Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.Istina,Hrvatska u politici ima svega ali takvog bisera još nije iznjedrila.
A sad srušite Plenkovića pa ćete za nagradu dobiti onog traktora Ursusa koji bi najradije ovršio i sahranio cijelu Hrvatsku,naravno osim njegovih skijaša i servisera njihovih skija.
A sad srušite Plenkovića pa ćete za nagradu dobiti onog traktora Ursusa koji bi najradije ovršio i sahranio cijelu Hrvatsku,naravno osim njegovih skijaša i servisera njihovih skija.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Je, a najgore je sto je srbe jos uvredio, svađalica jel . Zato imate ovog finog gospona i dalicku i obuljenku.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I novu demonizaciju osoba za koje do jucer nismo culi nitko od nas :)
Guest- Guest
Eto onda Plenkoviću rješenja da vrati kredibilitet i popularnost. :) Kad je mogao Zoki, zašto ne bi i on?kaja_333 wrote:Je, a najgore je sto je srbe jos uvredio, svađalica jel . Zato imate ovog finog gospona i dalicku i obuljenku.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.
Guest- Guest
On nije Zoki nego slugan. Evo mu kredibiliteta na FaceBook stranici.Starhemberg wrote:Eto onda Plenkoviću rješenja da vrati kredibilitet i popularnost. :) Kad je mogao Zoki, zašto ne bi i on?kaja_333 wrote:Je, a najgore je sto je srbe jos uvredio, svađalica jel . Zato imate ovog finog gospona i dalicku i obuljenku.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.
2015-08-15
Plenković se odrekao desnoga krila tek nakon pobjede na izborima, nakon pobjede koju mu je doniela stranačka desnica stvorivši razliku prema SDP-u. Nažalost, desno krilo nije čvrsto ustrojeno pa da mu uvjetuje podršku kadrovskim rješenjima.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore.
Pred HDZ-om treba paliti lampione u znak žalosti zbog smrti nacionalnoga ponosa.kaja_333 wrote:On nije Zoki nego slugan. Evo mu kredibiliteta na FaceBook stranici.Starhemberg wrote:Eto onda Plenkoviću rješenja da vrati kredibilitet i popularnost. :) Kad je mogao Zoki, zašto ne bi i on?kaja_333 wrote:Je, a najgore je sto je srbe jos uvredio, svađalica jel . Zato imate ovog finog gospona i dalicku i obuljenku.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.
HDZ treba zapaliti bombom kućne radinosti.Regoč wrote:Pred HDZ-om treba paliti lampione u znak žalosti zbog smrti nacionalnoga ponosa.kaja_333 wrote:On nije Zoki nego slugan. Evo mu kredibiliteta na FaceBook stranici.Starhemberg wrote:Eto onda Plenkoviću rješenja da vrati kredibilitet i popularnost. :) Kad je mogao Zoki, zašto ne bi i on?kaja_333 wrote:Je, a najgore je sto je srbe jos uvredio, svađalica jel . Zato imate ovog finog gospona i dalicku i obuljenku.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.
2015-08-15
kaja_333 wrote:HDZ treba zapaliti bombom kućne radinosti.Regoč wrote:
Pred HDZ-om treba paliti lampione u znak žalosti zbog smrti nacionalnoga ponosa.
Guest- Guest
E, sad, ajmo koristit forum za poticanje na nasilje i uništavanje.kolerik wrote:kaja_333 wrote:HDZ treba zapaliti bombom kućne radinosti.Regoč wrote:
Pred HDZ-om treba paliti lampione u znak žalosti zbog smrti nacionalnoga ponosa.
U VREMENU ex Jugoslavije jedan srbijanski istoričar reče za Jasenovac, “Ovdje mi uglavnom nemamo sačuvane kosti jer su se integrisale sa zemljom”, naravno da nije spomeno i brojne kosti hrvatskih mučenika u poslijeratnom logoru Jasenovac (II) koje se ni tamo nisu “integrisale” sa zemljom.Starhemberg wrote:Evo ovaj se ne stidi prišiti i zločine svoje drugoj strani. Bez problema i grižnje savjesti :)lobo1 wrote:Ustaše se nemaju čega stiditi,ustali , od velikočetničke diktature branili svoju državu, žalosno ( svjetska zbivanja im nisu bili skloni). Čemu da se stide Jasenovcu , gdje sami nastradali. da se stide Jadovnog (Šaranove jame )gdje nema ni jedne kosti. Srpskoj i jugokomunističkoj historiografiji ne smije se ni najmanje vjerovati, ni partikularno ni u globalu. Sva dosadašnja nepristrana istraživanja pokazuju da je od svih južnoslavenskih naroda najveći i najbrutalniji holokaust doživio upravo hrvatski narod, holokaust od kojeg se ni do dan danas nije demografski oporavio.MaximusDecimusMiridije wrote:
Sta je problem reci. "Meni je Hasanbegovic ok jer tvrdi da se nema cega stiditi kao ustasa i sto zastupa one najdublje osjecaje po pitanju tih stvari koje se inace ne usudim priznati"
I sve pet.
Izgleda da hrvatske kosti, ili kosti Hrvata nose u sebi neko prokletstvo da ne mogu lako istrunuti, kao kosti drugih naroda, ne mogu se lako kako oni kažu “integrisati” sa zemljom kao što su se “integrisale”kosti žrtava neke druge nacionalnosti s područja ex Jugoslavije.
2014-04-18
A nije Plenki pozvao ni biskupa Košića da sva ministarstva poškropi svetom vodicom, kao Karačmarko.Regoč wrote:Plenković se odrekao desnoga krila tek nakon pobjede na izborima, nakon pobjede koju mu je doniela stranačka desnica stvorivši razliku prema SDP-u. Nažalost, desno krilo nije čvrsto ustrojeno pa da mu uvjetuje podršku kadrovskim rješenjima.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore.
Valjda je skužio da tko s đavlom tikve sadi o glavu mu se i razbijaju.
Nije ih pozvao jer su nebitni, bitnije za vlast mu je da ministarstva poškropi EPH, MMF, Beograd i konacno Brisel .provocator wrote:A nije Plenki pozvao ni biskupa Košića da sva ministarstva poškropi svetom vodicom, kao Karačmarko.Regoč wrote:Plenković se odrekao desnoga krila tek nakon pobjede na izborima, nakon pobjede koju mu je doniela stranačka desnica stvorivši razliku prema SDP-u. Nažalost, desno krilo nije čvrsto ustrojeno pa da mu uvjetuje podršku kadrovskim rješenjima.vili40 wrote:Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore.
Valjda je skužio da tko s đavlom tikve sadi o glavu mu se i razbijaju.
2015-08-15
Kajo, kraljice!
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 9 of 9