M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 7 of 26
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
marcel, dodji na modu da te poducimo
ova odijevna komba datira iz proslog stoljeca :D
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
Stil i pojava odraz su stanja duha i mentalne konstitucije.
Ako se netko osjeća kao bijednik i deru ga kompleksi, naučene govorne vježbe i odjeća neće prikriti samo nego istaknuti ružnoću iz unutrašnjosti.
Nešto kao kad se izrazito gadna žena namaže i našminka. Umjesto da se što manje pokazuje u javnosti, ona izlazi i naglašava svoju ružnoću. Degutantno i odvratno,
Ako se netko osjeća kao bijednik i deru ga kompleksi, naučene govorne vježbe i odjeća neće prikriti samo nego istaknuti ružnoću iz unutrašnjosti.
Nešto kao kad se izrazito gadna žena namaže i našminka. Umjesto da se što manje pokazuje u javnosti, ona izlazi i naglašava svoju ružnoću. Degutantno i odvratno,
crvenkasti-
2014-04-17
rekoh mu jucer, prije ruckaM wrote:marcel, dodji na modu da te poducimo
2014-12-30
uh oh. Jednom sam na HRT-u bio u majici i trapericama, bila je neka jutarnja emisija pa reko ne treba se zajebavat, pa mi rekoše da idući put svakako stavim odijelo i kravatu, jednostavno na TV majica ne izgleda dobro.
veber wrote:rekoh mu jucer, prije ruckaM wrote:marcel, dodji na modu da te poducimo
daj veber ti bi došal u trenirki ko i inače
marcellus wrote:uh oh. Jednom sam na HRT-u bio u majici i trapericama, bila je neka jutarnja emisija pa reko ne treba se zajebavat, pa mi rekoše da idući put svakako stavim odijelo i kravatu, jednostavno na TV majica ne izgleda dobro.
betty.boop-
2015-01-23
jep, samo pogledaj kakve trenirke nosim ;)marcellus wrote:veber wrote:rekoh mu jucer, prije ruckaM wrote:marcel, dodji na modu da te poducimo
2014-12-30
crvenkasti wrote:Stil i pojava odraz su stanja duha i mentalne konstitucije.
Guest- Guest
Sigurno neke brendirane koje si sirotinja poput crvenkastog i mene nemre privušćit.veber wrote:jep, samo pogledaj kakve trenirke nosim ;)marcellus wrote:veber wrote:rekoh mu jucer, prije ruckaM wrote:marcel, dodji na modu da te poducimo
Guest- Guest
i ne zajeavaj, tebi na svadbi bio sam u odjelu, cak sam i prsluk imao
2014-12-30
naravnonestoizmedju wrote:Sigurno neke brendirane koje si sirotinja poput crvenkastog i mene nemre privušćit.veber wrote:jep, samo pogledaj kakve trenirke nosim ;)marcellus wrote:veber wrote:rekoh mu jucer, prije ruckaM wrote:marcel, dodji na modu da te poducimo
2014-12-30
sve sto nam preostaje za utjehu, bez kose, je mastati o tvojem bazenu...veber wrote:naravnonestoizmedju wrote:Sigurno neke brendirane koje si sirotinja poput crvenkastog i mene nemre privušćit.veber wrote:jep, samo pogledaj kakve trenirke nosim ;)marcellus wrote:veber wrote:
rekoh mu jucer, prije rucka
Guest- Guest
marc, sta te jebu ova gey pipulacija oko oblacenja, oblacis se ok, oko govora, govori brate onak kako govoris kad govoris o necemu vaznom bez ustogljenosti, lezerno,
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan, (u normalnom razgovoru u zivotu uz temu se jos vuce bar tri cetiri podteme koje daju samo sirinu temi), genijalci koji televiziju smatraju nekim mjestom gdje se mora ponasati pricati i izgledati u nekim propisanim ili nepropisanoobaveznim okvirima su shabani,
pogledah tvoj intervju i odradjeno ok, lezerica bez vidljivog izrazaja kao kod vecine ljudi kojima nije profesija biti stalno pred kamerama" i boze ja sam na tv , snimaju me"
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan, (u normalnom razgovoru u zivotu uz temu se jos vuce bar tri cetiri podteme koje daju samo sirinu temi), genijalci koji televiziju smatraju nekim mjestom gdje se mora ponasati pricati i izgledati u nekim propisanim ili nepropisanoobaveznim okvirima su shabani,
pogledah tvoj intervju i odradjeno ok, lezerica bez vidljivog izrazaja kao kod vecine ljudi kojima nije profesija biti stalno pred kamerama" i boze ja sam na tv , snimaju me"
sljedeći put dovedi sidekicka Robina, tj Zrinku
wictor je morti na misi. ali bude on ko deus ex machina se stvoril i pripomogelmarcellus wrote:kolerik wrote:Imam par komentara (molim da se shvate krajnje dobronamjerno, oni to i jesu). O temi necu, dovoljno pricamo na forumu o tome.
No (a ako netko toliko mladji od tebe to primjeti, uzmi to u obzir):
1. Ne nosi bijelu kosulju na televiziju. Nju nose politicari, ali ne i novinari. Mogao si obuci plavu ili crnu. Kravata je pretpostavljam trebala biti crvena, ali na TV izgleda roza, a to ti nije bila namjera. Kravata se tako ne veze, a i inace, ako hoces svezati kravatu kako treba, moras imati meksu od ove koju si donio. Veber ti je to vec rekao. Za kosulju ne znam, ali stvarno izgleda nepopeglano. Nemas neki sat, to podsvjesno ukazuje na tocnost, pouzdanost i samosvijest. Uglavnom, promasaj.
2. U stolicu se inace ne zavaljuje kao kurva u bordelu. Sjedni uspravno i ispravi ramena, posve su ti utonula u sako, a trbusinu si izbacio. Pazi kako se drzis.
3. Cuvaj se afektacije u govoru (''za Boga miloga''. ''ne, ne, ne'', itd.). Svi mi imamo postapalice dok pricamo, ali dok si na TV-u ispeci pa reci :)
4. Dosta ides u nekakve price sa strane. Navesti kao usputni podatak nesto u dijelu recenice je OK. Pricati o Sandersu i kuci na jezeru jednu minutu nije OK. Reci usput da je Sanders pogazio sve sto je rekao o Hillary i da je sad on taj koji je moralno upitan je ok.
5. Znas nekontrolirano podignuti glas pa ispada kao da bezrazlozno vices. Drzi glas na ideniticnoj modulaciji, osim ako ne zelis nesto naglasiti, ali onda usporis i naglasavas, bez dizanja glasa.
Uglavnom ovo pod 1 i 2 moze jos i kaja iskomentirati, ipak je ona strucnjak :) Da te utjesim, vidio sam novinare, ozbiljne novinare na TV-u koji su dosli obuceni kao da su ih vadili iz kanala. :)
Ali ako si se vec prihvatio odijela i kravate, onda napravi to kako treba.
1. uz odijelo i kravatu uvijek ide bijela košulja, ili lagano prugasta s vrlo diskretnim uzorkom (ali onda kravata mora biti jednobojna bez uzorka, šarena kravata na šarenoj košulji izgleda grozno). Šarene košulje uz odijelo, crne i plave, su za pedere, hipstere, i slično. Kravata je vezana posve ok, u trokut. To je široka kravata, i veže se u pravilu upravo tako (semi windsor čvor). Crvena je, i nimalo roza na dobrom ekranu.
2. da, makar se ja volim nasloniti, djeluje manje napeto, ali ova stolica je takva da bi trebalo odsjediti uspravno, ne izgleda dobro kad se zavališ u nju
3. podštapalica je ovdje previše, to se slaže, kako rekoh obično više pazim kako govorim, a manje što govorim, ovaj put je ispalo obratno
4 da, ima prekinutih rečenica, digresija, svakako ih treba izbjegavati
5 ne, ponekad treba govoriti malo glasnije da se nešto istakne, emocionalne reakcije ne treba previše ni skrivati jer ako govoriš uvijek ujednačeno ispada da si neiskren i govoriš naučeni tekst
Guest- Guest
ma kakva te populacya spopala. sa'ćemo janjca okren't...Leviathan2 wrote:marc, sta te jebu ova gey pipulacija oko oblacenja, oblacis se ok, oko govora, govori brate onak kako govoris kad govoris o necemu vaznom bez ustogljenosti, lezerno,
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:marc, sta te jebu ova gey pipulacija oko oblacenja, oblacis se ok, oko govora, govori brate onak kako govoris kad govoris o necemu vaznom bez ustogljenosti, lezerno,
Strašilo je strašilo pa taman ga obukao u Armani odijelo.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan
Kod nas katolika se liturgija zove misa.
crvenkasti-
2014-04-17
nego longi, jel bi ti ugostio svekoliko formusko pucanstvo da dojdemo do tebenestoizmedju wrote:ma kakva te populacya spopala. sa'ćemo janjca okren't...Leviathan2 wrote:marc, sta te jebu ova gey pipulacija oko oblacenja, oblacis se ok, oko govora, govori brate onak kako govoris kad govoris o necemu vaznom bez ustogljenosti, lezerno,
Apsolutno.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:
digresije, one su pozeljne u svakom razgovoru da bi se razgovor odrzao zivim i da ne postane kao liturgija, dosadan
Kod nas katolika se liturgija zove misa.
Guest- Guest
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 7 of 26