Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
š'a?
gore sam te dva puta pitala ..a ti neš pa neš
misliš da ja čitam što ti pišeš?
Guest- Guest
....opet si se o mene ocesala..a jos te branimNoor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:
a, kaj ti znače kad su ti pune pijeska, pa od suzica ne vidiš sve kak treba
ja sam sigurna da imaš važnijeg i pametnijeg posla nego stalno se baviti s menom, Mihom i Treom
ajd, još oni...muški su, pa ti okeco beži
stalno dela ista stanja..nikak da skuži kak to ide
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.Noor wrote:
a, kaj ti znače kad su ti pune pijeska, pa od suzica ne vidiš sve kak treba
ja sam sigurna da imaš važnijeg i pametnijeg posla nego stalno se baviti s menom, Mihom i Treom
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:volim kad su ljudi sretni na mojoj temi ...
nisi odgovorila
š'a?
gore sam te dva puta pitala ..a ti neš pa neš
misliš da ja čitam što ti pišeš?
evo, vidiš da čitaš
i te kako..čitaš ti svako moje slovo, svaki zarez....samo kad ti ne paše odgovora nema
ali i time si rekla više nego si mislila.
Guest- Guest
....ja imam sad novu curu...Eva wrote:Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:
Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.
2015-09-08
Lako je tako, nek drugi rade za te.metilda wrote:ajte bok, meni za danas dosta zabave...
Guest- Guest
Eva wrote:Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:
Biti član SDP ne znači da si ljevičarka, to je samo ruho kao i Kolindino zajedničarstvo.
ja sam mislila da ti ne piješ
Guest- Guest
....tre je sad decko od norke....ja se ne bi stel mesati....ko ni između eve i decka joj jode....
2015-09-08
vuksadinare wrote:....opet si se o mene ocesala..a jos te branimNoor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:Eva wrote:
nemoj me ti branit....ako boga znaš
osim toga nisam ja spominjala 5. kolonu
Guest- Guest
Pijem čaj i vodu, nema osobe koja može bez tekućine. A ak aludiraš na umišljaj, e pa veza vam je bila javna svojedobno, tak da ni taj argument ne stoji. Ima dokazaNoor wrote:Eva wrote:Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:
Guest- Guest
pa nisam ja aludirao na 5 kolonu...sam sam aludirao na evickino da si višak tamNoor wrote:vuksadinare wrote:....opet si se o mene ocesala..a jos te branimNoor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))Noor wrote:
nemoj me ti branit....ako boga znaš
osim toga nisam ja spominjala 5. kolonu
2015-09-08
metilda wrote:ajte bok, meni za danas dosta zabave...
dobro, ajd bok...odgovorit možeš i sutra
Guest- Guest
ahahahhaa, ma tak i ti imaš javnu vezu s yodicom..samo on to još ne znaEva wrote:Pijem čaj i vodu, nema osobe koja može bez tekućine. A ak aludiraš na umišljaj, e pa veza vam je bila javna svojedobno, tak da ni taj argument ne stoji. Ima dokazaNoor wrote:Eva wrote:Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskogEva wrote:
Na forum ne. Takvih primjeraka nema, unikatni ste za rasčlambu (danas vježbamo hrvatski jer su dečki u tome jako mršavi:))
Guest- Guest
Pa to se zove diskrecija.Noor wrote:ahahahhaa, ma tak i ti imaš javnu vezu s yodicom..samo on to još ne znaEva wrote:Pijem čaj i vodu, nema osobe koja može bez tekućine. A ak aludiraš na umišljaj, e pa veza vam je bila javna svojedobno, tak da ni taj argument ne stoji. Ima dokazaNoor wrote:Eva wrote:Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)Noor wrote:
eva, daj bolje vuka nauči kam i kad ide apostrof, kad već pričaš o dečkima mršavim iz hrvatskog
Guest- Guest
...dobro da se napokon kokate zbog drugih....nek jodica i tre osjete ka'k je to na vlastitoj kozi..ne samo ja...
2015-09-08
dobro Eva...aj sad zvadi nos iz moje guze, ili ti je tam tak lepo da ga svaki dan ispočetka duboko guraš ?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...dobro da se napokon kokate zbog drugih....nek jodica i tre osjete ka'k je to na vlastitoj kozi..ne samo ja...
šetnjica
Guest- Guest
Tko ti drma kavez? (ovo citiram Trea)Noor wrote:dobro Eva...aj sad zvadi nos iz moje guze, ili ti je tam tak lepo da ga svaki dan ispočetka duboko guraš ?
Guest- Guest
zakaj?...taman jedem...Noor wrote:vuksadinare wrote:...dobro da se napokon kokate zbog drugih....nek jodica i tre osjete ka'k je to na vlastitoj kozi..ne samo ja...
šetnjica
2015-09-08
Eva wrote:Pa to se zove diskrecija.Noor wrote:ahahahhaa, ma tak i ti imaš javnu vezu s yodicom..samo on to još ne znaEva wrote:Pijem čaj i vodu, nema osobe koja može bez tekućine. A ak aludiraš na umišljaj, e pa veza vam je bila javna svojedobno, tak da ni taj argument ne stoji. Ima dokazaNoor wrote:Eva wrote:
Vuk je tvoj dragi, ne bi se štela uplitat u tvoju zadaću. Osim toga, zanimljiviji su mi Rvati domoljubi srpskog izričaja. Veći poticaj.(mislim iz proračuna+EU fondovi)
aha..zato ti ni na jedan post nikad ni ne odgovori..čak ni kad ti njega citiraš
diskretno si prenapasna za malog...boji se valjda
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji