Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Sve ti upisi odišu europskom uljudbom i convivenzom.Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ja bas i ne...samo sam rekao da previše prostačiš i da zbog toga trebaš biti bar koji put baniran..i prijetiš lomljenjem kostiju i slicno...a pogledaj moj ban zbog ceg sam ja baniran..ama bas ni zbog cega osim sto sam rekao da je maramih...ivić...a nisam dodao pašalićGnječ wrote:vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:
Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)
Aha, a likovao si kad su mene banirali.
Ja prostačim? Šta je ovo forum Glas Koncila? Ja prijetim? Kome sam ikad prijetio? Ja kad se odlučim nekom polomiti kosti to napravim bez prijetnji jednostavno napravim bez urbi et orbi. To što ti i slični to doživljavate kao prijetnju je samo vaša preslika vaše agresivnosti koju niste u stanju izreći jer se pravite kulturni a u stvari ste najobičniji divljaci krkani.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Bruna Esih: Glas za Vladu, ali ministrica kulture nije izraz mog osobnog, svjetonazora mojih birača, ni očekivanih temelja HDZ-a
Odozada, odmah iz tebe.Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
...ne..ona ima štelu...Regoč wrote:Kad se svađaš s Noorkom nisi bolje ni zaslužio.vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...Eva wrote:
Šteta, nemaš se s kim ni potuć.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ajd sad dajte omjere za Italiju i Austriju pa da usporedimo.Eva wrote:Fakat je bedasto da privatni strani kapital ne želi ulagat u HR a sve je odlično posloženo. Svima prema potrebama.Gnječ wrote:
Zašto izigravaš budalu? Znamo zašto je taj resor bitan. Miču Hrvata i dovode jugoslovenku.Antijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
Nek ima, zna se snać.vuksadinare wrote:...ne..ona ima štelu...Regoč wrote:Kad se svađaš s Noorkom nisi bolje ni zaslužio.vuksadinare wrote:pogledaj pod banirane...prije desetak dana cini mi se..kad si intervenirala za mene..u onoj svađi sa norkom..i odmah sam isti dan baniran..cisto bezveze..Eva wrote:Ti? Ne sjećam se. Znam da je Esco pao za slobodu, ali nisam tebe vidjela streljanog:)vuksadinare wrote:
..zadnju šoru sam platio-banom ako se sjecas..ni kriv ni duzan...
To je tek početak. Lekarkin sin je to lustrirat će vas da vas ni mame neće prepoznat
Guest- Guest
A, da, tema.
Mislim da će Plenky stišati nezadovoljstvo na početku, no kako mu se bude topila većina, a topit će se, tako će mu glasovi HDZ-ove desnice postajati sve važniji. U drugoj polovici mandata mogu se očekivati razne ucjene.
Mislim da će Plenky stišati nezadovoljstvo na početku, no kako mu se bude topila većina, a topit će se, tako će mu glasovi HDZ-ove desnice postajati sve važniji. U drugoj polovici mandata mogu se očekivati razne ucjene.
Kaj znaju kmeti kaj je bonton.Regoč wrote:Odozada, odmah iz tebe.Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
Guest- Guest
...ja mislim da je obuljenka prije iono..'svaka vlast meni dobro..'....njoj je stari bio predsjednik dubrovackog hdz-a i tuđmanov frend...mislim da su osobe poput obuljen cjepljene od ideologije..vise birokratizirane...a te osobe su meni gore i od deklariranih ljevicara..sa njima znas bar na cemu su sa ovima ne znas...sutra recimo ona moze odobrit ne znamlovu za snimanje filma o miri baresicu..dođe nova vlast...dat ce lovu recimo..za 'kako je kapetan dragan postao žrtva'Regoč wrote:Zašto izigravaš budalu? Znamo zašto je taj resor bitan. Miču Hrvata i dovode jugoslovenku.Antijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
2015-09-08
Naravno da ne znate, zagorska kćeri.Eva wrote:Kaj znaju kmeti kaj je bonton.Regoč wrote:Odozada, odmah iz tebe.Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
slicni tipovi poput obuljenke su jasen mesic,biskupic,jandrokovic...ljigavci
2015-09-08
Zagorje je imalo asflat dok su kod Turci konje po kaldrmli jahali, turski potomčeRegoč wrote:Naravno da ne znate, zagorska kćeri.Eva wrote:Kaj znaju kmeti kaj je bonton.Regoč wrote:Odozada, odmah iz tebe.Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
Guest- Guest
Slažem se, ali Plenky je ovim izborom napravio razdor između sebe i HDZ-ove desnice, a taj će jaz samo rasti. Kompromisno je mogao staviti Anju ili nekoga sličnoga profila.vuksadinare wrote:...ja mislim da je obuljenka prije iono..'svaka vlast meni dobro..'....njoj je stari bio predsjednik dubrovackog hdz-a i tuđmanov frend...mislim da su osobe poput obuljen cjepljene od ideologije..vise birokratizirane...a te osobe su meni gore i od deklariranih ljevicara..sa njima znas bar na cemu su sa ovima ne znas...sutra recimo ona moze odobrit ne znamlovu za snimanje filma o miri baresicu..dođe nova vlast...dat ce lovu recimo..za 'kako je kapetan dragan postao žrtva'Regoč wrote:Zašto izigravaš budalu? Znamo zašto je taj resor bitan. Miču Hrvata i dovode jugoslovenku.Antijunak wrote:A i mi smo ubanani ako nam je bitno tko će biti ministar kulture, dok nikoga ne zanima tko će biti ministar gospodarstva. Kultura nije nebitna no ipak su bitniji neki drugi resori poput gospodarstva, policije, pravosuđa i dr.
Da, ideološki nedefinirani.vuksadinare wrote:slicni tipovi poput obuljenke su jasen mesic,biskupic,jandrokovic...ljigavci
Je, baš. Daj primjer.Eva wrote:Zagorje je imalo asflat dok su kod Turci konje po kaldrmli jahali, turski potomčeRegoč wrote:Naravno da ne znate, zagorska kćeri.Eva wrote:Kaj znaju kmeti kaj je bonton.Regoč wrote:Odozada, odmah iz tebe.Eva wrote:Esco je najpristojni forumš na ovom forumu.
Po zapitaj se zakaj ti je Hasanbeg srcu drag? Ni krv voda. Sva turska krv uz njega jeRegoč wrote:Je, baš. Daj primjer.Eva wrote:Zagorje je imalo asflat dok su kod Turci konje po kaldrmli jahali, turski potomčeRegoč wrote:Naravno da ne znate, zagorska kćeri.Eva wrote:Kaj znaju kmeti kaj je bonton.Regoč wrote:
Odozada, odmah iz tebe.
Guest- Guest
Kakve to ima sveze? Daj primjer asfalta u Zagorju prije nego u Turskoj!Eva wrote:Po zapitaj se zakaj ti je Hasanbeg srcu drag? Ni krv voda. Sva turska krv uz njega jeRegoč wrote:Je, baš. Daj primjer.Eva wrote:Zagorje je imalo asflat dok su kod Turci konje po kaldrmli jahali, turski potomčeRegoč wrote:Naravno da ne znate, zagorska kćeri.Eva wrote:
Kaj znaju kmeti kaj je bonton.
Matija Gubec do Zvezde je došel prek sljemenske asfaltne ceste.
Guest- Guest
Opet sereš bez argumenatah. Dakle, nema asfalta u Zagorju prije nego u Turskoj.Eva wrote:Matija Gubec do Zvezde je došel prek sljemenske asfaltne ceste.
Kak Mujo domovinu brani. Alah aferimRegoč wrote:Opet sereš bez argumenatah. Dakle, nema asfalta u Zagorju prije nego u Turskoj.Eva wrote:Matija Gubec do Zvezde je došel prek sljemenske asfaltne ceste.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
» Ovo više nije slučajno!Nakon Hasanbegovića.Glasnovića,Previšića,Kovača na udaru lijevih medija došla na red Bruna Esih
» ''NAKON MARATONSKE SJEDNICE PREPUNE VRIJEĐANJA I GALAME: Oporba nije srušila Vladu, ministrica Murganić također spašena''
» primjer ove sramotne lijenosti je Bruna Esih
» Bruna Esih nastavlja sa nasušnim ustaškim temama
Page 6 of 9