M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 24 of 26
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
dzango wrote:To nas i plaši. Svaki put kada biste razjebali, išlo je preko naših leđa.marcellus wrote:kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
gle, mi hrvati smo razjebali uspješno svaku državnu zajednicu od austro ugarske i dvije juge do sad u koju smo stupili pa ćemo razjebat i EU...
Opet ćemo vas zajebati. :(
Guest- Guest
Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Ma zezam se, ne treba takvih intervencija, frizura je pristojna.
A da nađete ovaj put nekog drugog?kofein wrote:dzango wrote:To nas i plaši. Svaki put kada biste razjebali, išlo je preko naših leđa.marcellus wrote:kolerik wrote:Bome, jedva zapoceli pregovore, ovi naglavacke se katapultirali iz Unije. To je obrazovan narod, poznaje povijest ovih prostora.crvenkasti wrote:You Srbija i jest motivirala Britaniju da izađe iz EU.
Exit bre.
gle, mi hrvati smo razjebali uspješno svaku državnu zajednicu od austro ugarske i dvije juge do sad u koju smo stupili pa ćemo razjebat i EU...
Opet ćemo vas zajebati. :(
Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.dzango wrote:Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Guest- Guest
Nije. Vučić se oblači kao retardiran i dobija izbore. Čeda najbolje izgleda i nosi najskulja odela a jedva pređe cenzus.Eva wrote:Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.dzango wrote:Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
Guest- Guest
cedo je dobar, dobio bi moj glas..ne mora usta otvarat :Ddzango wrote:Nije. Vučić se oblači kao retardiran i dobija izbore. Čeda najbolje izgleda i nosi najskulja odela a jedva pređe cenzus.Eva wrote:Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.dzango wrote:Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:
Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.
2014-04-12
Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
Dobar je za izvlačenje crta i ništa više.maggie13 wrote:cedo je dobar, dobio bi moj glas..ne mora usta otvarat :Ddzango wrote:Nije. Vučić se oblači kao retardiran i dobija izbore. Čeda najbolje izgleda i nosi najskulja odela a jedva pređe cenzus.Eva wrote:Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.dzango wrote:Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:
Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)
Od umjetnika iz Srbije najviše me oblačenjem iritira Isidora Bjelica. Ono je živi užas.dzango wrote:Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dobar je k'o kruh..sto mi, zene, ne smijemo malo i povrsno gledat..ionako su svi isti..dzango wrote:Dobar je za izvlačenje crta i ništa više.maggie13 wrote:cedo je dobar, dobio bi moj glas..ne mora usta otvarat :Ddzango wrote:Nije. Vučić se oblači kao retardiran i dobija izbore. Čeda najbolje izgleda i nosi najskulja odela a jedva pređe cenzus.Eva wrote:Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.dzango wrote:
Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.
Politicari 8-)
2014-04-12
Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?dzango wrote:Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
Guest- Guest
Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?dzango wrote:Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
Doduše, volim kad sam go.
Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
za TV se ne odjeva službeno, ne nosi se odjelo kakvo se nosi na formalne sastanke
nego imaš kežual kolekciju
Last edited by deda sindikalac on 2/11/2016, 16:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma smete. Ali gde nađe tog semenkara.maggie13 wrote:dobar je k'o kruh..sto mi, zene, ne smijemo malo i povrsno gledat..ionako su svi isti..dzango wrote:Dobar je za izvlačenje crta i ništa više.maggie13 wrote:cedo je dobar, dobio bi moj glas..ne mora usta otvarat :Ddzango wrote:Nije. Vučić se oblači kao retardiran i dobija izbore. Čeda najbolje izgleda i nosi najskulja odela a jedva pređe cenzus.Eva wrote:
Na TV izgled je sve. Onda nek ide na radio ak nemre tri stvari zapamtit kaj se tiče odijevanja.
Politicari 8-)
Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?dzango wrote:Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
Guest- Guest
Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
strukirano odijelo? Pederluk
dzango wrote:Preteruješ. Neće ni na izboz za mis, niti na izbore za predsednika. Izgeld je ovde nevažan. Ne znam koji su se moj svi uhvatili za to.Eva wrote:Pa malo botoksa u obraščiće ne bi škodilo:)dzango wrote:Onda i da se ofarba i zategne bore? Napravi pedera od čoveka.Eva wrote:Kaj god! Pa ja to za njegovo dobro jer ak je na televiziji važnije je kak izgleda nego kaj govori.
pa kad nemaju šta reć na ono što sam rekao
Ne kažem ja da ti nemaš ukusa. Ali to što ti pričaš je važno kada hoćeš nešto da prodaš, seksipil ili politiku, nevažno. Ako si jebeni politički komentator, onda to ne igra neku ulogu.Eva wrote:Ja imam ukusa i znam kaj priliči kojoj zgodi. Odjećom šaljemo poruku jednako snažnu kao i izgovorena riječ, a TV je najveći mogući auditorij tak da treba pazit kaj odijevamo.dzango wrote:Ne. Nego ti nemaš pojma. Mešaš babe i žabe.Eva wrote:Ti imaš neki issue s odijevanjem. Jesi li probao s nekim popričat o tome?dzango wrote:Imaš skockanih na TV koliko hoćeš a ne verujem im ni reč. Znam da su protuve i lažovi. Od Čede, pa Bebe Popovića, raznoraznih političkih analitičara, umetnika... Sve zavisi kome se obraćaš- Ako su u pitanju američke domaćice, onda se slažem.Eva wrote:Joj, ti sad našel političare. Pa i Kolinda po izgledu može jedino delat u bavarskom restoranu a vidi je di je. To Ameri servisiraju i guraju, od Kolinde do Vučića, njihove igračke.
to ti je ko trump, jest da govori istinu al brate šlatao je žene i ima groznu frizuru pa ne može biti predsjednik. Nego onoj ludači treba dat atomski kovčežić, da se ima na kome iskalit kad sazna da je bil jebao pripravnicu
Je, je, pa skini taj špek oko struka. Najbolje da se još nose sakoi s duplim kopčanjem. Marčelo, na trčanje i trbušnjake za večeru a ne čvarke.marcellus wrote:Eva wrote:Gledaju se ramena i rukavi, čak više ramena da su ti fit.
Vidi ovo
strukirano odijelo? Pederluk
Guest- Guest
Page 24 of 26 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 24 of 26