ravnaju racuni iz proslosti nije okej.
Guest- Guest
znam da ti je milo kad ti se obraćam, ali nisam te to pitala...crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to ti upravo i pokušavam reći..ne postoji ciklus..tobi sad bio već treći put zaredom..pa dokad i koji je smisao? sad mi to moraš pojasnit..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:to bi bila vec druga osveta..ili treca..pa dokad, crveni?! :-ocrvenkasti wrote:Dok Srbija ne uđe u NATO, nad Hrvatskom će neprestano visjeti prijetnja da će nam se Srbi jednom osvetiti.
Nema puno smisla, ali nekako ti poslije milo.
2014-04-12
Šta mu dođe taj "imageu". Nije valjda...maggie13 wrote:di ćeš većeg interesa na forumu nego da ja imam dobro mišljenje o tvom muškom imageu..ne zanovijetaj..dzango wrote:Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.maggie13 wrote:nemoj tako,držim te za gentlemana..dzango wrote:Moram prvo da upoznam ženu. Ne ide to tek tako.maggie13 wrote:
jos i zenu gade..moze li nize.reci im,dzani :-S
dobro, narodski, ti bi svaku ženu ishvalio..životna škola..dzango wrote:Šta mu dođe taj "imageu". Nije valjda...maggie13 wrote:di ćeš većeg interesa na forumu nego da ja imam dobro mišljenje o tvom muškom imageu..ne zanovijetaj..dzango wrote:Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.maggie13 wrote:nemoj tako,držim te za gentlemana..dzango wrote:
Moram prvo da upoznam ženu. Ne ide to tek tako.
2014-04-12
Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Dok je tako, parija ste i Dayton :)
Guest- Guest
kolerik wrote:Sugavi ste Stanojko, sto nisi primjetio da svi bjeze naglavacke od vas. Ne mislim na narod, mislim na politiku ali je cinjenica da se svaki puta trznete na istu spiku, nikako da shvatite i pomirite se da su granice tamo gdje jesu.Stanojko wrote:C,c,c,c,c...Crni Marcelo... Pa kako bre ne pripadamo tom NATO "krugu"? Pa jesmo li sugavi, jebem mu lebac!? Sta ce golub da kaze!!?
Čak i Srbi bježe od njih, ako su imalo pametni. Tako su Hrvati i nastali.
crvenkasti-
2014-04-17
Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
2014-04-12
Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isfalio, izljubio, sve što treba.maggie13 wrote:dobro, narodski, ti bi svaku ženu ishvalio..životna škola..dzango wrote:Šta mu dođe taj "imageu". Nije valjda...maggie13 wrote:di ćeš većeg interesa na forumu nego da ja imam dobro mišljenje o tvom muškom imageu..ne zanovijetaj..dzango wrote:Ma lako za to. Nego ja gledam svoj interes.maggie13 wrote:
nemoj tako,držim te za gentlemana..
Jastreb mu obećava handjob.jastreb wrote:Stići će ga naša ruka i u Srbiji.maggie13 wrote:Bježi, ali nećeš pobjeći.crvenkasti wrote:Evo ja.
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 21 of 26