M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 25 of 26
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Je, je, pa skini taj špek oko struka. Najbolje da se još nose sakoi s duplim kopčanjem. Marčelo, na trčanje i trbušnjake za večeru a ne čvarke.marcellus wrote:Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
strukirano odijelo? Pederluk
Guest- Guest
Ako psihotičarka pobedi. Bilija treba odmah uštrojiti. Inače najebasmo.
Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?dzango wrote:
Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.
Doduše, volim kad sam go.
Guest- Guest
Jesem ti
Razmem te Marcelinko
Razmem te Marcelinko
Ali, opet je to isto tak nonšalatno elegantno da istakne vitak stas i britak um. Deda, tvoja odelca su slim fit, dam se kladit.deda sindikalac wrote:Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
za TV se ne odjeva službeno, ne nosi se odjelo kakvo se nosi na formalne sastanke
nego imaš kežual kolekciju
Guest- Guest
Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:
Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?
Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:
Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?
Ma. Meni se u političkim emisijama najbolje oblačio Nino Raspudić.
Onako ležerno i van svakog dress codea.
Last edited by jastreb on 2/11/2016, 16:32; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Recimo Vesna Pusić je uvijek s masnom kosom i to je degutantno, uz to non stop je i šmrkljava, nek sredi te sinuse ili nek se umirovi.dzango wrote:Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:
Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.
A kile se daju držat pod kontrolom, sam treba discipline. Nema večere i moraš vježbat.
Guest- Guest
Tak tak, ali brada mu je očajno neuredna. To se ne uređuje kao da je nacionalni park, pa svi radovi su zabranjeni.jastreb wrote:Ma. Meni se u političkim emisijama najbolje oblačio Nino Raspudić.
Guest- Guest
jastreb wrote:Ma. Meni se u političkim emisijama najbolje oblačio Nino Raspudić.
da, za TV i medije je najbolji izbor opušteni izgled, naglašen ručni sat, formalna odjela su za sasvim druge prigode i šalju krivu poruku
ova eva nema pojma
Guest- Guest
Za neurednost se slažem. Za kilograme, ne. Ne moraju svi biti mršavi i imali savršenu liniju. Kakva je to glupost? To ne bi bilo ni normalno.Eva wrote:Recimo Vesna Pusić je uvijek s masnom kosom i to je degutantno, uz to non stop je i šmrkljava, nek sredi te sinuse ili nek se umirovi.dzango wrote:Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:
Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.
A kile se daju držat pod kontrolom, sam treba discipline. Nema večere i moraš vježbat.
Gljista-man...fura se izgled nekog nedoraslog tinejdžera??.Zar su se zene na to pocele napaljivati??? Pedofajlke jedne..!!!Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
Guest- Guest
Eva wrote:Je, je, pa skini taj špek oko struka. Najbolje da se još nose sakoi s duplim kopčanjem. Marčelo, na trčanje i trbušnjake za večeru a ne čvarke.marcellus wrote:Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
strukirano odijelo? Pederluk
pločice su za kupaonu. Za nas 50+ je nešto drugo.
muškarac koji ima struk,je napola cura...Zna se sto je istinski Moškija..cvrst ravan trbuh,nikakvo ebeno strukiranje.i snazan torzo,saka dvije špeka nikom ne skode..cak kad cura dudla,kad zvuzne glavom o trbuh da ne dobije potres mozga..
Guest- Guest
dobro da kod mene nisi u manduri dosel...veber wrote:i ne zajeavaj, tebi na svadbi bio sam u odjelu, cak sam i prsluk imao
I još čekićima razbijaju neki cura tamo vezan uz njega... Sramota! Kao i naši ustaše koji čekićima razbijaju antifašistčke spomenike. Upss... To ti kao ovinar nisi primjetio. Ili jesi ali ta boli curac.marcellus wrote:to ti je ko trump, jest da govori istinu al brate šlatao je žene i ima groznu frizuru pa ne može biti predsjednik. Nego onoj ludači treba dat atomski kovčežić, da se ima na kome iskalit kad sazna da je bil jebao pripravnicu
provocator wrote:I još čekićima razbijaju neki cura tamo vezan uz njega... Sramota! Kao i naši ustaše koji čekićima razbijaju antifašistčke spomenike. Upss... To ti kao ovinar nisi primjetio. Ili jesi ali ta boli curac.marcellus wrote:to ti je ko trump, jest da govori istinu al brate šlatao je žene i ima groznu frizuru pa ne može biti predsjednik. Nego onoj ludači treba dat atomski kovčežić, da se ima na kome iskalit kad sazna da je bil jebao pripravnicu
koji su to "antifašistički spomenici"
Oni koje je bagra porazbijala ili minirala. Kretenoidu!
Kao npr. OVAJ
Ili oni iznakaženi kao npr. OVAJ
Nabijemte na curac!
Kao npr. OVAJ
Ili oni iznakaženi kao npr. OVAJ
Nabijemte na curac!
Last edited by provocator on 2/11/2016, 21:04; edited 1 time in total
dzango wrote:Za neurednost se slažem. Za kilograme, ne. Ne moraju svi biti mršavi i imali savršenu liniju. Kakva je to glupost? To ne bi bilo ni normalno.Eva wrote:Recimo Vesna Pusić je uvijek s masnom kosom i to je degutantno, uz to non stop je i šmrkljava, nek sredi te sinuse ili nek se umirovi.dzango wrote:Normalno je da ćeš oprati kosu. Višak kilograma ide sa godinama. I to je normalno.Eva wrote:Pa moraš i onda bit feš, ne buš s masnom kosom i luftićem oko struka laprdal o politici ili čemu već.dzango wrote:
Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.
Šta je???....kile...a?
Guest- Guest
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 25 of 26