Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
marcellus wrote:udba wrote:
Imamo Vladu!
Šeksa.
mah, preživjet ćemo i ovo.. danas je novi dan, Zlatko je pokazao koliki je gospodin, ja sam ponosna na njega. :)
Guest- Guest
Podsjetimo, dr. Željka Markić, iz udruge U ime obitelji, u utorak navečer na Facebooku je objavila status o odluci mandatara Andreja Plenkovića da na mjesto ministra kulture stavi Ninu Obuljen umjesto dosadašnjeg ministra Zlatka Hasanbegovića.
“Zlatko Hasanbegović prvi je HDZ-ov ministar kulture u posljednjih 15 godina koji je prestao novcem poreznih obveznika financirati lijevo-liberalne udruge, medije i “kulturne” projekte koji su uništavali hrvatsku kulturu, a kako bi osigurao da ga ne napadaju. Zbog toga su se na njega udruženim naporima obrušili SDP, HNS, satelit Beljak te o njima ovisne udruge i većina medija. Svi oni večeras slave. Novi je mandatar imenovao Hasanbegovićevu suprotnost. I razveselio sve one koji sigurno nisu glasali za njega”, poručila je.
http://narod.hr/kultura/hasanbegovic-ministricu-obuljen-docekao-s-cvijecem-ministarstvo-ce-voditi-smjeru-smatra-potrebnim-zelim-joj-srecu
“Zlatko Hasanbegović prvi je HDZ-ov ministar kulture u posljednjih 15 godina koji je prestao novcem poreznih obveznika financirati lijevo-liberalne udruge, medije i “kulturne” projekte koji su uništavali hrvatsku kulturu, a kako bi osigurao da ga ne napadaju. Zbog toga su se na njega udruženim naporima obrušili SDP, HNS, satelit Beljak te o njima ovisne udruge i većina medija. Svi oni večeras slave. Novi je mandatar imenovao Hasanbegovićevu suprotnost. I razveselio sve one koji sigurno nisu glasali za njega”, poručila je.
http://narod.hr/kultura/hasanbegovic-ministricu-obuljen-docekao-s-cvijecem-ministarstvo-ce-voditi-smjeru-smatra-potrebnim-zelim-joj-srecu
Guest- Guest
Podsjećamo, Simić je bila honorarna članica povjerenstva Ministarstva kulture za dodjeljivanje sredstava neprofitnim medijima, koje je u neviđenom postupku u svega tri sata uspjelo pregledati i ocijeniti 91 prijavu – i sredstva dodijeliti malo poznatim i slabo čitanim lijevo-liberalnim portalima većinom feminističke, ateističke i homoseksualne agende.
Uz to, ova bivša voditeljica emisije Peti dan na Hrvatskoj televiziji, bila je i umjetnička savjetnica u HAVC-u, a još se svi sjećamo i promotivnog spota Nedjeljom u 2 u kojem su Stanković i Simić zapjevali “Homoseksualci budimo svi”, kao i koliko je borbeno sudjelovala u kampanji protiv referenduma o braku.
http://narod.hr/kultura/bivsa-clanica-povjerenstva-ministarstva-kulture-mima-simic-nimalno-kulturno-docekala-vijest-novoj-ministrici
kulturno, nema šta...
Uz to, ova bivša voditeljica emisije Peti dan na Hrvatskoj televiziji, bila je i umjetnička savjetnica u HAVC-u, a još se svi sjećamo i promotivnog spota Nedjeljom u 2 u kojem su Stanković i Simić zapjevali “Homoseksualci budimo svi”, kao i koliko je borbeno sudjelovala u kampanji protiv referenduma o braku.
http://narod.hr/kultura/bivsa-clanica-povjerenstva-ministarstva-kulture-mima-simic-nimalno-kulturno-docekala-vijest-novoj-ministrici
kulturno, nema šta...
Guest- Guest
Eva wrote:Tko gubi ima pravo da se ljuti.
evička, mi nismo izgubili... a ja sam danas tako sretna da me ništa ne može naljutiti
Guest- Guest
Odlično, onda si evoluirala. Plenky je zakon!metilda wrote:Eva wrote:Tko gubi ima pravo da se ljuti.
evička, mi nismo izgubili... a ja sam danas tako sretna da me ništa ne može naljutiti
Guest- Guest
Eva wrote:Odlično, onda si evoluirala. Plenky je zakon!metilda wrote:Eva wrote:Tko gubi ima pravo da se ljuti.
plenky je prepragmatična soba da bi sebi dopustio gubitak sljedećih izbora.. mislim da se prerano radujete.. zorangutan je izgubio pa ste morali naći zamjenu.. plenky, ma koliko god bio diplomatski štreberčić sigurno nije vaš izbor... budemo vidjeli..
Guest- Guest
pa što ako je pjevala o pederima i lezbama? što ti imaš protiv njih?metilda wrote:
Uz to, ova bivša voditeljica emisije Peti dan na Hrvatskoj televiziji, bila je i umjetnička savjetnica u HAVC-u, a još se svi sjećamo i promotivnog spota Nedjeljom u 2 u kojem su Stanković i Simić zapjevali “Homoseksualci budimo svi”, kao i koliko je borbeno sudjelovala u kampanji protiv referenduma o braku.[/size]
Guest- Guest
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.metilda wrote:Eva wrote:Odlično, onda si evoluirala. Plenky je zakon!metilda wrote:Eva wrote:Tko gubi ima pravo da se ljuti.
plenky je prepragmatična soba da bi sebi dopustio gubitak sljedećih izbora.. mislim da se prerano radujete.. zorangutan je izgubio pa ste morali naći zamjenu.. plenky, ma koliko god bio diplomatski štreberčić sigurno nije vaš izbor... budemo vidjeli..
Guest- Guest
Eva wrote:Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.metilda wrote:Eva wrote:Odlično, onda si evoluirala. Plenky je zakon!metilda wrote:Eva wrote:Tko gubi ima pravo da se ljuti.
HDZ prska po vlastitom biračkom tijelu.
Guest- Guest
Eva wrote:
Zoki nije bil moj izbor, ali sam to podnijela muški, nisam naricala kao ustašija kak sad dela. Plenky mi se dopadal oduvijek.
kvaziliberalne nakazne spodobe i psihopate uvijek sam u stanju ignorirati, ali ti si mi srcu prirasla, tebi je pri srcu most pa plenky, to ti je u opisu radnog mjesta.. ti si izabrala takav način privređivanja za obitelj, ali žao mi je što nikako ne možeš biti iskrena makar sama prema sebi pa priznati da je zorangutan tvoj jedini izbor.. ali nadoći ćeš.. potiskivanje osjećaja dovede do ozbiljnih psihičkih poremećaja.. ne želim da ti se to dogodi..
Guest- Guest
Jel trebam donijet uputnicu ili me liječiš free of charge?
Guest- Guest
Eva wrote:Jel trebam donijet uputnicu ili me liječiš free of charge?
Božo nije zaboravio tvoje uzdahe a sad imamo i metkovca Ivana Čelića, psihijatra iz Vrapča, HDZ-ovca u saboru .. ako zatreba preporuka.. idem sad za poslom, aj, bok... ljubim te
Guest- Guest
Nisam ni ja njegovo veliko djelo. Spasil je HR turske invazije. Karamarka je izlustriral da gi ni Enisa ne prepoznaje. Dobro se dobrim vraća.metilda wrote:Eva wrote:Jel trebam donijet uputnicu ili me liječiš free of charge?
Božo nije zaboravio tvoje uzdahe a sad imamo i metkovca Ivana Čelića, psihijatra iz Vrapča, HDZ-ovca u saboru .. ako zatreba preporuka.. idem sad za poslom, aj, bok... ljubim te
Ajd, pa-pa
Guest- Guest
Gnječ wrote:Smanji malo taj sig jebote.
oću, sve u svoje vrijeme...
Guest- Guest
Eva wrote:Nisam ni ja njegovo veliko djelo. Spasil je HR turske invazije. Karamarka je izlustriral da gi ni Enisa ne prepoznaje. Dobro se dobrim vraća.metilda wrote:Eva wrote:Jel trebam donijet uputnicu ili me liječiš free of charge?
Ajd, pa-pa
ko? Božo? dobro, kad si dobro čitamo se sutra. Es-selamu 'alejkum!
Guest- Guest
ANTE TOMIĆ O JEDNOJ KASNOJ I BEZUMNOJ LJUBAVI Imao sam skoro trideset kad sam zapravo otkrio Dylana, ploča iz 1997. mi je raznijela glavu sačmaricom
AUTOR:
Ante Tomić
OBJAVLJENO: 15.10.2016. u 15:54
Ante Tomić je priznao. Da nema glavu. Ali činjenica je da na nečemu nosi šešir. Za pretpostaviti je da su kosti glave ostale neoštećene, riječ je vjerojatno o raznesenom mozgu. Koji je raznijela sačmarica 1997. Čime onda Ante Tomić piše ovakve tekstove:
Kao sasvim neovisan i nezainteresiran, opušteni promatrač hadezeovske makljaže za ministarsko mjesto, kazao bih samo kako mi Hasanbegović djeluje ubogo u usporedbi sa svojom nasljednicom.
http://www.jutarnji.hr/komentari/ante-tomic-premda-se-inace-ne-obazirem-na-slaboumna-i-somnabulna-desnicarska-buncanja-sada-moram-reagirati.../5162460/ ???
Na ovo pitanje je teško odgovoriti, ali dvije su solucije. Nedavno je zasut fekalijama. Možda su se one zadržale u lubanji pa cure van. Druga je solucija da Tomić u nedostatku sačmaricom raznesene glave piše dupetom. Da, to bi mogao biti odgovor.... Ante Tomić piše dupetom.
AUTOR:
Ante Tomić
OBJAVLJENO: 15.10.2016. u 15:54
Ante Tomić je priznao. Da nema glavu. Ali činjenica je da na nečemu nosi šešir. Za pretpostaviti je da su kosti glave ostale neoštećene, riječ je vjerojatno o raznesenom mozgu. Koji je raznijela sačmarica 1997. Čime onda Ante Tomić piše ovakve tekstove:
Kao sasvim neovisan i nezainteresiran, opušteni promatrač hadezeovske makljaže za ministarsko mjesto, kazao bih samo kako mi Hasanbegović djeluje ubogo u usporedbi sa svojom nasljednicom.
http://www.jutarnji.hr/komentari/ante-tomic-premda-se-inace-ne-obazirem-na-slaboumna-i-somnabulna-desnicarska-buncanja-sada-moram-reagirati.../5162460/ ???
Na ovo pitanje je teško odgovoriti, ali dvije su solucije. Nedavno je zasut fekalijama. Možda su se one zadržale u lubanji pa cure van. Druga je solucija da Tomić u nedostatku sačmaricom raznesene glave piše dupetom. Da, to bi mogao biti odgovor.... Ante Tomić piše dupetom.
Guest- Guest
Premijer Andrej Plenković, boraveći u Bruxellesu, izjavio je da ne vidi nikakav problem u nezadovoljstvu HDZ-ovih birača koji javno poručuju da se osjećaju izdanima zbog toga što Zlatko Hasanbegović nije izabran za člana nove Vlade.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.
“Vrlo sam jasno rekao da je na mandataru da izabere ministre. Kolega Hasanbegović je zastupnik u Hrvatskom saboru, ostvario je respektabilan rezultat i imat će svoj prostor za djelovanje. Ja u biti ne vidim nikakav problem u tome”, komentirao je Andrej Planković nakon prvog dana sastanka Europskog vijeća.
http://narod.hr/eu/plenkovic-komentirao-nezadovoljstvo-biraca-hasanbegovic-nije-ostao-ministar-evo-sto-rekao
HDZ - to sam ja... obit će mu se o glavu... ako ne upotrijebi i.
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji