Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Vau, vau, a tu se natjeravat kao klinci. Da vam ni stalo jednom do drugog ne bi se ni primjećivali.vuksadinare wrote:...furam se 'ne okreći se sine'Eva wrote:Oho, furaš se na Sveče fantazije.
Guest- Guest
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Nema za njega overloada. Mlad i u naponu snage. Može cijeli forum servisirat.vuksadinare wrote:nema veze..nema mjesta za jos jednu ljubavnicuEva wrote:Pa nećemo se ženit
Guest- Guest
...a sto ces...temperamenti....za razliku od ovog drugog ja sam dalmos...a to znaci..kad iskri iskriEva wrote:Vau, vau, a tu se natjeravat kao klinci. Da vam ni stalo jednom do drugog ne bi se ni primjećivali.vuksadinare wrote:...furam se 'ne okreći se sine'Eva wrote:Oho, furaš se na Sveče fantazije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa skoro nam je forum pregoril.vuksadinare wrote:...a sto ces...temperamenti....za razliku od ovog drugog ja sam dalmos...a to znaci..kad iskri iskriEva wrote:Vau, vau, a tu se natjeravat kao klinci. Da vam ni stalo jednom do drugog ne bi se ni primjećivali.vuksadinare wrote:...furam se 'ne okreći se sine'Eva wrote:Oho, furaš se na Sveče fantazije.
Guest- Guest
..ne ulazim u to....joda zna svoje mogucnosti...Eva wrote:Nema za njega overloada. Mlad i u naponu snage. Može cijeli forum servisirat.vuksadinare wrote:nema veze..nema mjesta za jos jednu ljubavnicuEva wrote:Pa nećemo se ženit
2015-09-08
S koliko žara on crta grafikone, ili prati proces naoružavanja Ukrajine, pa akcije po Siriji, ja sam odmah znala da je on vulkan.vuksadinare wrote:..ne ulazim u to....joda zna svoje mogucnosti...Eva wrote:Nema za njega overloada. Mlad i u naponu snage. Može cijeli forum servisirat.vuksadinare wrote:nema veze..nema mjesta za jos jednu ljubavnicuEva wrote:Pa nećemo se ženit
Guest- Guest
a cuj....kad je takav odnos ne mo's ni's drugo ocekivati do no eksplozijeEva wrote:Pa skoro nam je forum pregoril.vuksadinare wrote:...a sto ces...temperamenti....za razliku od ovog drugog ja sam dalmos...a to znaci..kad iskri iskriEva wrote:Vau, vau, a tu se natjeravat kao klinci. Da vam ni stalo jednom do drugog ne bi se ni primjećivali.vuksadinare wrote:...furam se 'ne okreći se sine'Eva wrote:Oho, furaš se na Sveče fantazije.
2015-09-08
Eva wrote:S koliko žara on crta grafikone, ili prati proces naoružavanja Ukrajine, pa akcije po Siriji, ja sam odmah znala da je on vulkan.vuksadinare wrote:..ne ulazim u to....joda zna svoje mogucnosti...Eva wrote:Nema za njega overloada. Mlad i u naponu snage. Može cijeli forum servisirat.vuksadinare wrote:nema veze..nema mjesta za jos jednu ljubavnicuEva wrote:Pa nećemo se ženit
2015-09-08
je'n put sam skoro pepeljaru u vuglu dobil....
2015-09-08
A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
..bitna je i kultura..vidjeli smo stetu koju je drzavi nanjelo financiranje opskurnih filmova poput 'masakra u dvoru'..i kako se lova pere...mislim ono ici financirati filmove koji nemaju veze niti sa hrvatskom niti hrvatskom kulturom poput..'zasto je kino sloboda u beogradu prazno'..i to sa 150 000 kuna novcem poreznih obveznika hrvatskeAntijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
2015-09-08
Nije trebala ni ovaj put. Uvijek se ta banda provuče na foru - evo sad cu, pa vise necu.vuksadinare wrote:koliko sam skuzio iz njenog govora...to bi bilo ovako..'sad sam glasovala za vas ali ubuduce nisam sigurna da cu tako i dalje ciniti'...amen..ode ona u klub glasnovica,glavasa,haseta i jos nekih
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:..bitna je i kultura..vidjeli smo stetu koju je drzavi nanjelo financiranje opskurnih filmova poput 'masakra u dvoru'..i kako se lova pere...mislim ono ici financirati filmove koji nemaju veze niti sa hrvatskom niti hrvatskom kulturom poput..'zasto je kino sloboda u beogradu prazno'..i to sa 150 000 kuna novcem poreznih obveznika hrvatskeAntijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
Pa i rekao sam da kultura nije nebitna, ali neki drugi resori su ipak bitniji.., mislim prije Hasanbegovića za ministre kulture se praktički nije ni znalo, niti su to bile neke velike zvjerke, a šta se sve radilo u tom resoru je bilo ignorirano.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
mislim da ona nece..imam dobrog prijatelja koji ej dobar prijatelj sa njom..i to ej zena cvrstih stavova..odbila je naslijediti hasanbegovica sto samo po sebi govorikaja_333 wrote:Nije trebala ni ovaj put. Uvijek se ta banda provuče na foru - evo sad cu, pa vise necu.vuksadinare wrote:koliko sam skuzio iz njenog govora...to bi bilo ovako..'sad sam glasovala za vas ali ubuduce nisam sigurna da cu tako i dalje ciniti'...amen..ode ona u klub glasnovica,glavasa,haseta i jos nekih
2015-09-08
Japrak.Eva wrote:Pa s lišćem loze se isto nekaj dela.
eh kakve sus e stvari desavale za vrijeme biskupica,mesica i violicke..ajme...zato i ove kvaziljevicarske i udruge placu za tom trojkom..Antijunak wrote:vuksadinare wrote:..bitna je i kultura..vidjeli smo stetu koju je drzavi nanjelo financiranje opskurnih filmova poput 'masakra u dvoru'..i kako se lova pere...mislim ono ici financirati filmove koji nemaju veze niti sa hrvatskom niti hrvatskom kulturom poput..'zasto je kino sloboda u beogradu prazno'..i to sa 150 000 kuna novcem poreznih obveznika hrvatskeAntijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
Pa i rekao sam da kultura nije nebitna, ali neki drugi resori su ipak bitniji.., mislim prije Hasanbegovića za ministre kulture se praktički nije ni znalo, niti su to bile neke velike zvjerke, a šta se sve radilo u tom resoru je bilo ignorirano.
2015-09-08
Muž ti je Bosanac koji kuha?Noor wrote:Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
a tek kad ju jedeš godinama
Nemaju, turski utjecaj je napravio svoje.vuksadinare wrote:hm..hm..ovisi..ali ima tu istine...po meni recimo imaju raznovrsniju kuhinju od dalmatinske i opcenito hrvatske..oni fakat imaju brdo autohtonih jela..Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
Mi ustaše ne pijemo vina,Gnječ wrote:Zašto se hrvati toliko bave kulturom kad kulture nemaju?
nego krvi Gnječa iz Pazina!
Kad se svađaš s Noorkom nisi bolje ni zaslužio.vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:
.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...
Sve ti upisi odišu europskom uljudbom i convivenzom.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:
Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)
Aha, a likovao si kad su mene banirali.
Ja prostačim? Šta je ovo forum Glas Koncila? Ja prijetim? Kome sam ikad prijetio? Ja kad se odlučim nekom polomiti kosti to napravim bez prijetnji jednostavno napravim bez urbi et orbi. To što ti i slični to doživljavate kao prijetnju je samo vaša preslika vaše agresivnosti koju niste u stanju izreći jer se pravite kulturni a u stvari ste najobičniji divljaci krkani.
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 5 of 9