Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
da..sarma ali to je iz drugih vecinom primorskih mjesta..arambasici su bas izvorno jelo cetinske krajine....Eva wrote:Pa s lišćem loze se isto nekaj dela.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
ovo je posve u skladu s mojim očekivanjima od plenkovića.
..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
2015-09-08
Ajde, ne cvili, dopast će ti se. EU ili Juga, to je isto.marcellus wrote:ovo je posve u skladu s mojim očekivanjima od plenkovića.
Guest- Guest
Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
Guest- Guest
Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
a tek kad ju jedeš godinama
Last edited by Noor on 20/10/2016, 12:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
hm..hm..ovisi..ali ima tu istine...po meni recimo imaju raznovrsniju kuhinju od dalmatinske i opcenito hrvatske..oni fakat imaju brdo autohtonih jela..Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
2015-09-08
marcellus wrote:ovo je posve u skladu s mojim očekivanjima od plenkovića.
To ti je kad nisi naheren kao neki. Ero recimo sta god da se dogodi kaze da je on znao da ce tako biti i da to vodi onome sto je u startu govorio ma sto da se dogodi :)
Tako bi eventualno sam sebi uvijek bio pobjednik. To isto mora biti oslobadajuce na odreden nacin.....ocurec.....stajati ispred ogledala i drkati sam na sebe.
Ja sam probao....no jebiga najdalje sto sam ja dosao tu je da bi si dirnuo chunu i onda bacio jos jedan pogled na sebe i ocajnicki uzviknuo...."od sutra ne jedem vise ugljikohidrate"!
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 20/10/2016, 12:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
mala...budi dobra...bus opet u kutu zavrsila...Noor wrote:Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
2015-09-08
vuksadinare wrote:mala...budi dobra...bus opet u kutu zavrsila...Noor wrote:Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
tornjaj se
Guest- Guest
...bas me boli...Noor wrote:vuksadinare wrote:mala...budi dobra...bus opet u kutu zavrsila...Noor wrote:Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:
..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..
tornjaj se
2015-09-08
....naruseno ej primirje..krecem u rat....
2015-09-08
Imaju dobrih variva, ona kalja je njihova, pa bosanski lonac, ali one pite i tijesta, to se može jest 1-2 mjesečno.vuksadinare wrote:hm..hm..ovisi..ali ima tu istine...po meni recimo imaju raznovrsniju kuhinju od dalmatinske i opcenito hrvatske..oni fakat imaju brdo autohtonih jela..Eva wrote:Uf bosanska kuhinja je ono dobiš 10 kila u dva tjednavuksadinare wrote:..podjednako..no vikendom najvise ja...ja sam zduzen za dalmatinske specijalitete ona za bosanske...udarna kombinacija jela..Eva wrote:Ti kuhaš ili ženica?
Guest- Guest
.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...Eva wrote:Gdje?
2015-09-08
vuksadinare wrote:....i naravno najavila..pit cu vam krv u saboru gospodine plenkovicu ako se ne popravite....
vjerojatno će biti jako kisela
ime Bruna Esih - prevedeno na hrv. - Smeđi Ocat
Guest- Guest
Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...Eva wrote:Gdje?
Guest- Guest
..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...Eva wrote:Gdje?
2015-09-08
Zašto se hrvati toliko bave kulturom kad kulture nemaju?
Guest- Guest
Čekaj, obrnuto.. ona će njemu piti krv, a njegovo ime znači Hrabra Konstanta (Andreas Planck), što znači da HDZ kao s njim na čelu konstanta ostaje do kraja mandata na položaju.deda ilerminatus wrote:vuksadinare wrote:....i naravno najavila..pit cu vam krv u saboru gospodine plenkovicu ako se ne popravite....
vjerojatno će biti jako kisela
ime Bruna Esih - prevedeno na hrv. - Smeđi Ocat
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 2 of 9