ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest Sun 30 Oct - 17:25

e-bat ih..dobre su ..i ljepse mirisu..nego...

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by kic Sun 30 Oct - 17:28

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 Ps-zlato
Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 2795
Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 250px-Scythes-czech-detail
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 17:50

crvenkasti wrote:Ja, iskreno, ni o čemu ne znam puno. Tek tu i tamo o nečemu nešto sam načuo.
Međutim, volim pričati o tome što ne znam i pretvarati da znam. Možda ni drugi ne znaju ništa kao ni ja, ili možda znaju još manje.
Najlepše mi je kad uvjerim nekoga da znam nešto što ne znam i kad vidim da mi on vjeruje. To je tako divan pobjednički osjećaj!
Nista ljepse nego kad se educiras za potrebe foruma. Sve procitas, linkas izvore, lijepis citate - naprosto argumentima razbijas sve sugovornike.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 18:34

kaja wrote:
kolerik wrote:
kaja wrote:
Halo.. do ubojstva u Dubravi je došlo zbog ljubomore!
A Zrinka k je za liječenje..

Dobro, ali lik je na FB postao sto je postao, a takvi zivotni nazori mu sasvim sigurno nisu odmogli pri odluci da ubije.
Ma daj molim te, postao je ono sto 80% 18 godišnjaka posta, auti, žene, par morbidnih slika, rap...
Za zrinku k . je i Kocci sklopio ugovor s vragom jer ima mrtvacku glavu od kristalica na trapericama Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 20 Img_1012
Kajo posve si me izgubila na slici...znam da si mi nesto i napisala kad prestanem gledati u gospodicnu budem odgovornost :)

Nije nije bile su bas neke spike neko je prenio ovdje, izravna zazivanja i to. Ne mislim da je to bio razlog,naravno, ali ako si u fazi zivota da brijes na neke stvari, onda si i skloniji tome da manje postujes i lakse oduzimas zivot.

I cijela ova glupost oko Noci vjestica uoci Svih svetih mi se ni najmanje ne svidja, cisto simbolicki, ne vjerujem u caranja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 18:38

bogomdani wrote:e-bat ih..dobre su ..i ljepse mirisu..nego...
Iako ima i lijepih kolegica brineta po boji se slazemo, a i crnki. Ma sve je to dobro ako je normalno, nema bira ja i izvolijevanja;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 18:41

kolerik wrote:
bogomdani wrote:e-bat ih..dobre su ..i ljepse mirisu..nego...
Iako ima i lijepih kolegica brineta po boji se slazemo, a i crnki. Ma sve je to dobro ako je normalno, nema bira ja i izvolijevanja;)
Tocno Kol..sve je to fino i dobro,no ipak,plavušice,mislim na prave,kao i na svjetlosmedje cure,inace imaju blaze tjelesne mirise..
Evo gledam u svabiji,trend je pustanja kose u cura,da budu u prirodnim bojama,.onih dubokocrnih tonova vise nema,jedino kod turkinja..
Interesantno,ali ta njezna svjetlosmedja kosa mi je bas i u uvijek bila prelijepa,za razluku kad bledunjave face ,pobojaju kosu u mrko crnu,pa lice na familiadams cure...uza to,opet su cuuul one platenice uzaglavu,ne francuske,nego standardne,ali skroz s jedne i druge strane glave spletene prema natrag..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 18:45

wiktoriwictorija wrote:
crvenkasti wrote:Ja, iskreno, ni o čemu ne znam puno. Tek tu i tamo o nečemu nešto sam načuo.
Međutim, volim pričati o tome što ne znam i pretvarati da znam. Možda ni drugi ne znaju ništa kao ni ja, ili možda znaju još manje.
Najlepše mi je kad uvjerim nekoga da znam nešto što ne znam i kad vidim da mi on vjeruje. To je tako divan pobjednički osjećaj!
Nista ljepse nego kad se educiras za potrebe foruma. Sve procitas, linkas izvore, lijepis citate - naprosto argumentima razbijas sve sugovornike.
Lijepo je vidjeti kako se ljudi razvijaju i napreduju ukorak s forumom. Forum, dakle, ima i svoju edukativnu ulogu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 18:48

svakako,samo ne treba dopustiti da barbari i grubijani preuzmu vlast na istome..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:00

Ma sta ti je... Ovdje pisu visoki intelektualci i duhovnici. Kazu da ima i akademika. Uciti, uciti i samo uciti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:02

Menea je zgrozilo kako je Marc oslabio fizicki,a u licu nekako isukan postao..napoprijeko propao..ne zezam,imam taj dojam..bolje se ne zeniti onda.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:10

Mislio sam da je mladji, iako sam skuzio da je razlika u godinama mac izmedj mene i njega, al ne toliko...dobro sad, kajgod.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:13

bogomdani wrote:Menea je zgrozilo kako je Marc oslabio fizicki,a u licu nekako isukan postao..napoprijeko propao..ne zezam,imam taj dojam..bolje se ne zeniti onda.. No
Bas super izgleda za lokalnu TV mrezu.  afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:28

kolerik wrote:Mislio sam da je mladji, iako sam skuzio da je razlika u godinama mac izmedj mene i njega, al ne toliko...dobro sad, kajgod.

je, more ti bit tata...budi zato fin dečec geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:29

tako je, pričaj bre da te ceo svet razume
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 30 Oct - 19:32

Noor wrote:

Vidiš sa sam već sam skoro skroz ubio četnika u sebi, ostala još mrvica.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:33

crvenkasti wrote:
Noor wrote:

šta si se odmah uzjebunio :^0 :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:43

crvenkasti wrote:

10 x Djuka Cajic, 10 x Miroslav Skoro. 1 x Thompson. Da vis kak bu Hrvat priklal cetnika u tebi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 30 Oct - 19:45

Noor wrote:
crvenkasti wrote:
Noor wrote:

šta si se odmah uzjebunio :^0 :^0

2-3 konjaka, i vidiš ...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 19:45

wiktoriwictorija wrote:Ma sta ti je... Ovdje pisu visoki intelektualci i duhovnici. Kazu da ima i akademika. 
Speaking of the devil...  :]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 30 Oct - 21:09

Noor wrote:
kolerik wrote: more ti bit tata
Da barem je.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein Sun 30 Oct - 22:19

metilda wrote:Valja podsjetiti da je prekjučer u organizaciji „Srpskog privrednika“ ispod Pupovčevih političkih šapa uoči komemoracije u Mariboru i suočavanja s hrvatskom nacionalnom tragedijom, u Zagrebu posve „slučajno“ održano „suočavanje“ s ulogom Katoličke crkve u Jasenovcu, koje su predvodili zanimljivi likovi, počevši od bivšega nadrinovinara s HRT-a Kosanovića, koji je dobio otkaz zbog sudjelovanja u krivotvorini „15 minuta – masakr u Dvoru“, zatim Dragan Markovina i Drago Pilsel.

http://narod.hr/hrvatska/marko-ljubic-atentatom-lekovica-objavljen-antifa-udar-plenkovicevu-politiku

a bidan srpski privrednik, ne može ni poslovati radi uloge KC u društvu...  lol!

Žešće "novinarstvo", pamfleti s poluistinama ili lažima. Sasvim je dovoljno činjenica kojima se može diskutirati, kad se ovakvim upisima tzv. novinara sve svede na petparački propagandni materijal, nije ni čudo da nam je ovako kako nam je.
Društvo se zove Privrednik, a ne Srpski privrednik, ne posluju osobito jer čekaju povrat svoje imovine više od 20 godina.
Iz proračuna primaju manji iznos, za razliku od srpskog kulturnog društva Prosvjeta, s Pupavcem kao mentorom i njegovim Srpskim vijećem koji iz proračuna cuclaju enormne svote.
Pri tome ne poštuju nikoga od suvlasnika, prisvajaju i ono što nije njihovo, pokazuju otvoreno hostino ponašanje spram ostalih u njihovoj blizini.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics