M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
Page 17 of 26
Page 17 of 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Re: M. Holjevac o američkim izborima, danas mreža 14:30
sada Hillarty ima jedno 50 skandala, a ovaj zadnje je sa FBI-a a vještica je toliko poludila da jebe majku i tužitelji i policiji da ne govorim da je onaj žid pomoćnik Wiener je jebo djecu preko njihovih službenih e mailova privatne su koristili u službene svrhe ma ono hehehehLeviathan2 wrote:i ja sam za pobjedu trumpa, ali....jokerman wrote:inace zasto ce trump pobijedit, zato sta je to vise ''americki'', Trump je vise ''amerika'' nego hillary, tako je bilo i s brexitom,, bio je vise britanski, neg ostajanje. Ince vec sam se okladio s par ljudi u vecere, lovu, sta sve ne,,, uvjeren sam u pobijedu Trumpa
ogromna moc stoji iza klintonice, pa i sam sadasnji prezidente
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:sada Hillarty ima jedno 50 skandala, a ovaj zadnje je sa FBI-a a vještica je toliko poludila da jebe majku i tužitelji i policiji da ne govorim da je onaj žid pomoćnik Wiener je jebo djecu preko njihovih službenih e mailova privatne su koristili u službene svrhe ma ono hehehehLeviathan2 wrote:i ja sam za pobjedu trumpa, ali....jokerman wrote:inace zasto ce trump pobijedit, zato sta je to vise ''americki'', Trump je vise ''amerika'' nego hillary, tako je bilo i s brexitom,, bio je vise britanski, neg ostajanje. Ince vec sam se okladio s par ljudi u vecere, lovu, sta sve ne,,, uvjeren sam u pobijedu Trumpa
pa, kad će ta već jednom opatrljit o patos?
(gledam u avatar i ne kužim ko piše )
Guest- Guest
ne znam, ovo više nema nikakvog smisla, ona je davnih dana trebala biti uhapšena, jer ovako šta grozno se nije dogodilo nikada ikadaNoor wrote:asilovski wrote:sada Hillarty ima jedno 50 skandala, a ovaj zadnje je sa FBI-a a vještica je toliko poludila da jebe majku i tužitelji i policiji da ne govorim da je onaj žid pomoćnik Wiener je jebo djecu preko njihovih službenih e mailova privatne su koristili u službene svrhe ma ono hehehehLeviathan2 wrote:i ja sam za pobjedu trumpa, ali....jokerman wrote:inace zasto ce trump pobijedit, zato sta je to vise ''americki'', Trump je vise ''amerika'' nego hillary, tako je bilo i s brexitom,, bio je vise britanski, neg ostajanje. Ince vec sam se okladio s par ljudi u vecere, lovu, sta sve ne,,, uvjeren sam u pobijedu Trumpa
pa, kad će ta već jednom opatrljit o patos?
(gledam u avatar i ne kužim ko piše )
Kermit-
2014-04-17
Naočale i karirana košulja koja slobodno pada na traperice.Noor wrote:ne, sada je bitno kako izgledaju. odgovori iskreno.kolerik wrote:Nije bitno kako izgledaju, bitno je sto znaju, a ne bi bilo lose da imaju po koji certifikat.Noor wrote:kolerik wrote:Poslovna tajna, u svrhu zastite IPR-a. :)Neve wrote:
haha dobro, možda nam IT-tvrtke pokazuju samo izložbene primjerke, a ustvari imaju neki polumračni podrum duboko ispod, s hrpom monitora, u kojem sjedi hrpa neurednih aveti koji nemaju život, ne vide svjetlo dana nego jedu i spavaju kraj računala .. no bila sam niz puta u nekim IT firmama, i nisam naišla na ove avetinjske, skrivaju ih izgleda :D
Kad nas tete iz marketinga banke, medija ili telekoma dodju posjetiti onda salju mladje, fit, u odijelima i andjeoskog lica. Narocito ako je pukla neka veza ili obrada podataka.
U medjuvremenu u mraku ureda sa dimom cigareta, ostacima kebaba i monitorima gdje udaraju glavom o protokole i jezicne procesore pravi Yode IT-a rulaju. :)
kako yode izgledaju?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to nije ni bila tema :)melkior wrote:Naočale i karirana košulja koja slobodno pada na traperice.Noor wrote:ne, sada je bitno kako izgledaju. odgovori iskreno.kolerik wrote:Nije bitno kako izgledaju, bitno je sto znaju, a ne bi bilo lose da imaju po koji certifikat.Noor wrote:kolerik wrote:
Poslovna tajna, u svrhu zastite IPR-a. :)
Kad nas tete iz marketinga banke, medija ili telekoma dodju posjetiti onda salju mladje, fit, u odijelima i andjeoskog lica. Narocito ako je pukla neka veza ili obrada podataka.
U medjuvremenu u mraku ureda sa dimom cigareta, ostacima kebaba i monitorima gdje udaraju glavom o protokole i jezicne procesore pravi Yode IT-a rulaju. :)
kako yode izgledaju?
Guest- Guest
Ali kravata mu je nenadjebiva... Svaka čast. Bit će da mu je Tomac posudio... Ili možda poklonio.
Pa dobro, ali već kad pitaš :)Noor wrote:to nije ni bila tema :)melkior wrote:Naočale i karirana košulja koja slobodno pada na traperice.Noor wrote:ne, sada je bitno kako izgledaju. odgovori iskreno.kolerik wrote:Nije bitno kako izgledaju, bitno je sto znaju, a ne bi bilo lose da imaju po koji certifikat.Noor wrote:
kako yode izgledaju?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I na kraju krajeva da li je ili nije naš vrsni novinar i kolega forumaš objasnio na koji se točno način bira predsjednik Amerike?
Last edited by provocator on 31/10/2016, 09:30; edited 1 time in total
čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
Guest- Guest
Ja mislim da Mercello nije ni imao namjeru staviti kravatu,ali budući je neki dan napao neke političare koji nose odijelo i sako bez krevate,nije to smatrao principijalnim.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Boli me curac za marcellusov intervju.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
Nemoj da ti sad tu počnem nabrajati kakve je sve komentare taj vrsni novinar pisao na onom umrlom forumu ali i na ovome.
Lik je goli curac i ništarija i sad bi ja trebal bacati drkicu na segment nečeg suvislog što je uspio prozboriti.
Možda je daltonist.jastreb wrote:Ja mislim da Mercello nije ni imao namjeru staviti kravatu,ali budući je neki dan napao neke političare koji nose odijelo i sako bez krevate,nije to smatrao principijalnim.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
provocator wrote:Boli me curac za marcellusov intervju.Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
Nemoj da ti sad tu počnem nabrajati kakve je sve komentare taj vrsni novinar pisao na onom umrlom forumu ali i na ovome.
Lik je goli curac i ništarija i sad bi ja trebal bacati drkicu na segment nečeg suvislog što je uspio prozboriti.
pa ne trebaš....ako ne želiš komentirati sadržaj, jednostavno preskoči.
Guest- Guest
A zašto ga ne bi malo (za)jebavao? Jel to zabranjeno nekim pravilima ovog foruma?
Kada su on osobno i njegova bulinka na onom forumu podjebavali mene i dijelili mi banove onda je to bilo OK?
Kaj je on zaštićena živina?
Kada su on osobno i njegova bulinka na onom forumu podjebavali mene i dijelili mi banove onda je to bilo OK?
Noor wrote:čovjek vam stavi interview da poslušate, a vi komentirate kravatu, frizuru i pizdarije, čemu?
Marčela mogu slušati samo oni koji ga nikada nisu čitali što piše po forumima.
Guest- Guest
M wrote:ja sam prije iverson ... po visini :D
fakat hudfaq are you, stari nick?
marcellus wrote:M wrote:ja sam prije iverson ... po visini :D
fakat hudfaq are you, stari nick?
ne boj se, betty je
malo sam se prerusila za noc vjestica, ko ti za TV :p
betty.boop-
2015-01-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
provocator wrote:A zašto ga ne bi malo (za)jebavao? Jel to zabranjeno nekim pravilima ovog foruma?
pa tebi su svi moderatori dijelili banove, kad se naliješ pa dođeš srat pa popiješ ban, i sad ih dobivaš ne?
Marčelo, daj provjeri da ti Tomac uz kravatu nije uvalio i kakvu knjigu. Npr. onu "Bilo je časno živjeti s Titom".
živio sam ja s titom dovoljno dugo, jebem njega i konja na kojem je dojahao
Similar topics
» Leljak i Jurčević: Udbaška mreža i danas u institucijama RH (a. HRT)
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» U Njemačkoj od danas kreće oštra kontrola društvenih mreža
» Srbi bi danas na izborima izabrali Tita
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
Page 17 of 26