Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Ok, ajd sad ti direktno ne zaobilazno daj neki link gdje je to izjavio.MaximusDecimusMiridije wrote:Ali ono....sve nesto zaobilazno majkumu.
Sta je problem reci. "Meni je Hasanbegovic ok jer tvrdi da se nema cega stiditi kao ustasa ....
I sve pet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Inače ova Bruna, kao i branitelji po saboru... Digli su ruku za ovu vladu .
U ovom saboru najpošteniji ludi pernar izgleda.
U ovom saboru najpošteniji ludi pernar izgleda.
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ok, ajd sad ti direktno ne zaobilazno daj neki link gdje je to izjavio.MaximusDecimusMiridije wrote:Ali ono....sve nesto zaobilazno majkumu.
Sta je problem reci. "Meni je Hasanbegovic ok jer tvrdi da se nema cega stiditi kao ustasa ....
I sve pet.
Jes ti navodnike vidila? :)
Guest- Guest
Politika je zajebana stvar, jer utječe na sve sfere društva.MaximusDecimusMiridije wrote:Genijalna je ova tema u principu.
Ljudi dakle direktno zaluju za likovima koji su promovirali neke fasisticke ideologije iz sramotnijeg dijela nase povijesti i tako to :) . Mislim realno nemam nista protiv, oduvijek sam govorio da je zdravije da se ljudi predstavljaju za ono sto stvarno jesu. Ali ono....sve nesto zaobilazno majkumu.
Sta je problem reci. "Meni je Hasanbegovic ok jer tvrdi da se nema cega stiditi kao ustasa i sto zastupa one najdublje osjecaje po pitanju tih stvari koje se inace ne usudim priznati"
I sve pet.
No onako, moram reći ,kad se baš govori o povjesničarima, da nije loše, čak je i pokazatelj nekog pluraliteta u društvu, da imamo pored Hasanbegovića i jednog Markovinu. Dok se ne uhvate te nesretne politike i drže svoje domene, naravno.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Sta je problem reci. "Meni je Hasanbegovic ok jer tvrdi da se nema cega stiditi kao ustasa i sto zastupa one najdublje osjecaje po pitanju tih stvari koje se inace ne usudim priznati"
I sve pet.
Meni nije problem priznati da sam Hrvat i ustaša.
crvenkasti-
2014-04-17
Ustaše se nemaju čega stiditi,ustali , od velikočetničke diktature branili svoju državu, žalosno ( svjetska zbivanja im nisu bili skloni). Čemu da se stide Jasenovcu , gdje sami nastradali. da se stide Jadovnog (Šaranove jame )gdje nema ni jedne kosti. Srpskoj i jugokomunističkoj historiografiji ne smije se ni najmanje vjerovati, ni partikularno ni u globalu. Sva dosadašnja nepristrana istraživanja pokazuju da je od svih južnoslavenskih naroda najveći i najbrutalniji holokaust doživio upravo hrvatski narod, holokaust od kojeg se ni do dan danas nije demografski oporavio.MaximusDecimusMiridije wrote:
I sve pet.
2014-04-18
Starhemberg wrote:Politika je zajebana stvar, jer utječe na sve sfere društva.MaximusDecimusMiridije wrote:Genijalna je ova tema u principu.
Ljudi dakle direktno zaluju za likovima koji su promovirali neke fasisticke ideologije iz sramotnijeg dijela nase povijesti i tako to :) . Mislim realno nemam nista protiv, oduvijek sam govorio da je zdravije da se ljudi predstavljaju za ono sto stvarno jesu. Ali ono....sve nesto zaobilazno majkumu.
I sve pet.
No onako, moram reći ,kad se baš govori o povjesničarima, da nije loše, čak je i pokazatelj nekog pluraliteta u društvu, da imamo pored Hasanbegovića i jednog Markovinu. Dok se ne uhvate te nesretne politike i drže svoje domene, naravno.
Pa ja sam to i rekao do odredene mjere. Ljudi nikada kad im se kaze "ti si cetnik" ili "ti si ustasa" ne kazu nisam. Nego to shvate automatski kao da ih se vrijeda i krenu drugoj osobi parirati na nacin da kazu ono drugo najgore. A kroz komentare istih osoba vidis da se bore konstantno da dokazu svima da sama definicija toga sto jesu ili nisu...nije nesto toliko lose. Ja mislim da je puno iskrenije da netko za sebe kaze ja sam to i to pa kud puklo da puklo nego konstantna igra gluhih telefona.
Guest- Guest
A sto bi po tebi značilo da netko kaže ja sam ustasa. Mislim za pravo 2016 ne moze biti , u ustašama je bio moj deda 1941 a 1945 ih nije vise bilo. Znaci sto bi de facto taj netko morao priznati?MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Politika je zajebana stvar, jer utječe na sve sfere društva.MaximusDecimusMiridije wrote:Genijalna je ova tema u principu.
I sve pet.
Pa ja sam to i rekao do odredene mjere. Ljudi nikada kad im se kaze "ti si cetnik" ili "ti si ustasa" ne kazu nisam. Nego to shvate automatski kao da ih se vrijeda i krenu drugoj osobi parirati na nacin da kazu ono drugo najgore. A kroz komentare istih osoba vidis da se bore konstantno da dokazu svima da sama definicija toga sto jesu ili nisu...nije nesto toliko lose. Ja mislim da je puno iskrenije da netko za sebe kaze ja sam to i to pa kud puklo da puklo nego konstantna igra gluhih telefona.
2015-08-15
Danas kad kazes nekome tko brani ono sto su ustase bile i zastupa teze da je sve to skupa sto se govori o njima laz i slicno. U trenutku kad mu kazes "ustaso"...krene vrijedati nazad onoga tko je to rekao. Sto znaci da je sam lik sa sobom u odredenom konfliktu ako u jednome trenutku brani tu povijest i pise pamflete kako to nije zapravo bilo toliko lose....a u drugom trenutku kad mu netko kaze "ustaso" se osjeti uvrijedenim :)
Guest- Guest
Pa evo ja zastupam teze da nisu bili toliko crni koliko ih je jugoslavenska povijest htjela prikazati. Ne demantiram da su napravili i ratne zločine ali svakako manje nego partizani , barem ako ćemo po broju žrtava.MaximusDecimusMiridije wrote:Danas kad kazes nekome tko brani ono sto su ustase bile i zastupa teze da je sve to skupa sto se govori o njima laz i slicno. U trenutku kad mu kazes "ustaso"...krene vrijedati nazad onoga tko je to rekao. Sto znaci da je sam lik sa sobom u odredenom konfliktu ako u jednome trenutku brani tu povijest i pise pamflete kako to nije zapravo bilo toliko lose....a u drugom trenutku kad mu netko kaze "ustaso" se osjeti uvrijedenim :)
Moram se sad odrediti kao ustasa ? Jer se u suprotnom foliram ili?
2015-08-15
Mi se sramimo što smo ustaše jer su oni bili zločinci i nacisti. Ali, da nije bilo njih, danas ne bi bilo Hrvatske, pa se ponosimo što smo ustaše.
Opet sam se zapetljao ...
crvenkasti-
2014-04-17
Teško li je Hrvati biti.
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro, ti se trebaš sramit jer si cetnik. Cega se mi trebamo ne tiče te se. Ja se osobno ničeg ne sramim.crvenkasti wrote:Mi se sramimo što smo ustaše jer su oni bili zločinci i nacisti. Ali, da nije bilo njih, danas ne bi bilo Hrvatske, pa se ponosimo što smo ustaše.
2015-08-15
Ja sam Hrvat, a ne četnik.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si konjina. Prije svega.crvenkasti wrote:Ja sam Hrvat, a ne četnik.
2015-08-15
To i moja žena kaže. Po čemu se to vidi?
crvenkasti-
2014-04-17
kaja_333 wrote:Pa evo ja zastupam teze da nisu bili toliko crni koliko ih je jugoslavenska povijest htjela prikazati. Ne demantiram da su napravili i ratne zločine ali svakako manje nego partizani , barem ako ćemo po broju žrtava.MaximusDecimusMiridije wrote:Danas kad kazes nekome tko brani ono sto su ustase bile i zastupa teze da je sve to skupa sto se govori o njima laz i slicno. U trenutku kad mu kazes "ustaso"...krene vrijedati nazad onoga tko je to rekao. Sto znaci da je sam lik sa sobom u odredenom konfliktu ako u jednome trenutku brani tu povijest i pise pamflete kako to nije zapravo bilo toliko lose....a u drugom trenutku kad mu netko kaze "ustaso" se osjeti uvrijedenim :)
Nemoras ti nista jebote, tvoja stvar i tvoje misljenje. Ali ljude je generalno stid reci takve stvari. Nego radije raspravljaju o onome za sto podrazumjevaju drugu stranu da je.
Guest- Guest
Evo ovaj se ne stidi prišiti i zločine svoje drugoj strani. Bez problema i grižnje savjesti :)lobo1 wrote:Ustaše se nemaju čega stiditi,ustali , od velikočetničke diktature branili svoju državu, žalosno ( svjetska zbivanja im nisu bili skloni). Čemu da se stide Jasenovcu , gdje sami nastradali. da se stide Jadovnog (Šaranove jame )gdje nema ni jedne kosti. Srpskoj i jugokomunističkoj historiografiji ne smije se ni najmanje vjerovati, ni partikularno ni u globalu. Sva dosadašnja nepristrana istraživanja pokazuju da je od svih južnoslavenskih naroda najveći i najbrutalniji holokaust doživio upravo hrvatski narod, holokaust od kojeg se ni do dan danas nije demografski oporavio.MaximusDecimusMiridije wrote:
I sve pet.
Guest- Guest
Ah pa ljude. Ljude su kriminalizirali 50 godina zbog naznaka bilo kakve želje za nezavisnom državom , takve želje trebale su biti tajnost inače progon. Zato dijelom i sada pripisivanje ustastva doživljavaju kao napad na sebe , a sto zapravo napad i je međutim i dalje se brane ne razmišljajući o tome da ih mogu poljubiti u guzicu zapravo.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Pa evo ja zastupam teze da nisu bili toliko crni koliko ih je jugoslavenska povijest htjela prikazati. Ne demantiram da su napravili i ratne zločine ali svakako manje nego partizani , barem ako ćemo po broju žrtava.MaximusDecimusMiridije wrote:Danas kad kazes nekome tko brani ono sto su ustase bile i zastupa teze da je sve to skupa sto se govori o njima laz i slicno. U trenutku kad mu kazes "ustaso"...krene vrijedati nazad onoga tko je to rekao. Sto znaci da je sam lik sa sobom u odredenom konfliktu ako u jednome trenutku brani tu povijest i pise pamflete kako to nije zapravo bilo toliko lose....a u drugom trenutku kad mu netko kaze "ustaso" se osjeti uvrijedenim :)
Nemoras ti nista jebote, tvoja stvar i tvoje misljenje. Ali ljude je generalno stid reci takve stvari. Nego radije raspravljaju o onome za sto podrazumjevaju drugu stranu da je.
To ti je kao kad pijana rugoba dudette kaže da ce doci s kamerom pazi, da joj u kameru kazem da sam ustasa.
Valjda u njenoj ludoj pijanoj glavi misli da ce sa snimkom u državnu bezbednost .
U stvarnosti ja bi joj rekla da jesam a poslje bi takvu nogu u guzicu dobila da ne bi znala sto ju je snašlo. A sa snimkom bi mogla jedino svojoj mami otići tužiti me.
2015-08-15
Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
darth_vader-
2014-04-17
Ajmo ovako.Da se Plenković nije odrekao nekih koji sebe nazivaju desničari ili domoljubi a zapravo su nešto sasvim drugo,HDZ ne bi dobio izbore pa bi danas imali za Premijera onog narokanog kafanskog svađalicu.Istina,Hrvatska u politici ima svega ali takvog bisera još nije iznjedrila.
A sad srušite Plenkovića pa ćete za nagradu dobiti onog traktora Ursusa koji bi najradije ovršio i sahranio cijelu Hrvatsku,naravno osim njegovih skijaša i servisera njihovih skija.
A sad srušite Plenkovića pa ćete za nagradu dobiti onog traktora Ursusa koji bi najradije ovršio i sahranio cijelu Hrvatsku,naravno osim njegovih skijaša i servisera njihovih skija.
vili40-
2015-08-02
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 8 of 9