M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 9 of 26
Page 9 of 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
eto na.. ..takvi me gledaju u svabiji kao Tiranosaura na ulici..e-bote,cak i turci mi se sklanjaju sa puta iako ih je po nekoliko skupa...u pocetku imonira,kasnije te rastuzuje...nestoizmedju wrote:ko ti je kriv kad nisi metro...bogomdani wrote:
a dobro,ponesto se izgubi na visinu..ja primjer imam vrlo teske kosti,90 kila,misicast i krupan,i 185..trenutno mi suiti i ne stoje bas..lagano vitak najbolje,pogotovbo danasnja moda prilagodjena metroseksualnim glistama,sa velikim stopalima glavama i defekcijom sveg drugog..ne mogu podlakticu provuci kroz XL suite,kao niti kroz hoodye,džempere..must XXL..tsss...pogledaj malo modu 50-60tih..komotna odijela sirokih nogavica rukava i u ramenima..cisto udobnost i komfor..ovo danas,uzas..
Guest- Guest
phaa..!!! jedino mirisno je linija Loreal For Man-Expert..e sad,ako je to u pitanju,ali to vecina moskija koristi..
Guest- Guest
ne goristim te Eau de toilete..uglavnom antiperspirante,ono rolone i dezodoranse,a sad je Loreal izbacio brutalno dobre gelove z tusiranje,Carbon Protect,-4C,i nes jos...ebaj ga..nakon toga i nema potrebe za nekim Eauom..wiktoriwictorija wrote:Jesi proba ovizi?
Guest- Guest
Je li ti to liturgija zbog letargije ili je obrnuto?crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan
Kod nas katolika se liturgija zove misa.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Probaj, odlicni su. Evo jos jedan. Jebote, ako nounar moze sam sebe reklamirati, mogu i ja parfeme, kolonjske i eau de toilettebogomdani wrote:ne goristim te Eau de toilete..uglavnom antiperspirante,ono rolone i dezodoranse,a sad je Loreal izbacio brutalno dobre gelove z tusiranje,Carbon Protect,-4C,i nes jos...ebaj ga..nakon toga i nema potrebe za nekim Eauom..wiktoriwictorija wrote:Jesi proba ovizi?
Guest- Guest
Ma batali sve zločeste komentare ;)marcellus wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Pa oko sto kila imam, nije ni malo
Guest- Guest
ooo,Kartijee...vrh vrhova...a dobro,bas bacim onjusivanje jedno naspomenutih proizvoda...
Guest- Guest
A po cemu je moj komentar zlocest,osim sto ga ti tako proglasavas?..Noor wrote:Ma batali sve zločeste komentare ;)marcellus wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Guest- Guest
Ma nisam na tvoj mislila....općenitobogomdani wrote:A po cemu je moj komentar zlocest,osim sto ga ti tako proglasavas?..Noor wrote:Ma batali sve zločeste komentare ;)marcellus wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Guest- Guest
Pa moj je jos io brizan komentar s obzirom na sve ostale...Noor wrote:Ma nisam na tvoj mislila....općenitobogomdani wrote:A po cemu je moj komentar zlocest,osim sto ga ti tako proglasavas?..Noor wrote:Ma batali sve zločeste komentare ;)marcellus wrote:bogomdani wrote:Marca zena dovoljno ne hrani...ajm vorry.. ..il su u pitanju one pomodne dijete...
Guest- Guest
često kile u noge odu, pa se ne vidi toliko..
ali kad trbušinu vidim odmah mi se ogadi netko..
metroseksualci LOLbogomdani wrote:ne goristim te Eau de toilete..uglavnom antiperspirante,ono rolone i dezodoranse,a sad je Loreal izbacio brutalno dobre gelove z tusiranje,Carbon Protect,-4C,i nes jos...ebaj ga..nakon toga i nema potrebe za nekim Eauom..wiktoriwictorija wrote:Jesi proba ovizi?
nema mirisa do pravog muskog mirisa
Made in Baustela
Nakon Declaration, ovaj mi se nadovezuje nazivom: Manifestobogomdani wrote:ooo,Kartijee...vrh vrhova...a dobro,bas bacim onjusivanje jedno naspomenutih proizvoda...
Taj mozes Rujki kupit.
Guest- Guest
E da..šejm on as..Leviathan2 wrote:metroseksualci LOLbogomdani wrote:ne goristim te Eau de toilete..uglavnom antiperspirante,ono rolone i dezodoranse,a sad je Loreal izbacio brutalno dobre gelove z tusiranje,Carbon Protect,-4C,i nes jos...ebaj ga..nakon toga i nema potrebe za nekim Eauom..wiktoriwictorija wrote:Jesi proba ovizi?
Made in Baustela
Taj je najbolji,mjesavina ustajalog znoja,prasine,cimenta,sa dodatkom daska arome pišaline na rukama.. ..cure se prevrcu na ledja kad to omirtisu..
Guest- Guest
e to moze..lajkam na curi lijepe mirise..wiktoriwictorija wrote:Nakon Declaration, ovaj mi se nadovezuje nazivom: Manifestobogomdani wrote:ooo,Kartijee...vrh vrhova...a dobro,bas bacim onjusivanje jedno naspomenutih proizvoda...
Taj mozes Rujki kupit.
Guest- Guest
jesi osjetljiv, ja kad vidim trusinu men dojde malo zao toga, ono, treba to ipak nosit i jos na neroporcionalnom mjestuIndulge wrote:često kile u noge odu, pa se ne vidi toliko..
Leviathan2 wrote:jesi osjetljiv, ja kad vidim trusinu men dojde malo zao toga, ono, treba to ipak nosit i jos na neroporcionalnom mjestuIndulge wrote:često kile u noge odu, pa se ne vidi toliko..
ajd nakon 60te godine oke, ali prije, bleee
pa bas, hebote nekad si mogao nosom otkriti ko je musko ko zensko, danasti dojde s ledja i neznas dal da primis rukom medju noge, strah da ne bude puna ruka :D, zamisli grupnjak, neko ugasi svjetli a ti probas po mirisu skuzit sta fatas, i zajebes se,bogomdani wrote:E da..šejm on as..Leviathan2 wrote:metroseksualci LOLbogomdani wrote:ne goristim te Eau de toilete..uglavnom antiperspirante,ono rolone i dezodoranse,a sad je Loreal izbacio brutalno dobre gelove z tusiranje,Carbon Protect,-4C,i nes jos...ebaj ga..nakon toga i nema potrebe za nekim Eauom..wiktoriwictorija wrote:Jesi proba ovizi?
Made in Baustela
Taj je najbolji,mjesavina ustajalog znoja,prasine,cimenta,sa dodatkom daska arome pišaline na rukama.. ..cure se prevrcu na ledja kad to omirtisu..
pravi muz koristi samo pitralon poslije brijanja, i ne zbog mirisa nego za dezinfekciju lica, a ajd i miris je muski bas , ono
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 9 of 26