Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Čekaj, obrnuto.. ona će njemu piti krv, a njegovo ime znači Hrabra Konstanta (Andreas Planck), što znači da HDZ kao s njim na čelu konstanta ostaje do kraja mandata na položaju.deda ilerminatus wrote:vuksadinare wrote:....i naravno najavila..pit cu vam krv u saboru gospodine plenkovicu ako se ne popravite....
vjerojatno će biti jako kisela
ime Bruna Esih - prevedeno na hrv. - Smeđi Ocat
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...Eva wrote:Gdje?
Guest- Guest
Švabica koju bi trebali poslat da zabavlja imigrante u tranzitu.deda ilerminatus wrote:vuksadinare wrote:....i naravno najavila..pit cu vam krv u saboru gospodine plenkovicu ako se ne popravite....
vjerojatno će biti jako kisela
ime Bruna Esih - prevedeno na hrv. - Smeđi Ocat
Guest- Guest
pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...Eva wrote:Gdje?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:Šteta, nemaš se s kim ni potuć.vuksadinare wrote:
.....zna netko sto sam ovim rekao..između nas naravno nije..kod nas vlada idila u odnosima...
Aha, a likovao si kad su mene banirali.
Guest- Guest
ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:
Šteta, nemaš se s kim ni potuć.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:
..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...
Ja prostačim? Šta je ovo forum Glas Koncila? Ja prijetim? Kome sam ikad prijetio? Ja kad se odlučim nekom polomiti kosti to napravim bez prijetnji jednostavno napravim bez urbi et orbi. To što ti i slični to doživljavate kao prijetnju je samo vaša preslika vaše agresivnosti koju niste u stanju izreći jer se pravite kulturni a u stvari ste najobičniji divljaci krkani.
Guest- Guest
..ne da mi se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:
Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)
Ja prostačim? Šta je ovo forum Glas Koncila? Ja prijetim? Kome sam ikad prijetio? Ja kad se odlučim nekom polomiti kosti to napravim bez prijetnji jednostavno napravim bez urbi et orbi. To što ti i slični to doživljavate kao prijetnju je samo vaša preslika vaše agresivnosti koju niste u stanju izreći jer se pravite kulturni a u stvari ste najobičniji divljaci krkani.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ne da mi se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:
pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..
Eto sad kad smo došli do srži problema tebi se ne da.
Guest- Guest
Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
Guest- Guest
jednostavno mi se ne da...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ne da mi se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:
2015-09-08
Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
Uzalud ti trud jer nemožeš to rvackim krkanima dokazati za njih sam sotona, zlo svih zala, hrvatofob, četnik, iredenta, jugofil, orjuna...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:jednostavno mi se ne da...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..ne da mi se...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalić
Pa dobro, ne da ti se i fertig. Nebitno jel jednostavno ili komplicirano.
Guest- Guest
svakog jutra jedno jaje, organizmu snagu daje
Guest- Guest
na kog se to odnosi...Noor wrote:svakog jutra jedno jaje, organizmu snagu daje
2015-09-08
Na one kojima kolesterol ni visok. Inače jaja su opasna.
Guest- Guest
Fakat je bedasto da privatni strani kapital ne želi ulagat u HR a sve je odlično posloženo. Svima prema potrebama.Gnječ wrote:
Guest- Guest
....njoj jaja svakako snagu daju...Eva wrote:Na one kojima kolesterol ni visok. Inače jaja su opasna.
2015-09-08
A vi se još volite, ha?
Guest- Guest
ne bi se stel mesatiEva wrote:A vi se još volite, ha?
2015-09-08
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 3 of 9