M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 8 of 26
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Apsolutno.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan
Kod nas katolika se liturgija zove misa.
Guest- Guest
zato ja ne nosim armani odijela,Gnječ wrote:Leviathan2 wrote:marc, sta te jebu ova gey pipulacija oko oblacenja, oblacis se ok, oko govora, govori brate onak kako govoris kad govoris o necemu vaznom bez ustogljenosti, lezerno,
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan, (u normalnom razgovoru u zivotu uz temu se jos vuce bar tri cetiri podteme koje daju samo sirinu temi), genijalci koji televiziju smatraju nekim mjestom gdje se mora ponasati pricati i izgledati u nekim propisanim ili nepropisanoobaveznim okvirima su shabani,
pogledah tvoj intervju i odradjeno ok, lezerica bez vidljivog izrazaja kao kod vecine ljudi kojima nije profesija biti stalno pred kamerama" i boze ja sam na tv , snimaju me"
Strašilo je strašilo pa taman ga obukao u Armani odijelo.
dzeparice hlace, tenisice il gojzerice, gore nepromociva jakna il neka majica koja nema felkova ni natpisa i frizura kao da sam se petardom pocesljao :D
hvala na pitanju rodjo, pleme ok, eo u zadnjih mjesec dana 6 prinova, sirimo se sirimo :D,nestoizmedju wrote:Nego, dje si rodjo? Kako pleme?
dogurali smo do 300 vrhunskih obucenih lovaca, aktivnih (6 ih se upravo vratilo sa intezivne ratne obuke), plus nas ima jos toliko "penzionisanih"
plemensku imovinsku karticu smo nagurali na nekih 300 milijuna eura i idemo dalje
jednog dana ce pleme u sledecim godinama postat neovisno i niko nam vise nece komandovat
uglavnom pozitiva
Leviathan2 wrote:hvala na pitanju rodjo, pleme ok, eo u zadnjih mjesec dana 6 prinova, sirimo se sirimo :D,nestoizmedju wrote:Nego, dje si rodjo? Kako pleme?
dogurali smo do 300 vrhunskih obucenih lovaca, aktivnih (6 ih se upravo vratilo sa intezivne ratne obuke), plus nas ima jos toliko "penzionisanih"
plemensku imovinsku karticu smo nagurali na nekih 300 milijuna eura i idemo dalje
jednog dana ce pleme u sledecim godinama postat neovisno i niko nam vise nece komandovat
uglavnom pozitiva
Guest- Guest
Indulge wrote:sljedeći put dovedi sidekicka Robina, tj Zrinku
obavezno! Zrinka će o utjecaju masona, sotonista, i ljudi guštera na izbore u SAD
(zapravo, kad izbaciš ono što je plod mašte, i nije daleko od pameti)
veber wrote:i ne zajeavaj, tebi na svadbi bio sam u odjelu, cak sam i prsluk imao
je, odijelo je veliš za vjenčanja i sprovode :D
doduše i ja ga u pravilu nosim kad moram, makar volim odijela, pogotovo ta trodijelna s prslukom, trodijelno čak imam po mjeri rađeno, dvodijelna su mi konfekcijska
marcellus wrote:Indulge wrote:sljedeći put dovedi sidekicka Robina, tj Zrinku
obavezno! Zrinka će o utjecaju masona, sotonista, i ljudi guštera na izbore u SAD
(zapravo, kad izbaciš ono što je plod mašte, i nije daleko od pameti)
freak show.
Guest- Guest
Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Boli me kurac tko ga hrani ili ne, ali lik uopće nije svjestan svog izgleda umislio si je da je Jimmy Hendrix a ustvari izgleda kao Alan Ford.
Ili možda Sir Oliver...
Last edited by Gnječ on 30/10/2016, 10:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Meni vise baca na Trumpa. Ono kravata za koju trebas oruzani list.Gnječ wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Boli me kurac tko ga hrani ili ne, ali lik uopće nije svjestan svog izgleda umislio si je da je Jimmy Hendrix a ustvari izgleda kao Alan Ford.
Guest- Guest
Odlično kolega Marcel, ali sada ste ti i Pernar na crnoj listi Buzina
Kermit-
2014-04-17
bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Pa oko sto kila imam, nije ni malo
asilovski wrote:Odlično kolega Marcel, ali sada ste ti i Pernar na crnoj listi Buzina
Bravo ako ovaj forum nestane zahvalite Marčelu nemojte mene krivit ni pravit.
Guest- Guest
a dobro,ponesto se izgubi na visinu..ja primjer imam vrlo teske kosti,90 kila,misicast i krupan,i 185..trenutno mi suiti i ne stoje bas..lagano vitak najbolje,pogotovbo danasnja moda prilagodjena metroseksualnim glistama,sa velikim stopalima glavama i defekcijom sveg drugog..ne mogu podlakticu provuci kroz XL suite,kao niti kroz hoodye,džempere..must XXL..tsss...pogledaj malo modu 50-60tih..komotna odijela sirokih nogavica rukava i u ramenima..cisto udobnost i komfor..ovo danas,uzas..marcellus wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Pa oko sto kila imam, nije ni malo
Guest- Guest
ko ti je kriv kad nisi metro...bogomdani wrote:
a dobro,ponesto se izgubi na visinu..ja primjer imam vrlo teske kosti,90 kila,misicast i krupan,i 185..trenutno mi suiti i ne stoje bas..lagano vitak najbolje,pogotovbo danasnja moda prilagodjena metroseksualnim glistama,sa velikim stopalima glavama i defekcijom sveg drugog..ne mogu podlakticu provuci kroz XL suite,kao niti kroz hoodye,džempere..must XXL..tsss...pogledaj malo modu 50-60tih..komotna odijela sirokih nogavica rukava i u ramenima..cisto udobnost i komfor..ovo danas,uzas..
Guest- Guest
eto na.. ..takvi me gledaju u svabiji kao Tiranosaura na ulici..e-bote,cak i turci mi se sklanjaju sa puta iako ih je po nekoliko skupa...u pocetku imonira,kasnije te rastuzuje...nestoizmedju wrote:ko ti je kriv kad nisi metro...bogomdani wrote:
a dobro,ponesto se izgubi na visinu..ja primjer imam vrlo teske kosti,90 kila,misicast i krupan,i 185..trenutno mi suiti i ne stoje bas..lagano vitak najbolje,pogotovbo danasnja moda prilagodjena metroseksualnim glistama,sa velikim stopalima glavama i defekcijom sveg drugog..ne mogu podlakticu provuci kroz XL suite,kao niti kroz hoodye,džempere..must XXL..tsss...pogledaj malo modu 50-60tih..komotna odijela sirokih nogavica rukava i u ramenima..cisto udobnost i komfor..ovo danas,uzas..
Guest- Guest
Page 8 of 26 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 8 of 26